Hλια 5-6 και αυτες βραδυΕχει κανενας φιλος ιδεα εαν δουλευουν τα απογευματινα στα μεγαρα?

Hλια 5-6 και αυτες βραδυΕχει κανενας φιλος ιδεα εαν δουλευουν τα απογευματινα στα μεγαρα?
Ωραια ιδεα!δεν ειναι ομως λιγο αργα δυο;θα προλαβεις καρτερι;Πεμπτη εχει δημενα μονος η δυο οποιος θελει ακολουθει.Ωρα αναχωρησης περιπου 2μμ![]()
Ωραια ιδεα!δεν ειναι ομως λιγο αργα δυο;θα προλαβεις καρτερι;
Καλά θα είναι γείτονα αλλά έχω ''επιβεβλημένες'' υποχρεώσεις.Πεμπτη εχει δημενα μονος η δυο οποιος θελει ακολουθει.Ωρα αναχωρησης περιπου 2μμ![]()
Μπραβο και στους δυο σας!αρι εξαιρετικη δουλεια το βιντεακι!
Eχω εναλακτικεςΩραια ιδεα!δεν ειναι ομως λιγο αργα δυο;θα προλαβεις καρτερι;
Πολυ ωραιο βιντεακι μπράβο...
Να με πας,να με πας....δεν πειραζειha haaaEχω εναλακτικεςπαω χροννια και μονο για απογευμα μην σε παω γαλατα μονο απογευμα.asking.
![]()
Καλοί μου άνθρωποι! δώστε καμία πληροφορία! μην ντρέπεστε!!!Καλησπέρα συνάδελφοι! Βλέπω τις επιτυχίες σας και απογοητεύομαι... στις δικές μου εξορμήσεις δεν βλέπω πολλά πουλάκια...ξέρει κανένας να μου πει κανένα μέρος προς Μαρκόπουλο ή Κορωπί να πηγαίνω πριν την δουλειά μήπως μάθω και το καινούριο μου τφέκι?
Συνήθως μόνος μου πηγαίνω... άντε να έρθει και ένας φίλος μου με σχεδόν ανύπαρκτη εμπειρία σαν εμένα. Και να ξυπνάω νύχτα και να γυρίζω στα χωράφια μόνος μου χωρίς να ξέρω που πηγαίνω και μετά δουλειά είναι λίγο άβολο συναίσθημα! Δεν νομίζω να εξαρτάται από εμένα η ισοροπία της πανίδας στην περιοχή!Γιώργο ελπίζω κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βρεθεί να σου δείξει 1-2 μέρη να κάνεις τις τουφεκιές σου.Παιδιά,τσίχλα είναι,οχι πέρδικα..Δεν τελειώνει απο ένα άτομο..ίσα ίσα θέλει τουφέκια για να ανεμίσει στο περπατητό.Δεν είναι ανάγκη να του πείτε τα καλύτερα μέρη,ούτε εγώ τα λέω.Απλά μη ψάχνει τζάμπα.Τώρα αν αποδειχτεί γάϊδαρος (αν κ δε νομίζω) κ κουβαλήσει 20 νοματέους κ κάψουν το μέρος,αυτός θα είναι λάθος..Γνώμη μου πάντα. Υ.Γ. δεύτερη μέρα ελιές κ οι τσίχλες περισσότερες απ τις ελιές ακόμα κ εδώ,πολύ νότια Κρήτη.Δε πήρα την καραμπίνα κ τρώω τα κομμάτια μου!!
Επειδή το έχω ζήσει αυτό το έργο , σε καταλαβαίνω απόλυτα.Συνήθως μόνος μου πηγαίνω... άντε να έρθει και ένας φίλος μου με σχεδόν ανύπαρκτη εμπειρία σαν εμένα. Και να ξυπνάω νύχτα και να γυρίζω στα χωράφια μόνος μου χωρίς να ξέρω που πηγαίνω και μετά δουλειά είναι λίγο άβολο συναίσθημα! Δεν νομίζω να εξαρτάται από εμένα η ισοροπία της πανίδας στην περιοχή!
Δυστυχως δουλευω αυριο το πρωι αν καταφερω να την κοπανισω θα σου πω....αν θες στειλε μου σε μυνημα το τηλεφωνο!Ηλια και Φιλιππα, εγω την πεμπτη θα παω ειστε ευπροσδεκτοι.[και αν θελετε πρωινο μεσα ειμαι αλλα αλλου ,λιγο πιο κατω,αλλα θα γινει ολοημερο] για το πρωινο το "παιζουμε" εξυπακουεται ολοι οι καλοι χωρανε
![]()