Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλια και Φιλιππα, εγω την πεμπτη θα παω ειστε ευπροσδεκτοι.:) [και αν θελετε πρωινο μεσα ειμαι αλλα αλλου ,λιγο πιο κατω,αλλα θα γινει ολοημερο] για το πρωινο το "παιζουμε" εξυπακουεται ολοι οι καλοι χωρανε:)

Καλησπέρα συνάδελφοι! Βλέπω τις επιτυχίες σας και απογοητεύομαι... στις δικές μου εξορμήσεις δεν βλέπω πολλά πουλάκια...ξέρει κανένας να μου πει κανένα μέρος προς Μαρκόπουλο ή Κορωπί να πηγαίνω πριν την δουλειά μήπως μάθω και το καινούριο μου τφέκι?
Καλοί μου άνθρωποι! δώστε καμία πληροφορία! μην ντρέπεστε!!!

Γιώργο ελπίζω κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βρεθεί να σου δείξει 1-2 μέρη να κάνεις τις τουφεκιές σου.Παιδιά,τσίχλα είναι,οχι πέρδικα..Δεν τελειώνει απο ένα άτομο..ίσα ίσα θέλει τουφέκια για να ανεμίσει στο περπατητό.Δεν είναι ανάγκη να του πείτε τα καλύτερα μέρη,ούτε εγώ τα λέω.Απλά μη ψάχνει τζάμπα.Τώρα αν αποδειχτεί γάϊδαρος (αν κ δε νομίζω) κ κουβαλήσει 20 νοματέους κ κάψουν το μέρος,αυτός θα είναι λάθος..Γνώμη μου πάντα. Υ.Γ. δεύτερη μέρα ελιές κ οι τσίχλες περισσότερες απ τις ελιές ακόμα κ εδώ,πολύ νότια Κρήτη.Δε πήρα την καραμπίνα κ τρώω τα κομμάτια μου!!

Γιώργο ελπίζω κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βρεθεί να σου δείξει 1-2 μέρη να κάνεις τις τουφεκιές σου.Παιδιά,τσίχλα είναι,οχι πέρδικα..Δεν τελειώνει απο ένα άτομο..ίσα ίσα θέλει τουφέκια για να ανεμίσει στο περπατητό.Δεν είναι ανάγκη να του πείτε τα καλύτερα μέρη,ούτε εγώ τα λέω.Απλά μη ψάχνει τζάμπα.Τώρα αν αποδειχτεί γάϊδαρος (αν κ δε νομίζω) κ κουβαλήσει 20 νοματέους κ κάψουν το μέρος,αυτός θα είναι λάθος..Γνώμη μου πάντα. Υ.Γ. δεύτερη μέρα ελιές κ οι τσίχλες περισσότερες απ τις ελιές ακόμα κ εδώ,πολύ νότια Κρήτη.Δε πήρα την καραμπίνα κ τρώω τα κομμάτια μου!!
Συνήθως μόνος μου πηγαίνω... άντε να έρθει και ένας φίλος μου με σχεδόν ανύπαρκτη εμπειρία σαν εμένα. Και να ξυπνάω νύχτα και να γυρίζω στα χωράφια μόνος μου χωρίς να ξέρω που πηγαίνω και μετά δουλειά είναι λίγο άβολο συναίσθημα! Δεν νομίζω να εξαρτάται από εμένα η ισοροπία της πανίδας στην περιοχή!

Συνήθως μόνος μου πηγαίνω... άντε να έρθει και ένας φίλος μου με σχεδόν ανύπαρκτη εμπειρία σαν εμένα. Και να ξυπνάω νύχτα και να γυρίζω στα χωράφια μόνος μου χωρίς να ξέρω που πηγαίνω και μετά δουλειά είναι λίγο άβολο συναίσθημα! Δεν νομίζω να εξαρτάται από εμένα η ισοροπία της πανίδας στην περιοχή!
Επειδή το έχω ζήσει αυτό το έργο , σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Αν ήσουν στη περιοχή μου θα σε έπαιρνα μαζί μου. Φίλοι Αθηναίοι ( ........ να ξυπνάω νύχτα και να γυρίζω στα χωράφια μόνος μου χωρίς να ξέρω που πηγαίνω ....... ) θυμηθείται τις δικές σας πρώτες ημέρες και βοηθήστε.

Σε καταλαβαίνω..κ γω τα περισσότερα μέρη μόνος τα ανακάλυψα.Είτε παρατηρώντας τα πουλιά,είτε ακούγοντας τουφεκιές στο περίπου,είτε απο κάλυκες κάτω..Αυτό είναι κ το κυνήγι..να βρείς κάποια πράγματα κ απο μόνος σου.Το να τουφεκίσεις ένα θήραμα είναι σχετικά εύκολο,ένας σκοπευτής το κάνει πολύ εύκολα.Το θέμα είναι το ψάξιμο,η επαφή με τη φύση,οι ώρες που "γράφει" το κοντέρ σου κοντά της.Να φας τις τούμπες σου,τους καύσωνες,τα χιόνια κ τις βροχές,να χει ομίχλη κ να ψάχνεις να γυρίσεις στ αμάξι,να χεις κανει 100 χλμ κ να γυρνάς ατουφέκιστος..χρειάζονται όλα αυτά κ ακόμα περισσότερα για να λογίζεσαι κυνηγός..το θέμα είναι να το αγαπάς αυτό κ οχι να απογοητεύεσαι επειδή δεν βρήκες κ ο άλλος στο facebook έκανε 50 τσίχλες.Αν έκατσε στο καρεκλάκι του έξω απ το σπίτι που τυχαίνει να είναι στο βουνό κ περνάνε 5-5 οι τσίχλες δε τον κάνει περισσότερο κυνηγό απο σενα.Εσύ την αναζήτησες,έψαξες,κυνήγησες το "όνειρο" σου.Σε καλό δρόμο είσαι..!

Ηλια και Φιλιππα, εγω την πεμπτη θα παω ειστε ευπροσδεκτοι.:) [και αν θελετε πρωινο μεσα ειμαι αλλα αλλου ,λιγο πιο κατω,αλλα θα γινει ολοημερο] για το πρωινο το "παιζουμε" εξυπακουεται ολοι οι καλοι χωρανε:)
Δυστυχως δουλευω αυριο το πρωι αν καταφερω να την κοπανισω θα σου πω....αν θες στειλε μου σε μυνημα το τηλεφωνο!

τελικα την εκανα την βωλταμου ερηξα της τουφεκιεςσμου,,τα πουλια απο νωρις ψιλομενα 50 60 μετρα και απλα της χαζεβαααα σαν περασε η ωρα αρχησανε να χαμηλωνουν αποτωμα και υπερβωλικα χαμηλααααα σου περναν το καπελοοο,τελικα 9 τουφεκισα κρατησα της5 και η αλες χωμενες σε κατι περιφραγμενες ελιες,,,,,και παντα πρωσεχο στο καρτερι που κανω να ειναι ανοιχτα χωραφια εσωτου να μην χανω καμια αλα λιγο σπανιο χωραφι που να μην εχη διπλατου ελιες,,τελικα περασα ωραια ασχετως την καρπωση.terror. free upload pictures

Status
Not open for further replies.
Back