Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρίξε πράγμα Τζίμι,όταν κάνω περπατητο στα μερη σου δικούς σου κάλυκες βλέπω.θυμασαι που σου είπα πριν 2 μήνες να ρωτήσεις για τα κέρατα στα Καμπια,έμαθα ότι το ΣΤΕ απαγόρευσε τα κέρατα κ έδωσε εντολή να ξηλωθουν οι ανεμοδουρες,λόγω πολεμικής αεροπορίας.λες τζιμακο να μας λυπήθηκε ο Θεός.
Σοβαρα μιλας? Ειχα ρωτησει ενα παιδι που ειναι πολυ ενεργος στο ζητημα τοτε που μου το ειχες γραψει και με κοιταγε σαν εξωγηινο. Μακαρι να πανε στο διαβολο. Τ

Με την τυχη που εχεις εσυ...Σιγουρα!!!
Δεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνε

Δεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνε
Τι πινεις και δεν μας δινεις αδερφουλη????

Είσαι σε νιρβάνα πριν ξεφύγεις τελείως πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου ακόμη είναι Ιούλιος και ξεφυσαμε μετά επανέλαβε 20 φορές μετρώντας τες και θα έρθεις στην πραγματικότητα .Εγώ είμαι λίγο καλύτερα σκέφτομαι αγριοκούνελα

Ούτε φυσίγγια, ούτε βενζίνες, ούτε άδεια δεν θα χρειαστεί φέτος.
Μόνο αυτά μπας και σε τυχερή μέρα, δούμε καμιά αποπροσανατολισμένη.
Η φετινή χρονιά θα είναι η χειρότερη, από τότε που εφευρέθηκε η τσίχλα.
1720256140564.png

Kαι οπωσδήποτε ωτοασπίδες με τόσες τουφεκιές!;)

Status
Not open for further replies.
Back