Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα περιξ της ασωπιας σημερα το απολυτο τιποτα.
Ακουγα ντουφεκιες εξω απο το χωριο σε κατι μαζες κοντα σε μια αποθηκη,πηγα κοντα αλλα ηταν κατι παιδια ξενα, που βαραγαν 18ουρες..Δεν μιλησα και την ωρα που εφευγα ,ερχονταν ο ιδιοκτητης της αποθηκης.
Και αρχιζει να μου την λεει γιατι δεν τους μιλησα.. Κουβεντα στην κουβεντα αναψαν τα αιματα ..Ακουνε τα παιδια τις φωνες του μαλακα και εφυγαν..Χαλαστηκα και γω {τον εστειλα να κανει την ερωτικη πραξη},και ενω ειχα σκοπο να παω σε κατι φασοκαρτερα ,εφυγα..
Γιατί την τον πείραξε μήπως την μαγαρίσουν ?
Βρε κάτι κολλήματα που έχει ο κόσμος

Καλησπέρα,
Σήμερα άνοιξα λογαριασμό κι εγώ για τη φετινή σεζόν. Αν και με πονοκέφαλο λόγω κρυολογήματος, δεν ήθελα να χάσω την βόλτα. Από τις 8 έως τις 8:30 περνούσαν πουλιά, μονά ή σε ομαδούλες 2-4, τα περισσότερα ψηλωμένα. Κόψανε για καμιά ώρα και ξανάρχισαν να μπαίνουν μετά τις 9:30 πάλι. Έριξα μόνο σε κοντινά πουλιά, γιατί το μέρος ήταν πολύ σφιχτό και σίγουρα αν έπεφτε μακριά θα πήγαινε για τις αλεπές. Τελικά πήρα στο σακίδιο 3 τσίχλες, 3 κοτσύφια και ένα ψαρόνι - κανένα χαμένο :)
Highlight της ημέρας δύο μεγάλα κοπάδια φάσσες που πέρασαν, σε απαγορευτικό ύψος για τουφεκιά, όχι όμως για να θαυμάσεις το πέταγμά τους!
Ήταν μια μέρα αποδημίας, με πέρασμα πολλών μικρών πουλιών, που σε έκανε να υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της φύσης και στο κάλεσμα των αρχέγονων ενστίκτων των φτερωτών ταξιδιωτών.
Κάποια στιγμή ένα κοπάδι ψαρόνια εγκαταστάθηκε γύρω μου, πήρα ένα, και μετά μόνο φωτογραφίες.

Σήμερα πήγα στην Φολόη η καπελη με έναν φίλο από Πατρα για φάσεςφάσες κυρίως έβαζα ένα οχτάωρο εμπρός και 2 εκτάρια πίσω στην 391 .κατάφερα μονοντουφεκια και πήρα από ψηλωμενα τσιχλοκοτσυφα 6 κοτσύφια 4 τσίχλες και μια κυριαρινα ανάλογα πήγε και ο φίλος αλλά στην προσπάθεια να σφίξει με το κατσαβίδι μια βίδα στο διπλανό πηγ ε στο αμάξι και του πέρασαν οι μοναδικές 3 φάσες που είδα πάνω από το καρτέρι του τις οποίες χαιρέτισα κανονικά από απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρα. Το απόγευμα εδώ βρέχει αύριο η συνέχεια.
Ωραιο μέρος..το χω κυνηγησει για μπεκατσα

Ωραια βόλτα χτες με τη παρεα.
Το ποζέ είχα να το χρησιμοποιησω 1 ετος και εδειξε ποσο δυνατή συγκίνηση δίνει στο καρτέρι.
Απολογισμός μία ντουζινα τσίχλες κ κοτσύφια κ στα ιδια επίπεδα κ η παρέα.
Οπλο Browning Citori με Briley LF κ seminole IM. Φυσιγγια tordo 30 gr ν.8

Καλημέρα, σήμερα επέλεξα πιο ορεινό καρτέρι για να αφήσω τα άλλα καρτέρια στους συνάδελφους που έχουν μόνο το ΣΚ για έξοδο. Λίγα τα πουλιά στο μέρος, από μακριά άκουγα αρκετές τουφεκιές μέχρι τις 8.15, και μετά ησυχία. Υποθέτω ότι είχε κάποια κίνηση πιο παραλιακά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κατάφερα να ξεκρεμάσω 2 τσίχλες καθώς και 2 καρακάξες που είχαν την ατυχία να με γνωρίσουν από πιο κοντά. Τα φυσίγγια CSB 32gr του κ. Ρουμελιώτη τα έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα.

