Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να σας πληροφορήσω κι εγώ για εδώ. Από τις 8 ξεκίνησε ψιλόβροχο και ενώ ήμουν για ορτύκια παραλιακά, τα μάζεψα κι επέστρεψα. Μέχρι να τακροποιήσω τα σκυλιά, να τα βάλω να φάνε και να βγάλω το γαλλικό μπουλντόγκ μια βόλτα, χάζευα τον χαμό από τις τσίχλες από πάνω μου. Άλλες πολύ ψηλά και άλλες χαμηλά πετούσαν σαστισμένες. Στην παραλία δεν πετούσε τίποτα. Πιστεύω πως ήταν πουλιά που ταξίδευαν και τα έκοψε η βροχή...

Kαλημερα σε ολους!
Πολυ συννεφια απο το πρωι..
Σήμερα περναγαν διακεκομμενα τα κοτσυφια σε κοπαδακια αλλα τα περισσοτερα ψηλωμενα,Δεν μου εκαναν την χαρη να περασουν απο το ποστο μου..Ηταν κ τριγυρω γεματο απο λαγαδες..Εναν μονο τουφεκισα κ τον πηρα με την δευτερη..
Μια τετραδα φασσες φανηκε αλλα μεσουρανα..
Κ αυριο αν κρατηθει ο καιρος σιγουρα θα εχει πουλια..

καλημερα.επιτελους μπηκαν οι πρωτες κυριες αλλα σημερα ολα στραβα πηγαν απ το πρωι.αργησα να ξυπνησω εφυγα βιαστικα και κατα τη διαρκεια της οδηγησης κατι δε μου πηγαινε καλα στο δεξι ματι στ οποιο ειχα πολλες ενοχλησεις.τα πουλακια αρχισαν να μπαινουν αλλα οι περισσοτερες αναποδα απο το συνηθισμενο και πολυ ψηλα.ξεπουπουλιασα 3 και αυτο ηταν.γυρισα σπιτι με πολλες ενοχλησεις στο δεξι ματι για ν ανακαλυψω οτι ετσι βιαστικα που εφυγα το πρωι ειχα βαλει το δεξι φακο επαφης αναποδα.καλοοοοοο???? .hair.

για ν ανακαλυψω οτι ετσι βιαστικα που εφυγα το πρωι ειχα βαλει το δεξι φακο επαφης αναποδα.καλοοοοοο????.hair.
Αυτα κανει η βιασυνη για να παμε κυνηγι..:)
Εχει τυχει να ξεχασω κ οπλο κ φυσιγγιοθηκες κ γιλεκα,ευτυχώς σε ολες τις περιπτωσεις ημουν κοντα..:D

Καλημέρα, ΒΑ Αττική και σήμερα (όπως και χθες) έκανε καλό μπάσιμο. Το καρτέρι μου δεν ήταν καλό καθώς ο ασθενής νοτιάς που έπνεε τράβαγε τα πουλιά μακριά από μένα και εγώ απλώς τα χάζευα. Στα υπόλοιπα καρτέρια έγινε πόλεμος, κοντά στη θάλασσα δε, έγινε παγκόσμιος πόλεμος σύμφωνα με φίλους που πήγαν και έπιασαν τα καλά καρτέρια από πάρα πολύ νωρίς. 8 στα 10 πουλιά που έβλεπα ήταν κοτσύφια. Τελικά κατάφερα μερικά πουλιά, κυρίως κοτσύφια, και βγήκε ο μεζές. Στις 9.30 έκοψε μαχαίρι ο αέρας και μαζί με αυτόν και τα πουλιά και οι τουφεκιές.

καλημερα.επιτελους μπηκαν οι πρωτες κυριες αλλα σημερα ολα στραβα πηγαν απ το πρωι.αργησα να ξυπνησω εφυγα βιαστικα και κατα τη διαρκεια της οδηγησης κατι δε μου πηγαινε καλα στο δεξι ματι στ οποιο ειχα πολλες ενοχλησεις.τα πουλακια αρχισαν να μπαινουν αλλα οι περισσοτερες αναποδα απο το συνηθισμενο και πολυ ψηλα.ξεπουπουλιασα 3 και αυτο ηταν.γυρισα σπιτι με πολλες ενοχλησεις στο δεξι ματι για ν ανακαλυψω οτι ετσι βιαστικα που εφυγα το πρωι ειχα βαλει το δεξι φακο επαφης αναποδα.καλοοοοοο???? .hair.
Μήπως πετάει το μάτι σου που θα με δεις?ha haaa

Καλημερα και απο εμενα..Σημερα, με ενα φιλο μου, καμπος Ν.Καβαλας( κοντα στην θαλασσα) περπατητο,ειχε καποια πουλακια..8 εγω(τα δυο σκοτωμενα/χαμενα) και 2 ο φιλος μου...
καλα ηταν για κανα 2ωρο που κυνηγησαμε:)
παντως και ψιλα σε βουνο που πηγε ενας φιλος μου χθες, κουλουρι... βεβαια σημερα ειχαμε αλλαγη καιρου, με αερα, και μετα βροχη...
https://s1.postimg.org/1fhtogvihr/0103.jpg

Μέχρι τις 08:30 τίποτα, βαριά συννεφιά άργησε πολύ να φέξη. Γύρο στις εννιά τα πρώτα κοπαδακια στο Θεό, κατάφερα δώδεκα πουλιά. Δέκα η ώρα ξεκίνησε η βροχή. Ακόμα και με βροχή όμως πέρναγαν αλλά για να τους τη σπάσω έφυγα. .my man.

