Ηλία για δοκίμασε και τα κίτρινα 33 super kill!!Λίγα τα πουλιά και σήμερα 12 κατάφερα να κάνω εγώ αλλά έξι ο πατέρας....το πρόβλημα με την υγρασία και τα kill32 συνεχίστηκε κανονικοτατα!
Οπως το λες! Και εγω προς Κισσαμο μεριά σε ψηλό σημείο τίποτα..ειδα όλες και όλες καμία 10 άρια κατά τις 7:45...Καλημερα,πλεον στα Χανια ξαναργυρναμε στις εποχες που τα καλα μπασιματα αρχιζαν στις 22 Οκτωβρη και μετα.
Αυτο το πουλι πρεπει να εχει ενστικτο δεν εξηγητε αλλιως,ξερει απο που κ τι ωρα να περασει.
Δεν νομιζω να συμβαινει σε κανενα αλλο καρτερισιο κυνηγι.
Αυτα τα ολιγα για σημερα..
Ηλία φόρτωσε τα μαύρα super kill σε υγρασία και άλλαξε τους τα φώτα....Λίγα τα πουλιά και σήμερα 12 κατάφερα να κάνω εγώ αλλά έξι ο πατέρας....το πρόβλημα με την υγρασία και τα kill32 συνεχίστηκε κανονικοτατα!
Ακριβώς!.... μην γελάσεις με αυτό που θα πω , αν κυνηγήσεις καρακάξες θα δεις ότι είναι ακόμα χειρότερο.
.... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι "μιλάνε" μεταξύ τους.
Διπλα απο κοιμητηριο Ζωγραφου ΙΕΚ.Ε.Μ.Π?
Κυρια δεν λες τιποταΩραίος Alex,η remington κυρία καθώς πρέπει!!!![]()
Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!Βόρεια Αττική και πάλι σήμερα. Άπνοια και πολύ χειρότερα από τις 5 προηγούμενες. Βέβαια σε καρτέρι αρκετά πιο ψηλά, που για να πας πρέπει να σπάσεις το !!! τζιπ και είναι πάντα υπερπλήρες, όλες τις φορές και σήμερα, αναρίθμητες ντουφεκιές.
Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!