Ετσι!!! Μονο που με πιανει μια μανια να ριχνω τα φρεσκα. Εχω 50 κουτια ακομη αγορασμενα απο 4.80 μεχρι 5.50€....Κατέβα κι άλλο!![]()
Ετσι!!! Μονο που με πιανει μια μανια να ριχνω τα φρεσκα. Εχω 50 κουτια ακομη αγορασμενα απο 4.80 μεχρι 5.50€....Κατέβα κι άλλο!![]()
Εμένα πάλι τα παλιάΕτσι!!! Μονο που με πιανει μια μανια να ριχνω τα φρεσκα. Εχω 50 κουτια ακομη αγορασμενα απο 4.80 μεχρι 5.50€....
Ετσι!!! Μονο που με πιανει μια μανια να ριχνω τα φρεσκα. Εχω 50 κουτια ακομη αγορασμενα απο 4.80 μεχρι 5.50€....
Κρατήστε τα ρε να μουχλιασνΕμένα πάλι τα παλιά
Τα ρίχνουμε φίλε Χάρη, τα ρίχνουμε!Κρατήστε τα ρε να μουχλιασν
Είναι συλλεκτικά;Ετσι!!! Μονο που με πιανει μια μανια να ριχνω τα φρεσκα. Εχω 50 κουτια ακομη αγορασμενα απο 4.80 μεχρι 5.50€....
Σοβαρα μιλας? Ειχα ρωτησει ενα παιδι που ειναι πολυ ενεργος στο ζητημα τοτε που μου το ειχες γραψει και με κοιταγε σαν εξωγηινο. Μακαρι να πανε στο διαβολο. ΤΡίξε πράγμα Τζίμι,όταν κάνω περπατητο στα μερη σου δικούς σου κάλυκες βλέπω.θυμασαι που σου είπα πριν 2 μήνες να ρωτήσεις για τα κέρατα στα Καμπια,έμαθα ότι το ΣΤΕ απαγόρευσε τα κέρατα κ έδωσε εντολή να ξηλωθουν οι ανεμοδουρες,λόγω πολεμικής αεροπορίας.λες τζιμακο να μας λυπήθηκε ο Θεός.
Οχι. Απλα θαμμενα κατω απο τις κουτες με τα μεταγενεστερα...Είναι συλλεκτικά;
Με την τυχη που εχεις εσυ...Σιγουρα!!!Θα γίνει της πόπης φέτος!
Δεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνεΜε την τυχη που εχεις εσυ...Σιγουρα!!!
Τι πινεις και δεν μας δινεις αδερφουλη????Δεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνε
Είσαι σε νιρβάνα πριν ξεφύγεις τελείως πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου ακόμη είναι Ιούλιος και ξεφυσαμε μετά επανέλαβε 20 φορές μετρώντας τες και θα έρθεις στην πραγματικότητα .Εγώ είμαι λίγο καλύτερα σκέφτομαι αγριοκούνελαΔεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνε
Τζινάκι!!Τι πινεις και δεν μας δινεις αδερφουλη????
Τι λες μωρε;;;;Τζινάκι!!
Και μετά λέτε για εμένα δεν τα βλέπετε ότι υπάρχουν και χειρότεραΤι πινεις και δεν μας δινεις αδερφουλη????
Kαι οπωσδήποτε ωτοασπίδες με τόσες τουφεκιές!Δεν ακούω τίποτα, έχω κουφαθεί από τις τουφεκιές.Θα γίνει μάχη φέτος, λαγουύς,τσίχλες,μαύρα σαν ψαρόνια,μπεκάτσες σε κάθε βήμα και πάτημα κλαριου στο περπατητό και φάσσες να δούμε κανένα μπουλούκι μπασίματα 1000 πουλιά να σε φάνε
Άσε ρε. Είναι άρρωστο το παιδί. Μπορεί να τον πείραξε κάνα χάπι.Και μετά λέτε για εμένα δεν τα βλέπετε ότι υπάρχουν και χειρότερα![]()