Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουλιά υπάρχουν.Σε μέρη ανήλια,σε τόπους όπου δε τόλμησε να πατήσει ανθρώπινη ψυχή εκεί όπου η φαντασία συναντά τη λογική και ο ρουφιάνος δίνει τη πληροφορία.Δε συνεχίζω το παραλήρημα,τα υπόλοιπα σε άλλο ποστ ,τα λέμε χθες .
Ο σύνταξας : Κυνηγετικά Απόνερα.

Πουλιά υπάρχουν.Σε μέρη ανήλια,σε τόπους όπου δε τόλμησε να πατήσει ανθρώπινη ψυχή εκεί όπου η φαντασία συναντά τη λογική και ο ρουφιάνος δίνει τη πληροφορία.Δε συνεχίζω το παραλήρημα,τα υπόλοιπα σε άλλο ποστ ,τα λέμε χθες .
Ο σύνταξας : Κυνηγετικά Απόνερα.
Γιάννη άμα δεν τα ξέρεις τα μανιτάρια, πρόσεχε.

Εκτός από τουφέκι είσαι και εξαιρετικός φωτογράφος.
Μήπως να το σκεφθείς καλύτερα..... .shake hands.
Η φύση χαρίζει εικόνες που αξίζουν αποτύπωση! Έχω πρώτο ξάδερφο φωτογράφο και με εξειδίκευση στην αστροφωτογραφια παρακαλώ. Αντικυνηγος μέχρι που στουκαρε με αγριογουρουνο. Τα ξεχασε όλα τα αντικυνηγετικα όμως μόλις έφαγε παραμονή πρωτοχρονιάς μπριζόλα από καπρι με 2 δάχτυλα λίπος....

Έχω πρώτο ξάδερφο φωτογράφο και με εξειδίκευση στην αστροφωτογραφια παρακαλώ.
Πολύ εξειδικευμένο αδελφέ.
Εμείς γουστάρουμε παπαροφωτογραφία που βγάζεις τα θηράματα από τα διπλανά καρτέρια.

Πολύ εξειδικευμένο αδελφέ.
Εμείς γουστάρουμε παπαροφωτογραφία που βγάζεις τα θηράματα από τα διπλανά καρτέρια.
Τους ξεσκίσα απόψε. Ο ένας ξάδερφος από της μάνας μου το σόι ο άλλος από του πατέρα μου. 4 2 1 το αποτέλεσμα. Αν ανέβαζα φωτογραφία με 7 τσίχλες θα ερχόταν όλη η Αττική εδώ ρε...

Τους ξεσκίσα απόψε. Ο ένας ξάδερφος από της μάνας μου το σόι ο άλλος από του πατέρα μου. 4 2 1 το αποτέλεσμα. Αν ανέβαζα φωτογραφία με 7 τσίχλες θα ερχόταν όλη η Αττική εδώ ρε...
Πες ότι κυνηγάς μόνος σου στο χωροχρόνο να σωθείς.

Γιάννη άμα δεν τα ξέρεις τα μανιτάρια, πρόσεχε.
Σκέψου να τα έτρωγα κιόλας .
Με τις μαλακίες που διαβάζω
Εντεχνοφιλοσοφοχάϊδεμα των αυτιών με έξαψη της κυνηγετικής κάβλας συμπερίλαμβανομένης της ιατρικής επιστήμης του προηγούμενου αιώνα (γιατροσόφια στο καρτέρι) ,ενώ πραγματικά όλοι κάθονται με το πουλί στο χέρι αφού δε περνάει τίποτα ,πως ήθελες να αποκριθω εγγράφως δάσκαλε¿

Status
Not open for further replies.
Back