Καλημερα σε ολους,Ανταποκριση απο περιοχη νοτια Καπανδριτιου..Παρα παρα πολλες τουφεκιες κοντα σε Βαρναβα,Πουριθι.Καπανδριτι,Ταξιαρχες.Εννοειται οτι επεσε πολυ μηχανακι και θα εξηγηθω..Στο μερος που κυνηγαω πηγαινω με τον πατερα μου απο το 98-99 και ειναι πολυ καλο για μπασιματα..Οταν εχει πουλια,οπως σημερα,μπορεις να κανεις καμια 15-20 και αν εισαι τυχερος το οριο..Το θεμα ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια,στις περιοχες που ανεφερα πεφτει πολυ μηχανημα με αποτελεσμα εκει που ειμαι να ερχονται μετα απο λιγο σπασμενα πουλια,απο ολες τις διευθυνσεις στο θεο.Βαζοντας σημαδι σε ενα 10μετρο-15μετρο πευκο,υπολογισα το υψος των πουλιων σε 4-6 πευκα περιπου.smashfrak...Εκει που καθομουν,ακουγα ενα μηχανακι στα 100 μετρα περιπου και εναν αλλον ποιο κοντα που ειχε σφυριχτρα..Αντε να ''τραβηξαν'' σε 3 ωρες απο 5-6 τσιχλες ο καθενας και να πηραν 1-2..Ουτε στα 15 μετρα δεν μπορουσαν να τις πετυχουν οι ξευτιλες.buy buy...Τραβηξαν μονο τοσες γιατι στις γυρω περιοχες πρεπει να ειχαν στησει ολοκληρα μπαντα με ολα τα οργανα.buy buy...Μου εκανε εντυπωση παντως το γεγονος το ποσο γρηγορα ''εστριβαν'' τα πουλια με την σφυριχτρα παρα με το μηχανακι..Σαν μαγνητης επεφταν..Στο δια ταυτα τωρα..Εριξα σε καμποσες ψηλωμενες με 3* tordo lambro 30gr σε νο 9 και ειχα 1-2 ξεπουπουλιασματα..Η παρτιδα σωθηκε οταν εβαλα RC sporting σε νο 8 με το ιδιο τσοκαρισμα..''ξεκρεμασα'' 2 τσιχλες και 2 κοτσυφια,την μια τσιχλα δεν την βρηκα..Δυστυχως εριξα κοντα και σε ενα κοτσυφα ο οποιος σχεδον εξαϋλωθηκε:(..Μετραει τελικα το 8αρακι στις ψηλες;)..Φανηκαν 5-6 δενδροτσιχλες και μια φασα μακρια..Τουλαχιστον τα 4 απο τα 5 τα ''γκρεμισα'' απο τον Θεο με 28αρια και το ευχαριστηθηκα,οχι σαν τους καραγκιοζηδες που δεν μπορουσαν να βαρεσουν τσιχλα την ωρα που ''πλαναριζε'' σαν παπι μπροστα τους στα 15-20 μετρα.congrats.

Άρτα σήμερα τα πουλιά πέρναγαν πολύ ψηλά. 3 άτομα καμιά τριανταρια τσιχλοκοτσυφα και καμιά δεκαριά χαμένα.
Πέρασαν και δύο πενηνταρια κοπάδια φασσες σε πολύ μεγάλο ύψος. Η βροχή μας έδιωξε από το καρτέρι πριν καμιά ώρα.

Άρτα σήμερα τα πουλιά πέρναγαν πολύ ψηλά. 3 άτομα καμιά τριανταρια τσιχλοκοτσυφα και καμιά δεκαριά χαμένα.
Πέρασαν και δύο πενηνταρια κοπάδια φασσες σε πολύ μεγάλο ύψος. Η βροχή μας έδιωξε από το καρτέρι πριν καμιά ώρα.
Στεφ από πού από Άρτα?

για ν ανακαλυψω οτι ετσι βιαστικα που εφυγα το πρωι ειχα βαλει το δεξι φακο επαφης αναποδα.καλοοοοοο???? .hair.
Γι'αυτό παίρνω πάντα μαζί μου τη θήκη. Μου έχει τύχει και μένα και έγινε η άλλαγη επι τόπου.;)

RC sporting σε νο 8
Καλημερα ρε Θοδωρα! Φιλε τα rc2 sporting δεν ειναι ενα απλο σκοπευτικο 28αρι, τα φυσιγγια θεριζουν και με διαφορα οπλα! Εγω ειχα παθει πλακα μ αυτα στο μπαικαλακι..αλλα το 7€ με ειχε φρεναρει!...

Καλημερα ρε Θοδωρα! Φιλε τα rc2 sporting δεν ειναι ενα απλο σκοπευτικο 28αρι, τα φυσιγγια θεριζουν και με διαφορα οπλα! Εγω ειχα παθει πλακα μ αυτα στο μπαικαλακι..αλλα το 7€ με ειχε φρεναρει!...
Δεν αξίζουν αυτά τα χρήματα...είναι κοροϊδία...μην πέφτουμε στην παγίδα τους ή του καλύτερα!βρες από έναν οικονομικό Έλληνα βιοτέχνη φυσίγγια....τσίχλα είναι δεν απαιτείται και κάτι εξεζητημένο!

Status
Not open for further replies.
Back