Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα στο χωραφι για τσιχλες με το δικανακι.Αποτελεσμα
4 καρακαξες
2 ψαρονια
1 τσιχλα.
Τσιχλες ειχε αλλά βγαιναν οπου να νε. Πολυ μακρια και προς ολες τις κατευθύνσεις.Τις καρακαξες τις ειχα αχτι πάντως εκανα ωραιες τουφεκιές.

Τώρα έχω έρθει για ένα καφεδάκι στο χωριο!Να πάρω και το ψωμάκι μου το ωραίο από τα χωστια και θα ξαναπάω πάλι για ένα παερπατητο και καρτερακι το απόγευμα!
από τον Γιάννη;;;; η έχει ζυμώσει κάποια γιαγιά η θειά;;;;; :)

από τον Γιάννη;;;; η έχει ζυμώσει κάποια γιαγιά η θειά;;;;; :)
Από τον Γιάννη!πάντα τον παίρνουμε τηλ από την προηγούμενη και τσιμπάμε κάνα 10 αρι κιλά παραγγελίες από Αθήνα μιας και οι γνωστοί μ το λατρεύουν αυτό το ψωμι!Αφού ξέρεις ότι είναι φοβερο;)

Από τον Γιάννη!πάντα τον παίρνουμε τηλ από την προηγούμενη και τσιμπάμε κάνα 10 αρι κιλά παραγγελίες από Αθήνα μιας και οι γνωστοί μ το λατρεύουν αυτό το ψωμι!Αφού ξέρεις ότι είναι φοβερο;)
.well done.

Πηγα κυνηγι σημερα μετα απο ενα μήνα. Η κατασταση εχει βελτιωθει κατι κινειται..
Αποτελεσμα 5 τσιχλες απο τις οποιες 2 στο χερι και οι αλλες 3 αναζητουνται απο νικολουλη.buy buy..buy buy.
Φυσιγγια καραμανουαρ διασπορας νο10 και super kill κιτρινα no9 που γαζωναν....shoot.
Συνθηκες: 15c υγρασια 82% και πιεση 101.8 kPa.
20171126_180709.jpg

Last edited:
Αξιόπιστη τελικά η πληροφόρηση που είχαμε... Όλοι στην παρέα διψήφιο 11-14-17 αντίστοιχα..Βοιωτία:)
Δεν με τρέλανε εμένα η Βοιωτία σήμερα...8 το νούμερο..!Θα μου πεις μόνος περπατητό ίσως το 8 είναι αντίστοιχο του 11-14 αν είχα παρέα να ανεμίζουν τα πουλια...Τέλοσπαντων! Να προσθέσω το τσουχτερό κρύο μέχρι να βγεί ο ήλιος....με πέθανε και δεν είχα πάρει γαντια!

Δεν με τρέλανε εμένα η Βοιωτία σήμερα...8 το νούμερο..!Θα μου πεις μόνος περπατητό ίσως το 8 είναι αντίστοιχο του 11-14 αν είχα παρέα να ανεμίζουν τα πουλια...Τέλοσπαντων! Να προσθέσω το τσουχτερό κρύο μέχρι να βγεί ο ήλιος....με πέθανε και δεν είχα πάρει γαντια!
Ακριβώς... Εκεί που ήμασταν ήταν 10 αυτοκίνητα κ πολλαπλάσιος αριθμός συναδέλφων...Είχαν κ οι υπόλοιποι πληροφόρηση μάλλον;)

Ακριβώς... Εκεί που ήμασταν ήταν 10 αυτοκίνητα κ πολλαπλάσιος αριθμός συναδέλφων...Είχαν κ οι υπόλοιποι πληροφόρηση μάλλον;)
Αυτοκίνητα είχε και σε μένα πολλά...αλλά ήταν για μάζεμα ελιάς!χαχαχα..όντως σήμερα έιχε πάρα πολλούς να έχουν καβαλήσει δέντρα...προχωρούσα με απίστευτη προσοχή και άφησα και κάποιες τουφεκιές γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το χωράφι μπροστά απο το κάθε πουρνάρι ξερω γω...

Νικόλα άμα είναι μετά το δέκα λογικά δεν είναι briley τα τσοκακια έτσι και αλλιώς μια χαρά ντουφεκες έβγαζε και το δικό μου....αλλού τα χαλάσαμε!

