Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tιποτα και σημερα πολυ λιγα πουλια περασαν πολλεσ φασεσ αλλα πολυ ψηλά 2 πουλια εκανα το ενα κοτσιφασ 4 ντουφεκεσ έριξα.η χειρότερη χρονια μπασιματον ever.fishing..big smile.για να δουμε τι θα γίνει .violin.
Hλια απο Κερκυρα δεν εισαι η' κανω λαθος?
Ρωταω γιατι συντοπιτες σου διαβαζω οτι κανουν καμποσα πουλακια.

Ναι αλλα εγω ειμαι απο βορια στην νοτια κερκυρα εχουν καλητερα περασματα φέτος.
Kαι εσυ λοιπον Noτια Κερκυρα απο αυριο για να τους πιασεις το καλο καρτερι.....sarcastic.
Παρεπιμπτοντως για τι αποστασεις μιλαμε?Εγω ας πουμε Γιαννενα κανω μια ωρα να φτασω στον κυνηγοτοπο οπου στο 90% των περιπτωσεων καθομαι δευτερο καρτερι.

Kαι εσυ λοιπον Noτια Κερκυρα απο αυριο για να τους πιασεις το καλο καρτερι.....sarcastic.
Παρεπιμπτοντως για τι αποστασεις μιλαμε?Εγω ας πουμε Γιαννενα κανω μια ωρα να φτασω στον κυνηγοτοπο οπου στο 90% των περιπτωσεων καθομαι δευτερο καρτερι.
Εγω σε 5 λεπτα ειμαι στο καρτερι 1 θεση. για να παω νοτια θελω 2 ωρεσ.

Ναι αλλα εγω ειμαι απο βορια στην νοτια κερκυρα εχουν καλητερα περασματα φέτος.
Ετσι ειναι Ηλια. Κεντρικη Κερκυρα που κυνηγαω εγω ειναι καπου ενδοιαμεσα. Νομιζω οι καιροι ευνοουν το αναποδο μπασιμο φετος και επειδη ειναι και πιο στενο το μερος εχουν μεγαλυτερη πυκνοτητα μπασιματος απο τα κεντρικα και βορεια.

σημερα μετα τη δουλεια εφυγα γι απογευματινο το οποιο για μενα ητανε πολυ τραγικο. ειδα καμμια 20αρια πουλια απο τα οποια μπορεσα και τουφεκισα τα πεντε. τα 4 ακομα τα θυμαμαι να μου βγαζουν τη γλωσσα τους και να με κοροιδευουν οπως περνουσαν. το ενα και μοναδικο που εριξα δεν το βρηκα. ευχομαι να ητανε μια απο τις λιγες κακες μερες μου ελπιζω και η τελευταια για φετος

Status
Not open for further replies.
Back