Αυτα ειναι.20 λεπτά πρωινό με 10-12 μαύρες και 3 στο σακκούλι με τον blanco σε κέφια με άριστα απόρτ, βρήκε και 2 του κυρ Βασίλη του γείτονα
φεύγοντας του έδωσα και τις δικές μου και με 1000ευχαρίστησε για το μεζέ
ομορφες στιγμές από κυνήγι![]()
20 λεπτά πρωινό με 10-12 μαύρες και 3 στο σακκούλι με τον blanco σε κέφια με άριστα απόρτ, βρήκε και 2 του κυρ Βασίλη του γείτονα
φεύγοντας του έδωσα και τις δικές μου και με 1000ευχαρίστησε για το μεζέ
ομορφες στιγμές από κυνήγι![]()
Φιλε μου πολυ λιγα πραγματα.....παντως αν θες παμε παρεουλα μια απο αυτες τις μερες....τουλαχιστον θα πιουμε το καφεδακι μας στο βουνοΕχει κανενας φιλος ιδεα εαν δουλευουν τα απογευματινα στα μεγαρα?
Thanks φιλιππα!θα σε ενημερωσω νωριτερα για να το κανονισουμε η πεμπτη η παρασκευη ελεγα!Φιλε μου πολυ λιγα πραγματα.....παντως αν θες παμε παρεουλα μια απο αυτες τις μερες....τουλαχιστον θα πιουμε το καφεδακι μας στο βουνο
Ποτε θα με πας για κανενα κυνηγι;κανενα σκοπευτηριο;Βένιζα δουλεύει Ηλία εδώ και 2 εβδομάδες απ'ότι με πληροφόρησε φίλος,,,δεν έχω πάει όμως αλλά σκοπεύω από την άλλη εβδομάδα που θα είμαι πρωινός
το μόνο κακό με τα εκεί καρτέρια είναι πώς πρέπει να πας από πολύ νωρίς γιατί κάθεσαι σε δευτερα η και τρίτα καρτέρια και πεταλώνεις
ΟκThanks φιλιππα!θα σε ενημερωσω νωριτερα για να το κανονισουμε η πεμπτη η παρασκευη ελεγα!
Μπράβο σας, υπέροχες τουφεκιές και μάλιστα πολλές μακρυνές.