Στα περιξ της ασωπιας σημερα το απολυτο τιποτα.
Ακουγα ντουφεκιες εξω απο το χωριο σε κατι μαζες κοντα σε μια αποθηκη,πηγα κοντα αλλα ηταν κατι παιδια ξενα, που βαραγαν 18ουρες..Δεν μιλησα και την ωρα που εφευγα ,ερχονταν ο ιδιοκτητης της αποθηκης.
Και αρχιζει να μου την λεει γιατι δεν τους μιλησα.. Κουβεντα στην κουβεντα αναψαν τα αιματα ..Ακουνε τα παιδια τις φωνες του μαλακα και εφυγαν..Χαλαστηκα και γω {τον εστειλα να κανει την ερωτικη πραξη},και ενω ειχα σκοπο να παω σε κατι φασοκαρτερα ,εφυγα..
Χθες ανεβηκα και εγω επανω και οπως λεει και ο Βασιλης ειχε ελαχιστα πουλια τα ποιο πολλα πεταγαν σε απαγορευτικα υψη μαζι με καποιες φασσες που εκαναν την εμφανιση τους
Το εξοργιστικο σε ολη την υποθεση ο κλασικος Γελοιος με το μηχανακι απεναντι στην ρεματια να κελαιδαει απο τις 07.30 το πρωι
Αρχισα να του φωναζω κλειστο ρεεεεεεε στα απιδια του το μονο που εκανε ηταν να κοιταει απο που του φωναζουν δεν με ειχε δει
Μετα απο λιγο του ξαναβαζω τις φωνες ποιο δυνατα εριξα και 3 τουφεκιες στον αερα επιτηδες και με ειδε που καθομουν και το εκλεισε και απομακρυνθηκε απο το σημειο
Πρεπει να με καταραστηκε ο βρωμιλος γιατι μετα απο λιγο αρχισε το οπλο beretta 302 τις εμπλοκες πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο
Δεν μου ανοιγε το κλειστρο και δεν μου πεταγε το φυσιγγι μετα την τουφεκια παρολο που εβαλα και ποιο πολλα γραμμαρια
Εσπασαν τα νευρα μου χαλασε ολη την ημερα
Δυο τσιχλες με ακολουθησαν δεν ειχα την δυνατοτητα για δευτερη τουφεκια
Tι να φταιει ? :(

Καλημερα σε ολους..Λιγοτερα τα πουλια σημερα απο χτες,αλλα παρα πολυ ψηλωμενα,παρολο την συννεφια και τον δυνατο βορια που εβαλε..Τετοιο χαλι δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει.Περνουσαν απο πανω και απλα τις χαζευα..Οσες τουφεκιες εριξα,τις εριξα για να μην φυγω ατουφεκιστος..Μονο τα λιγα κοτσυφια ειχαν τα @@@ να περασουν σε νορμαλ αποστασεις αλλα δυστυχως μακρια απο τα καρτερι μου:(..Τα τσιροπουλια διπλα απο τ κεφαλι σου..Αντιθετα οι πορνες οι πιτσιλωτες ''ενα'' με τα συννεφα..Ουτε οι σφυριχτρες και τα μηχανακια που ειχαν βαλει δεν τις κατεβαζαν..Με τα πολλα ζορια 2 τσιχλες και ενα κοτσυφι...Στα highlight της ημερας,2 μονες φασσες που πετουσαν στην στρατοσφαιρα με χιλια.sarcastic. και 2 μπεκατσες που ηρθαν αχαραγα και εκατσαν διπλα στο αμαξι.buy buy...Μολις βγηκα εξαφανιστηκαν..Φυσιγγια RC2 και oscar sporting νο 8 με 2*

