Τέτοια λέγε μας να μας βάλεις σε πειρασμούς κι έξοδα !!!πάντως παιδάκια καλό χρυσό το anaconda mid αλλά,,,σαν το BRAIN TM δεν είναι,,,κυνηγετικά τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει ότι έχω καλύτερες τουφεκιές
.... μπα δεν ειναι καλα Γερασιμε..... ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Ωραία γαντάκια φίλε!
Ανοιχτο ειναι Στελιο , το σιτε τελειωνουν τωρα. Τηλ στο 2111830168 θα σου απαντησει ο Σωτηροπουλος και ρωτα τον.Τέτοια λέγε μας να μας βάλεις σε πειρασμούς κι έξοδα !!!
Ξέρει κανείς αν βγαίνουν και για σπείρωμα invector (το απλό, όχι το inv.plus) ????
Γιατί προσπάθησα να μπω στο site του, αλλά μου βγάζει ότι "το κατάστημα είναι κλειστό για συντήρηση" ....
Πάντα κεντάνε αυτά Παύλο..Δοκιμασμένα πολλάκις..τα RIO 20 κένταγαν σήμερα !
Απο φασσες Ηλια?Λιγα πουλακια σημερα!ενα μπαμ εγινε οκτω και κατι με εννια παρα...κοτσυφακια μπηκαν κοπαδιαστα σημερα!13 στο χερι αλλες οκτω ο πατερας μου
Την έπιασα ζωντανη αφού πρωτα την κυνήγισα για μερικά μέτρα. Συνήθως όταν πέφτουν ζωντανές τις χτυπάω στο έδαφος και τέλος. Σήμερα πήγα να την πιέσω στο στήθος αλλά δεν πρόλαβα. Μάλλον όπως την άφησα δίπλα στο πόδι μου πέταξε, δεν εξηγείται αλλιώς...Δεν την ειχες παρει χαμπαρι οτι ηταν ζωντανη; Η την πεταξες απλα, και δεν ειδες που επεσε οποτε την εχασες;
Ε οχι ρε Λαμπρο!!!Την έπιασα ζωντανη αφού πρωτα την κυνήγισα για μερικά μέτρα. Συνήθως όταν πέφτουν ζωντανές τις χτυπάω στο έδαφος και τέλος. Σήμερα πήγα να την πιέσω στο στήθος αλλά δεν πρόλαβα. Μάλλον όπως την άφησα δίπλα στο πόδι μου πέταξε, δεν εξηγείται αλλιώς...
χαχα! Όχι Αχιλλέα θα φάμε τα υπόλοιπα.Ε οχι ρε Λαμπρο!!!και τι θα φαμε τωρα? Παλι μπιφτεκια?
![]()
Γιαννη περασαν μερικα μπουλουκια...απο το καρτερι μου μονο ενα και κρατησα μια εγω και μια ο πατερας μου!Απο φασσες Ηλια?
Εμενα αν μη τι αλλο,χορτασε το ματι μου!Ενα κοπαδι ηταν πανω απο 500 πουλια.Μια μονη τουφεκισα, η οποια "κρατησε" και χαθηκε στον κατηφορο,χωρις να εχω οπτικη επαφη.Κριμα!τροφη για τις αλεπουδες!
Τσιχλες,παραδοξως για τη μερα(ειχε βοριαδακι ζορικο)ειχε αρκετες.Οριο μαζι με μια δεντροτσιχλα.Κοτσυφι ουτε που το ειδα!
Βοιωτια.
Πάντα κεντάνε αυτά Παύλο..Δοκιμασμένα πολλάκις..
8αρι δούλεψες?Είχα χτυπήσει κ εγώ μια μονη πέρσι με το ίδιο φυσιγγι!
Δοκίμασε αν βρεις και το πράσινο στα 34γρ κ πεσμου...pop.
Δεν ξέρω αν κόβει τίποτα ο Καλκαντζακος στην κούτα..μόνη ένσταση στην τιμή €6,5 το πακέτο,,,αν είχαν ταβάνι τα €6 θα ήταν από τα best seller