Και ζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. (Γρήγορα για ύπνο τώρα)
Τέρμα η κλάψα, εεε;Καλά τα πράγματα εδώ 5 πήρα στο απογευματινό πέρασαν καμία 20σαρια πουλιά ολλα σε ένα μισάωρο...από φίλους έμαθα ότι και αλλού είδαν πουλιά για να δούμε
Μην βιάζεσαιιιι..Τέρμα η κλάψα, εεε;
Γιάννη άμα δεν τα ξέρεις τα μανιτάρια, πρόσεχε.Πουλιά υπάρχουν.Σε μέρη ανήλια,σε τόπους όπου δε τόλμησε να πατήσει ανθρώπινη ψυχή εκεί όπου η φαντασία συναντά τη λογική και ο ρουφιάνος δίνει τη πληροφορία.Δε συνεχίζω το παραλήρημα,τα υπόλοιπα σε άλλο ποστ ,τα λέμε χθες .
Ο σύνταξας : Κυνηγετικά Απόνερα.
Η φύση χαρίζει εικόνες που αξίζουν αποτύπωση! Έχω πρώτο ξάδερφο φωτογράφο και με εξειδίκευση στην αστροφωτογραφια παρακαλώ. Αντικυνηγος μέχρι που στουκαρε με αγριογουρουνο. Τα ξεχασε όλα τα αντικυνηγετικα όμως μόλις έφαγε παραμονή πρωτοχρονιάς μπριζόλα από καπρι με 2 δάχτυλα λίπος....Εκτός από τουφέκι είσαι και εξαιρετικός φωτογράφος.
Μήπως να το σκεφθείς καλύτερα.....![]()
Όχι στη γενοκτονίαΤελικά ξεσαλωσα απόψε!!! 4....
Πολύ εξειδικευμένο αδελφέ.Έχω πρώτο ξάδερφο φωτογράφο και με εξειδίκευση στην αστροφωτογραφια παρακαλώ.
Τους ξεσκίσα απόψε. Ο ένας ξάδερφος από της μάνας μου το σόι ο άλλος από του πατέρα μου. 4 2 1 το αποτέλεσμα. Αν ανέβαζα φωτογραφία με 7 τσίχλες θα ερχόταν όλη η Αττική εδώ ρε...Πολύ εξειδικευμένο αδελφέ.
Εμείς γουστάρουμε παπαροφωτογραφία που βγάζεις τα θηράματα από τα διπλανά καρτέρια.
Πες ότι κυνηγάς μόνος σου στο χωροχρόνο να σωθείς.Τους ξεσκίσα απόψε. Ο ένας ξάδερφος από της μάνας μου το σόι ο άλλος από του πατέρα μου. 4 2 1 το αποτέλεσμα. Αν ανέβαζα φωτογραφία με 7 τσίχλες θα ερχόταν όλη η Αττική εδώ ρε...
Ρε μια χρονομηχανη ρε. Να πας μπασιματα στο 3034 προ Χριστού με 20 χιλιάδες φυσιγγια....Πες ότι κυνηγάς μόνος σου στο χωροχρόνο να σωθείς.
Σκέψου να τα έτρωγα κιόλας .Γιάννη άμα δεν τα ξέρεις τα μανιτάρια, πρόσεχε.
Σιγά μην κάτσουμε να κλαίμε. Λίγο γκρίνια και τέλος. Αρκεί που μπορούμε και πάμε.Τουλάχιστον το διασκεδάζουμε έρχεται οιστρο