Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα νοτια Κερκυρα τρελο μπασημο.απο ολες τις τρυπες.Με βηδωμενο μονημα το ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΛΟΝΓΚ.Στον μαυρο πηρα 20 στο χερι και ενα χαμενο. Ελαφρη προβλημα σημερα με τα φησηγκια.Απο 8.30 και μετα το Α1 1,63χ32 χ688 για καπιο λογω εκλασε και με εσωσον οι κεντρικες τουφεκιες και το ΣΠΡΙΝΓΚΕΡ ΜΟΥ.Ουτε και το gm3 1,52x32x688 Moy αρεσε σημερα. Απο τα χειρ. κληματα της Ελλαδας εχουμε στο ΝΗσι.Απο αυριο εχει sipe 1,45x32xsx2000.Τερμα τα παιχνιδια.sarcastic.Το οπλο μετα τον κονο μεταμορφοθηκε.!!!

Ωραίος Γιώργο!Μεχρι τι ώρα περίπου έμπαιναν τα τσιχλόνια;Γιατί αύριο θα έχουμε νοτιά δυτικά,ανατολικά θα ψιλοβρέχει και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς...Βγαίνουμε ή κοιμόμαστε;;;.xm.

Σημερα νοτια Κερκυρα τρελο μπασημο.απο ολες τις τρυπες.Με βηδωμενο μονημα το ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΛΟΝΓΚ.Στον μαυρο πηρα 20 στο χερι και ενα χαμενο. Ελαφρη προβλημα σημερα με τα φησηγκια.Απο 8.30 και μετα το Α1 1,63χ32 χ688 για καπιο λογω εκλασε και με εσωσον οι κεντρικες τουφεκιες και το ΣΠΡΙΝΓΚΕΡ ΜΟΥ.Ουτε και το gm3 1,52x32x688 Moy αρεσε σημερα. Απο τα χειρ. κληματα της Ελλαδας εχουμε στο ΝΗσι.Απο αυριο εχει sipe 1,45x32xsx2000.Τερμα τα παιχνιδια.sarcastic.Το οπλο μετα τον κονο μεταμορφοθηκε.!!!

Η σύσφιξη του anaconda long range στο όπλο σου σε τι αντιστοιχεί Γιώργο ;

Η σύσφιξη του anaconda long range στο όπλο σου σε τι αντιστοιχεί Γιώργο ;
Δημητρη τοριχνω και με την Μ1 που εχει 18,6 και με τον Σ.Β.Ε με 18,4 και στα 2οπλα βαραει σαν 2*Καμια αλλη μετρηση δεν εχω προλ. να κανω. Ακομα παω για κην. με την ψηχη στο στομα.ΤΟ ΚΑΛΟ ειναι οτι περνω πουλια και κοντα και μακρια, με αυτο το τσοκ.

Αργύρη βάλτο χωρίς ενδοιασμό και ρίξε με καλή ψυχολογία.Είναι ευκαιρία τώρα στα μπασίματα.
Θα κάνεις ντουφεκιές που θα πάθεις πλάκα και μετά δεν θα το βγάζεις.Θα προτιμάς να χάνεις τις κοντινές και να κατεβάζεις πουλιά απο τα ύψη.
Λες να παρω μεταθεση στα αντιεροπορικα..!!.sarcastic.

Ηλία μήπως η υπερβολικη υγρασία; Σήμερα εριξα με τα καινούργια σπόρτινγκ του Ζωχιου με την aquila, αυτο που ρίχνουμε στο σκοπευτήριο, έμεινα πολλή οικανοποιημενος, καθαρά ολα τα πουλιά. Τα πρωινά που έχασα ηταν καθαρά δικο μου σκοπευτικο λάθος.
Δεν ξερω γιαννι μαλλον δεν ειχα κεφια....ο ζωχιοσ εχει φυσηγγαρεσ.παρολα αυτα ασ μην είμαστε πλεονεκτεσ αρκετα πηρα με χαλασαν η αστοχιεσ και τα χαμενα
Παμε καλα ορεα πραβω στουσ Νοτίουσ.shake.

Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...