Ηλία, η SKB Arms Company στην Ιαπωνία έκλεισε οριστικά μάλλον το έτος 2010! Το δικό μου όπλο ήρθε από την Ιαπωνία στην Τουρής Α.Ε. τον Σεπτέμβρη του ίδιου αυτού χρόνου! Άρα, είναι από τα τελευταία κομμάτια του Ιαπωνικού εργοστασίου...! Ο λόγος που έκλεισε η εταιρεία (απ' ό,τι μου έχει γράψει ο Νικήτας Κυπρίδημος) ήταν, το ότι οι ιδιοκτήτες της SKB (ζεύγος Sakaba) και απόγονοι του θρυλικού Ιάπωνα οπλουργού/οπλοποιού Shigyo Sakaba, έφτασαν σε προχωρημένη ηλικία και δεν βρήκαν άξιους συνεχιστές στην παραγωγή του εργοστασίου...! Πολύ κρίμα...!
Το κακό, όμως, είναι ότι τα παιδιά των γηρασμένων ιδιοκτητών πούλησαν το brandname της SKB σε κάτι Αμερικάνους επιχειρηματίες "αμφιβόλου ποιότητος"...! Έτσι λοιπόν, τα καινούρια SKB (δίκαννα και αυτογεμή) κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Τουρκία (...!), και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τα, καθεαυτό Γιαπωνέζικα παλιά (έως το 2010 περίπου), καλά SKB, όσον αφορά στα μέταλλα, στους μηχανισμούς λειτουργίας, στα συστήματα κλειδώματος και, γενικά, στην ποιότητα κατασκευής...!!! Είναι κάτι το εντελώς καινούργιο και εντελώς "Τούρκικο"...! Μια επίσκεψη στον διαδικτυακό ιστότοπο της... "νέας" SKB, θα σας διαφωτίσει απόλυτα...!
Sorry για το .off topic....

Σήμερα το πρωί πάλι (όπως εχτές) στον ελατιά για καμιά "μεγάλη" (turdus viscivorus)...! Σαφώς λιγότερα τα πουλιά από εχτές...! Τελικά όμως, κατέβαλα 7 "χοντρές" και 2 κότσυφες (παρεμπιπτόντως, τα κοτσύφια είναι πολλά ψηλά, στα έλατα...)!
Εν συνεχεία, κάθισα στο απογευματινό μου καρτέρι και με καλή συγκέντρωση και καλό "σημάδι" (καθώς τα τσιχλοκότσυφα ήταν λίγα...) κατάφερα άλλες 8 "μικρές" (κελαηδότσιχλες) και 1 κότσυφα!
Ένα "γεμάτο" κυνηγετικά Σ/Κ για εμένα...!

Απογευματινο σημερα, μπορει να βγηκαν μετα τις 5 και υπουλα μεσα στο ρεμα, αλλα ηταν αρκετες... Με προσεκτικες τουφεκιες για να μην υπαρχουν χαμμενα στα πυκνα εκανα καμια 15αρια... Ωραια ηταν... :)
Ρε με το πόνο μας παιζετε?είστε ανηθικοι
.yelling.

Εμεις στην χθεσινη εξορμηση περιξ των Δερβενοχωριων
ειναι ζητημα αν ειδαμε συγκεντρωτηκα 30 πουλια :(
Δεν ειχε τιποτα μας ψοφησε και η υγρασια
Πηραμε απο 3 τσιχλες ο καθε ενας και μετα ακολουθησε τσιπουρακι στον καφενε στα Σκουρτα και καρβελακι απο τον τοπικο φουρνο :D
Μεσα σε ολο το ξενερωμα της ημερας
ενας Συναδελφος φωναζε απο απεναντι στην ρεματια στον Συγκυνηγο του =
πανω σου ρεεεεεε κισσαααα .sarcastic..sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.και μετα απο λιγο
Καλα ρεεε Μαλ@κα στραβος εισαιιιιι .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη θα μαζεύουν ελιές. Μένουν βέβαια και για πιο μετά αλλά είναι ελάχιστοι.

Παλιά οι παππούδες μας (και οι πατεράδες μας) μάζευαν τις ελιές τον Απρίλη και τον Μάη γινωμένες - γινωμένες, ακόμη και όσες είχαν πέσει κάτω (οι λεγόμενες "χαμάδες")!!!
Τα τελευταία χρόνια τις μαζεύουν πολλοί από Νοέμβρη μήνα άσπρες (πράσινες δηλαδή), αγίνωτες εντελώς...! Φαίνεται τους αρέσει το... "αγουρέλαιο"...!
Εμείς πάντως στην οικογένεια, τις μαζεύουμε Γενάρη - Φλεβάρη...!

Status
Not open for further replies.
Back