Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλά πουλιά είδα κι εγω σήμερα ,πολύ ψιλά αλλά όλες μπουλουκια.
Αυτο που πρόσεξα σήμερα ηταν οτι πέρναγαν οι ψιλομενες ακολουθουσαν κάποιες πιο χαμηλά και οι αμέσως επόμενες ηταν στρωτες.
Κατάφερα και πήρα 14 τσιχλες απ τις οποιες οι 2 κυριαρινες.
Δοκίμασα επίσης πρώτη μέρα το black duck, πηρα 3 πουλιά που με έπιασαν τα γέλια, δεν πίστευα πως ξεράθηκα τοσο ψιλα, με συνδυασμό φυσιγγιου nsi classica. Βέβαια εχασα και 4-5 πολύ στρωτα που ηταν πάλι για γέλια το πως χάθηκαν αυτες οι τσίχλες. Δεν πίστευα πως ουτε καν ενοχλήθηκαν, θέλει πολυ συνήθεια το τσοκ, οι προσκοπευσεις που εχω μάθει τοσα χρονια μαλλον πρεπει να τις ξεχασω μ αυτο το τσοκ
περιοχη;

Τσάμπα το ξύπνημα σήμερα. Μόλις έφεξε ξεκίνησε η βροχή, μπαίνουμε στο αμάξι, Κατά τις 08:15 κόβει και βγαίνουμε, μετά από 10 λεπτά ξαναπιανει μέχρι τις ενισ παρά, ξανά στο αμάξι. Μόλις κόβει σε κάνα τέταρτο ξανά έξω, και μόλις ξεκίνησαν για κάνα 10 λεπτό τα κοτσύφια ξαφνικά έρχεται ένα μπουρίνι με αέρα να σε σηκώσει και βροχή με το τουλουμι. Τελικά γίναμε μουσκιδι, πήρα τον μικρό μην αρωστησουμε και την κάναμε σπίτι για στέγνωμα. Ο κουμπάρος και ο ξάδερφος μου που έμειναν πίσω, έκαναν καμιά 10αρια πουλιά στο σύνολο, κυρίως ντόπια.

Είδαμε λιγα πουλακια σημερα και αυτα μεσοουρανα! 2 τααντα και αλλα τόσα χαμένα! Σημερα παλι ημουν μπροστά απο τα πουλιά. Τι ελάττωμα ειναι αυτο που εχω ποασει φέτος δεν το καταλαβαίνω! Θα ειχα αλλα 4-5 πουλακια αν δεν ημουν ατζαμής! Κλασικά ειχα και κατι ξεπουπουλιασματα ετςι για να κλαίω τα λεφτά μου! Α ρε s4

Σήμερα πήγα στην Φολόη η καπελη με έναν φίλο από Πατρα για φάσεςφάσες κυρίως έβαζα ένα οχτάωρο εμπρός και 2 εκτάρια πίσω στην 391 .κατάφερα μονοντουφεκια και πήρα από ψηλωμενα τσιχλοκοτσυφα 6 κοτσύφια 4 τσίχλες και μια κυριαρινα ανάλογα πήγε και ο φίλος αλλά στην προσπάθεια να σφίξει με το κατσαβίδι μια βίδα στο διπλανό πηγ ε στο αμάξι και του πέρασαν οι μοναδικές 3 φάσες που είδα πάνω από το καρτέρι του τις οποίες χαιρέτισα κανονικά από απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρα. Το απόγευμα εδώ βρέχει αύριο η συνέχεια.

Στο ποστο το πρωι αν και ο καιρος ηταν κλειστος. Πουλακια ειδα αρκετα αλλα παρα πολυ ψηλα που ουτε καν σηκωνα το οπλο. Σε καποια φαση περασε και ενας λαγος διπλα μου αλλα εγω κοιτουσα μπροστα και δεν σηκωσα καν το οπλο. Μετα ηρθε και το συμβαν με την φασσα και εδεσε το γλυκο :) τελικος απολογισμος 6 πουλια απο τα οποια δυο κοτσυφινες! Βρεχει απο τις 3 αλλα αυριο δινει καθαρο καιρο. Ελπιζω το πρωι να μην μας κρατησει μεσα! Καλη συνεχεια σε ολους.

Και μια φωτο απο χθες με την καινουρια μου τραγιασκα .seveys.
rYj6Zxy.jpg

Χθες 6 σήμερα 3
σήμερα δεν ήταν χθες
αν κυνηγούσα κανονικά θα είχα ίσως τα διπλάσια αλλά κάθε μιά που βαρώ αφήνω το όπλο κάτω και πηγαίνω την κουτάβα κοντά
1-2 λεπτά να τις βρεί 5+λεπτά να τις πάρω μιάς και παίζει γύρω γύρω με την τσίχλα στο στόμα
θετικό είναι ότι έχει καλή μύτη και δεν χαλάει τα πουλιά .well done.
Φυσίγγια alectoris extra light 28gr No8 πολύ πολύ καλά
τσοκ short kai mid range anaconda
το mid range καλύτερα να το έλεγαν cobra....σκέτο φαρμάκι είναι
την Δευτέρα πάλι :)
Μπράβο φίλε μου! Κάνεις όμορφα και μερακλίδικα το κέφι σου! .well done.

Χανια το απολυτο μηδεν. Ουτε την ειδα ουτε την ακουσα. Περπατητο μία ωρα και μετα καρτερι. Τωρα τα μαζευω και φευγω και ριχνει καρεκλες..
Ελπιζω να μας ερθουν τα τσιχλονια.pray to God..pray to God..hair.
Καλησπέρα..και εγώ από χανια Είμαι.. .Σήμερα ειχε ένα από τα καλύτερα μπασιματα μετα απο τόσες μέρες απραγιας...που κηνυγουσες?

Στα περιξ της ασωπιας σημερα το απολυτο τιποτα.
Ακουγα ντουφεκιες εξω απο το χωριο σε κατι μαζες κοντα σε μια αποθηκη,πηγα κοντα αλλα ηταν κατι παιδια ξενα, που βαραγαν 18ουρες..Δεν μιλησα και την ωρα που εφευγα ,ερχονταν ο ιδιοκτητης της αποθηκης.
Και αρχιζει να μου την λεει γιατι δεν τους μιλησα.. Κουβεντα στην κουβεντα αναψαν τα αιματα ..Ακουνε τα παιδια τις φωνες του μαλακα και εφυγαν..Χαλαστηκα και γω {τον εστειλα να κανει την ερωτικη πραξη},και ενω ειχα σκοπο να παω σε κατι φασοκαρτερα ,εφυγα..

Όλοι μιλάτε για πολλά πουλιά.... Εδώ κολλάει το ρητό που λέει... Πολλά μ@υνια τριγύρω μας στον π@υτσο μας κανένα.very funny..very funny.Αντε γεια σας πάω για ξάπλα
Τσαπουλη δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω ΕΝΑ μονο θελω [κατα προτιμηση ξανθο] πολλα ζηταω;.pray to God..ha ha ha..ha ha ha..big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back