Aυτα ειναι μπραβο Αρη καλη αρχη

Ωραίος Γιώργο!Μεχρι τι ώρα περίπου έμπαιναν τα τσιχλόνια;Γιατί αύριο θα έχουμε νοτιά δυτικά,ανατολικά θα ψιλοβρέχει και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς...Βγαίνουμε ή κοιμόμαστε;;;.xm.
Έχουμε και αδιάβροχα, αμ πως!.my man.weather1

Αξημερωτα κάνα μισαωρο πριν φεξει έφτασα στο πόστο, πρώτη έκπληξη κανένας εκεί γυρω, όση ώρα επινα το καφέ μου έμπαιναν οι κιχλες συνέχεια, ακουγα τα τσιν τσιν πανω απο το κεφάλι μου. Μόλις εφεξε καλά και για κοντά μισή ώρα έγινες της τρελής, έμπαιναν από παντου σε όλα τα ύψη, έχασα τη ψυχραιμία μου και επαθα κοκομπλοκο, τουφεκουσα στο γάμο του καραγκιόζη με αποτέλεσμα να χάσω τη μπάλα. Λίγο μέτα της 08:00 έκοψαν το τρελό ρυθμό και αφου ηρέμησα ξεκίνησα να τουφεκαω σωστά. Λίγο πριν τις 09:00 εκοψαν και μέχρι τις 10:30 περίπου που έφυγα πέρναγαν μεμονωμένα πουλιά και καποια σε ομάδες των 2-3 σε διάφορα ύψη. Τελικα κατάφερα 9 κιχλες και δυστυχώς άφησα κατω 3 πουλιά ολα απι τον πρωινό πανικό μιας και οι τουφεκιες μου ήταν λίγο όρτσα. Πάντως το σημερινό πρώτη φορά μου συμβαίνει.
pic hosting
Επιτελους!!!! και μια φωτο με πλαγιοκαννο.....congrats.
Ειμαστε λιγοι, αλλα μεακληδες.my man.

Oπως τα εγραψες και εσυ μετα τις 8,30 ολα τα φυσιγγια που ειχα πανω μου ηταν πολυ μετρια.

Oπως τα εγραψες και εσυ μετα τις 8,30 ολα τα φυσιγγια που ειχα πανω μου ηταν πολυ μετρια.
4 διαφορετικα ειχα και ηταν μετρια αυριο θα παω με 6.sarcastic. διαφορετικα.αλλα η μαξουσ που θα παρω μαζι μου αυριο δεν εχει τετοια ζορια mb32 ιδιογομωσησ στα 33γρ.;) σημερα δεν την πηρα γιατι μου εσπασε η μιρα μεσα στην τριπα.

Τα "καλα ντουφεκια" του forum, τα υπεροχα video που φτιαχνετε, οι ομορφες αφηγησεις σας αλλα ακομα πιο πολυ οι ατοφιες, γνησιες και γεματες
ειλικρινεια περιγραφες του Τεο και του Αργυρη πραγματικα μου φτιαχνουν το βραδυ. Ας φροντισουμε ολοι, οσο μπορει ο καθενας, να διατηρησουμε
την πολυ ομορφη εικονα που ολοι μαζι φτιαξαμε.
Η πρωινη βολτουλα δεν απεδωσε σημερα, εχασα την πρωτη τσιχλα λογω κακης θεσης μου, παλι καλα που δεν επεσα, πηρα την δευτερη τσιχλα που
εμφανισθηκε με ωραια τουφεκια και μετα ...τελος. Περασαν καμμια 15αρια τσιχλες ψηλα, μη δινοντας ευκαιρια, μια που ξεστρατισε και εμπαινε λιγο
χαμηλοτερα με εκανε να αισθανθω σαν σπανιος μακακας εχοντας βεβαια αλλαξει οπλο, κρατωντας το δικανο πλεον και εχοντας επιλεξει κανη αλλα
...ξεχασει την ασφαλεια. Πιστευω πως το next weekend θα παραδωσω τον τιτλο που ...κατεκτησα σημερα πανευκολα.
Καλο σας βραδυ.

4 διαφορετικα ειχα και ηταν μετρια αυριο θα παω με 6.sarcastic. διαφορετικα.αλλα η μαξουσ που θα παρω μαζι μου αυριο δεν εχει τετοια ζορια mb32 ιδιογομωσησ στα 33γρ.;) σημερα δεν την πηρα γιατι μου εσπασε η μιρα μεσα στην τριπα.
Ειδατε ρε παιδια που τα φωναζουμε,ενω ειστε ιδιογομωτες καλοι, επιμενετε για gm3 και οποιαδηποτε αλλη μονοβασικη υπερ της υγρασιας,αυτο ομως δυστυχως δεν γινεται!!περα απο sipe και s4 η μονη που παει ακομα στην υγρασια ειναι η mb32 και η mb36.Δοξα το θεο η mb 32 που δουλευω χρονια δεν με εχει κρεμασει σε κανεναν καιρο,ακομα και με 100% υγρασια,παντα στο κυνηγι με υγρασιομετρο!!;) Χωρις παρεξηγηση φιλε Ηλια.Συγνωμη για το off topic.

Status
Not open for further replies.
Back