Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως απ'ότι δείχνουν τα πράγματα φέτος θα είναι πάλι η χρονιά της τσίχλας. Μπορεί να μην κάνει μεγάλα μπασίματα αλλά μπαίνουν πουλιά κάθε μέρα εδώ και 10 μέρες περίπου. Απο το βράδυ ακούγονται να περνάνε συνεχώς. Θα έρθουν και οι βροχούλες και θα δέσει το γλυκό.

Καλημερα σας!
Και εδω πολυ υγρασια το πρωι κ συνεφια..
Η χειρότερη μερα με διαφορα,Να ειδα καμια 15αρια τσιχλες κ πολλες μπορει να λεω..
Μια τετραδα ψηλωμενες ηρθε για πανω μου..Διαλεξα μια (ατυχη)κ προσγειωθηκε θεαματικα απο πισω μου με ενα ρουμελιωτης ν8..
Μια χαρα φαινονται απο αποδοση.....
Φανηκαν κ δυο μικρα κοπαδακια φασσες μετα τις 8,30 συν δυο μονες..
Ας περναγαν πιο κοντα να τις τουφεκιζα κ ας μου εφευγαν...hair.
Αυτο το πουλι πρεπει να εχει ενστικτο δεν εξηγητε αλλιως,ξερει απο που κ τι ωρα να περασει.
Δεν νομιζω να συμβαινει σε κανενα αλλο καρτερισιο κυνηγι.
Αυτα τα ολιγα για σημερα..

Ελπιδοφορο ξεκίνημα το πρωι με 10 πουλια σε 25 λεπτά.
7:45-8:10....
Μετά....αγναντεμα! :(
Μεχρι τις 9:45 που αποχώρησα αλλες 2 στο κρεμασταρι και 2 βορά για τα αρπαχτικά,πιθανότατα κλαρωμενες αφου δεν ανευρεθησαν παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του αρκουδακου....
Συν μια καρακαξα,που την ξερανε το 9ρακι στα 45 μ!

Καλημερα,πλεον στα Χανια ξαναργυρναμε στις εποχες που τα καλα μπασιματα αρχιζαν στις 22 Οκτωβρη και μετα.
Οπως το λες! Και εγω προς Κισσαμο μεριά σε ψηλό σημείο τίποτα..ειδα όλες και όλες καμία 10 άρια κατά τις 7:45...
Δεν έριξα τουφεκια..

Αυτο το πουλι πρεπει να εχει ενστικτο δεν εξηγητε αλλιως,ξερει απο που κ τι ωρα να περασει.
Δεν νομιζω να συμβαινει σε κανενα αλλο καρτερισιο κυνηγι.
Αυτα τα ολιγα για σημερα..

.... μην γελάσεις με αυτό που θα πω , αν κυνηγήσεις καρακάξες θα δεις ότι είναι ακόμα χειρότερο. :mad::mad:
.... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι "μιλάνε" μεταξύ τους.

Λίγα τα πουλιά και σήμερα 12 κατάφερα να κάνω εγώ αλλά έξι ο πατέρας....το πρόβλημα με την υγρασία και τα kill32 συνεχίστηκε κανονικοτατα!
Ηλία φόρτωσε τα μαύρα super kill σε υγρασία και άλλαξε τους τα φώτα....

.... μην γελάσεις με αυτό που θα πω , αν κυνηγήσεις καρακάξες θα δεις ότι είναι ακόμα χειρότερο. :mad::mad:
.... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι "μιλάνε" μεταξύ τους.
Ακριβώς!
Όσο για το ότι μιλάνε μεταξύ τους το πιστεύω και γω..sarcastic..sarcastic.

Ειχε πουλια σημερα αλλα περναγαν παρα πολυ ψηλα, το κεφι μου το εκανα ομως και ηταν ολες οι τουφεκιες πανω απο 45 μετρα αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να βρω αλλες 6 γιατι πεσαν σε πυκνο
e3io1CC.jpg

Βόρεια Αττική και πάλι σήμερα. Άπνοια και πολύ χειρότερα από τις 5 προηγούμενες. Βέβαια σε καρτέρι αρκετά πιο ψηλά, που για να πας πρέπει να σπάσεις το !!! τζιπ και είναι πάντα υπερπλήρες, όλες τις φορές και σήμερα, αναρίθμητες ντουφεκιές.

Βόρεια Αττική και πάλι σήμερα. Άπνοια και πολύ χειρότερα από τις 5 προηγούμενες. Βέβαια σε καρτέρι αρκετά πιο ψηλά, που για να πας πρέπει να σπάσεις το !!! τζιπ και είναι πάντα υπερπλήρες, όλες τις φορές και σήμερα, αναρίθμητες ντουφεκιές.
Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!

Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!

.pray to God. .hair. .smashfrak. .evil.

Status
Not open for further replies.
Back