Τσίχλα κι Άγιος Ο Θεός!Κατανοητό φίλε! πρωταρχικό σου κυνήγι η τσίχλα?

Τσίχλα κι Άγιος Ο Θεός!Κατανοητό φίλε! πρωταρχικό σου κυνήγι η τσίχλα?
από τον Γιάννη;;;; η έχει ζυμώσει κάποια γιαγιά η θειά;;;;;Τώρα έχω έρθει για ένα καφεδάκι στο χωριο!Να πάρω και το ψωμάκι μου το ωραίο από τα χωστια και θα ξαναπάω πάλι για ένα παερπατητο και καρτερακι το απόγευμα!
Από τον Γιάννη!πάντα τον παίρνουμε τηλ από την προηγούμενη και τσιμπάμε κάνα 10 αρι κιλά παραγγελίες από Αθήνα μιας και οι γνωστοί μ το λατρεύουν αυτό το ψωμι!Αφού ξέρεις ότι είναι φοβεροαπό τον Γιάννη;;;; η έχει ζυμώσει κάποια γιαγιά η θειά;;;;;![]()
Από τον Γιάννη!πάντα τον παίρνουμε τηλ από την προηγούμενη και τσιμπάμε κάνα 10 αρι κιλά παραγγελίες από Αθήνα μιας και οι γνωστοί μ το λατρεύουν αυτό το ψωμι!Αφού ξέρεις ότι είναι φοβερο![]()
Δεν με τρέλανε εμένα η Βοιωτία σήμερα...8 το νούμερο..!Θα μου πεις μόνος περπατητό ίσως το 8 είναι αντίστοιχο του 11-14 αν είχα παρέα να ανεμίζουν τα πουλια...Τέλοσπαντων! Να προσθέσω το τσουχτερό κρύο μέχρι να βγεί ο ήλιος....με πέθανε και δεν είχα πάρει γαντια!Αξιόπιστη τελικά η πληροφόρηση που είχαμε... Όλοι στην παρέα διψήφιο 11-14-17 αντίστοιχα..Βοιωτία![]()
Ακριβώς... Εκεί που ήμασταν ήταν 10 αυτοκίνητα κ πολλαπλάσιος αριθμός συναδέλφων...Είχαν κ οι υπόλοιποι πληροφόρηση μάλλονΔεν με τρέλανε εμένα η Βοιωτία σήμερα...8 το νούμερο..!Θα μου πεις μόνος περπατητό ίσως το 8 είναι αντίστοιχο του 11-14 αν είχα παρέα να ανεμίζουν τα πουλια...Τέλοσπαντων! Να προσθέσω το τσουχτερό κρύο μέχρι να βγεί ο ήλιος....με πέθανε και δεν είχα πάρει γαντια!
Αυτοκίνητα είχε και σε μένα πολλά...αλλά ήταν για μάζεμα ελιάς!χαχαχα..όντως σήμερα έιχε πάρα πολλούς να έχουν καβαλήσει δέντρα...προχωρούσα με απίστευτη προσοχή και άφησα και κάποιες τουφεκιές γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το χωράφι μπροστά απο το κάθε πουρνάρι ξερω γω...Ακριβώς... Εκεί που ήμασταν ήταν 10 αυτοκίνητα κ πολλαπλάσιος αριθμός συναδέλφων...Είχαν κ οι υπόλοιποι πληροφόρηση μάλλον![]()
Νικόλα άμα είναι μετά το δέκα λογικά δεν είναι briley τα τσοκακια έτσι και αλλιώς μια χαρά ντουφεκες έβγαζε και το δικό μου....αλλού τα χαλάσαμε!
Ρε με το πόνο μας παιζετε?είστε ανηθικοιΑπογευματινο σημερα, μπορει να βγηκαν μετα τις 5 και υπουλα μεσα στο ρεμα, αλλα ηταν αρκετες... Με προσεκτικες τουφεκιες για να μην υπαρχουν χαμμενα στα πυκνα εκανα καμια 15αρια... Ωραια ηταν...![]()
Μου αρέσει να κυλιεμαι στο βουρκο της ακολασιας...Ρε με το πόνο μας παιζετε?είστε ανηθικοι
![]()
Αυτο σκεφτηκα και εγω κρητηκιε να τους ριξω κανενα μαμησακι να στρωσουνΡε με το πόνο μας παιζετε?είστε ανηθικοι
![]()
Μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη θα μαζεύουν ελιές. Μένουν βέβαια και για πιο μετά αλλά είναι ελάχιστοι.