Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σιγά μη πάμε και για αποτρίχωση,άκου αρνάκι στη γάστρα...γουρουνοπουλα και κόντρα τζατζίκι!
Η αποτρίχωση επιβάλλεται για να μην φαίνεται η τρίχα μέσα από το καλσόν....yel.
Όσο για τη γουρνοπούλα, πολύ καλή αλλά θέλει και εναλλαγή για ποικιλία
(έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου, μήπως θυμάσαι ποιός σου είχε στείλει το στίγμα για το καρτέρι της γουρνοπούλας ; :cool: )

Το έκαναν κάποιοι και μετά το βρήκαν το λιοστασι κατεστραμμένο.
Γιατί δεν τα σέβονται όλοι τα ξένα ελαιόδεντρα και τα κουτσουρευουν να πάρουν τα ξύλα.
Καλές οι θεωρίες αλλά στην πράξη πάσχουμε.
Ισχύει!!
Αν είναι να τα δώσεις μισακα,θα τα δώσεις σε άνθρωπο που ξέρεις κι έχεις ΔΕΙ τα κτηματα του!
Είναι άσχημο να εγκαταλείπονται και να γίνονται ρουμανια!

δεν μας αφυσε απο χθες αυτο το ψιλοβροχιονονερο να βγουμε για καμια μπεκαΤΣΟΥΛΑ η τσιχλα,,,,,πριν λιγο πηγα στο κτημα να ταισω τα σκυλακια και εκηνη την ωρα αναιβενανε η ρουφιανεςςςςς 3 4 5 μαζι .hair. ,,αντε να δουμε αυριω;;;;

δεν μας αφυσε απο χθες αυτο το ψιλοβροχιονονερο να βγουμε για καμια μπεκαΤΣΟΥΛΑ η τσιχλα,,,,,πριν λιγο πηγα στο κτημα να ταισω τα σκυλακια και εκηνη την ωρα αναιβενανε η ρουφιανεςςςςς 3 4 5 μαζι .hair. ,,αντε να δουμε αυριω;;;;
Έχει πουλιά και φοβάσαι την βροχή:(......τώρα είναι ωραία με ψιλόβροχο έχω κάνει τα καλητερα απογευματινα

Έχει πουλιά και φοβάσαι την βροχή:(......τώρα είναι ωραία με ψιλόβροχο έχω κάνει τα καλητερα απογευματινα
προσεχουμε λιγο το τομαριμας φιλε ηλια δεν θα την αρπαξουμε για 5 10 πουλια ;) τουλαχιστων και φετως της κυνηγησαμε καλαααα ειχαμε πουλακια και καναμε τουφεκιες και το κεφιμας;) μην ειμαστε και αχαριστη

προσεχουμε λιγο το τομαριμας φιλε ηλια δεν θα την αρπαξουμε για 5 10 πουλια ;) τουλαχιστων και φετως της κυνηγησαμε καλαααα ειχαμε πουλακια και καναμε τουφεκιες και το κεφιμας;) μην ειμαστε και αχαριστη
Εγώ είμαι του βάλτου η βροχή είναι το φάει μας εσείς του βουνό είστε ευαίσθητοι 🤣

Την Κυριακή με καλή παρέα κάναμε ένα τελευταίο περπατητό που μας θύμισε ακόμη μια φορά ότι φέτος η χρονιά ήταν πολύ κακή! Από 3 - 5 ο κάθε ένας με πάρα πολλά χιλιόμετρα και αγώνα! Το highlight της ημέρας ένας λάγαρος που βγήκε μπροστά μου και αν θέλει ο Θεός ίσως ξανά συναντηθούμε αφού φυσικά δεν σήκωσα το τουφέκι! Στο τέλος άναψαν τα κάρβουνα, τα ποτήρια γέμισαν και δώσαμε ραντεβού να είμαστε καλά τον Αύγουστο!
Κερομύτης του Φλεβάρη...

Last edited:
Ο θείος Λεωνίδας τα εξηγεί όλα
Αφού ελεγε ότι έχει πουλιά τι πήγε λάθος ; .hair..big smile.
Όχι μόνο έλεγε ότι είχε αλλά έδινε και ονόματα τοπων. Η ξεφτιλα του φέτος δεν είχε όριο. Και έρχεται με το άρθρο αυτό να παραδεχτεί ότι έγραφε αυτά που θα ήθελε να είναι αλήθεια και όχι την πραγματικότητα. Κατά τα άλλα τουφεκαρας και τα κυνήγια που έχει κάνει αυτός εμείς μόνο στα όνειρα μας.....

Όχι μόνο έλεγε ότι είχε αλλά έδινε και ονόματα τοπων. Η ξεφτιλα του φέτος δεν είχε όριο. Και έρχεται με το άρθρο αυτό να παραδεχτεί ότι έγραφε αυτά που θα ήθελε να είναι αλήθεια και όχι την πραγματικότητα. Κατά τα άλλα τουφεκαρας και τα κυνήγια που έχει κάνει αυτός εμείς μόνο στα όνειρα μας.....
Η ξεφτίλα είναι απαραίτητο προσόν για να γράψεις εκεί μέσα ότι φαντάζεσαι ή ότι φανταστικές σάλτσες θέλεις να πουλήσεις.
Διαχρονικό εμπόριο, εις βάρος των κορόιδων.

Εσύ που τον πιστευες

Άλλοι τον πιστεύουν και τον στηριζουν ενθερμα κιολας. Περιμένω τον Καραμαουνα να μου πει αν έχει τσίχλες στην αυλή μου η όχι. Πως το βλέπεις, στέκει???
Καλά τα λες Μήτσο εγώ κυνηγάω τσίχλες από το 1988 νομίζω είμαι ικανός να καταλάβω αν η χρονιά είναι καλή η όχι δε περιμένω το μπάρμπα να μου πει μια κοιλιά δικαιολογείται από 15 Νοεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά στο περπατητο να βρίσκεις μετά πρέπει να δουλεύει το καρτέρι πρωί απόγευμα φέτος δεν έγινε τίποτα από αυτά

Θα συμφωνήσο μάζη του ότι τουλάχιστον για εμάς εδώ τέτοια χρόνια δεν έχει ξανά περάσει ποτέ προπαντός τα μπασιματα ήταν σε ιστορικά χαλιά .... .του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερα.. για τσίχλα δεν θα ξανακάνω έξοδα (φυσηγγια)...θα ξανά αγοράσω μόνο αν δω να μπένουν πουλιά άλλος μόνο υδρόβιο

Status
Not open for further replies.
Back