Χθες ανεβηκα και εγω επανω και οπως λεει και ο Βασιλης ειχε ελαχιστα πουλια τα ποιο πολλα πεταγαν σε απαγορευτικα υψη μαζι με καποιες φασσες που εκαναν την εμφανιση τους
Το εξοργιστικο σε ολη την υποθεση ο κλασικος Γελοιος με το μηχανακι απεναντι στην ρεματια να κελαιδαει απο τις 07.30 το πρωι
Αρχισα να του φωναζω κλειστο ρεεεεεεε στα απιδια του το μονο που εκανε ηταν να κοιταει απο που του φωναζουν δεν με ειχε δει
Μετα απο λιγο του ξαναβαζω τις φωνες ποιο δυνατα εριξα και 3 τουφεκιες στον αερα επιτηδες και με ειδε που καθομουν και το εκλεισε και απομακρυνθηκε απο το σημειο
Πρεπει να με καταραστηκε ο βρωμιλος γιατι μετα απο λιγο αρχισε το οπλο beretta 302 τις εμπλοκες πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο
Δεν μου ανοιγε το κλειστρο και δεν μου πεταγε το φυσιγγι μετα την τουφεκια παρολο που εβαλα και ποιο πολλα γραμμαρια
Εσπασαν τα νευρα μου χαλασε ολη την ημερα
Δυο τσιχλες με ακολουθησαν δεν ειχα την δυνατοτητα για δευτερη τουφεκια
Tι να φταιει ? :(
Καθάρισε τις οπές αερίων στην κάννη. Αν δεν ξέρεις που βρίσκονται και πώς να τις καθαρίσεις στείλε μου π.μ. να σου στείλω φωτογραφίες και οδηγίες.
Είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε φράξιμο αυτών των οπών.

Κώστα οτι σου λέει ο φίλος πιο πανω.μέσα στο ποτηράκι της κανης έχει 2 μικρές τρύπες που περνάνε τ αερια.πάρε ενα κομάτι σύρμα λεπτο και πέρασε το καμμια 30αρια φορες απ τη κάθε τρυπα.το επαθα κι εγω πέρυσι μια φορά που είχα ξεχάσει να τις καθαρισω

Σήμερα κλασσικά επιστροφή σπίτι από βραδινή έξοδο και κατευθείαν κυνήγι..terror.
Ψοφήσαμε από το κρύο!
Τέτοιο πράμα δεν έχω συναντήσει ούτε τον Γενάρη στον βάλτο.
Ο τρελό-Βαρδάρης δεν έλεγε να κόψει με τίποτα.
Φυσικά για πέρασμα ούτε λόγος.
Είχε όμως πιασμένες τσαρτσάρες που όμως δεν μας έκαναν την τιμή να περάσουν από τα καρτέρια μας.
Πήρα μια τσίχλα και ένα κότσυφα και τέλος.:)
Αν και στο ημερολόγιο που κρατάω έχω τύχει σε πέρασμα το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη,παρόλα αυτά δεν ξέρω αν πρέπει να αφιερώσω και το άλλο Σ/Κ στα περάσματα.
Θα φανεί μέσα στην εβδομάδα...αλλιώς ξεκινάει το ψάξιμο στην βοσκή της φάσσας και οι πρώτοι παπιοέξοδοι...;)

Kαπελη β' ημίχρονο καιρός τέλειος με ψυχρά οι τσίχλες ενώ ξεκίνησαν πολύ πρωί και ψηλά κόψανε αμέσως 2 φάσες τις οποίες ερχόμενες από πίσω στον ήλιο άργησα να τις καταλάβω τος ΠΈΡΑΣΑ για κοράκια όταν πήρα χαμπάρι οι τουφεκιές μακρινές πλέον τραυμάτισαν τη μια αλλά συνέχισε να πετά και ένα κοπάδι πόλη ψηλωμενα το χαιρέτησα.καο τέλος.

Καθάρισε τις οπές αερίων στην κάννη. Αν δεν ξέρεις που βρίσκονται και πώς να τις καθαρίσεις στείλε μου π.μ. να σου στείλω φωτογραφίες και οδηγίες.
Είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε φράξιμο αυτών των οπών.
Κώστα οτι σου λέει ο φίλος πιο πανω.μέσα στο ποτηράκι της κανης έχει 2 μικρές τρύπες που περνάνε τ αερια.πάρε ενα κομάτι σύρμα λεπτο και πέρασε το καμμια 30αρια φορες απ τη κάθε τρυπα.το επαθα κι εγω πέρυσι μια φορά που είχα ξεχάσει να τις καθαρισω
Ευχαριστω Αρχοντες θα του ριξω ενα καθαρισμα και ειδωμεν ;):)

Status
Not open for further replies.
Back