Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20 λεπτά πρωινό με 10-12 μαύρες και 3 στο σακκούλι με τον blanco σε κέφια με άριστα απόρτ, βρήκε και 2 του κυρ Βασίλη του γείτονα
φεύγοντας του έδωσα και τις δικές μου και με 1000ευχαρίστησε για το μεζέ
ομορφες στιγμές από κυνήγι .well done.

20 λεπτά πρωινό με 10-12 μαύρες και 3 στο σακκούλι με τον blanco σε κέφια με άριστα απόρτ, βρήκε και 2 του κυρ Βασίλη του γείτονα
Αυτα ειναι.

.congrats. ... 1000 .bravo. ... Καλά σε λένε Άρχοντα !!!!!!!! .cool.

pic uploadΠερπατητο σημερα το απογευμα με τον πατερα μου,αποτελεσμα 6 εγω και 4 ο δασκαλος.Καλυτερα το φχαριστηθηκα σημερα απο χθες που πηγα καρτερι και καθομουνα παραποδα σα το τσολια στο συνταγμα.:)

Last edited:
κυριακη 30 τσιχλες 2 ατομα 3 χαμενες και εμενα με ξενερωσε ενασ λαγας μας ακολουθουσε χωρις να εχουν ντορο τα σκυλια και ηθελε μαλιστα να φυγουμε απο εκει γιατι τον ενοχλουσαν οι τουφεκιες στο περπατητο..

Ολοήμερο κυνήγι σήμερα παρέα με το Χρήστο στο χωριό μου. Στο περπατητό τα πουλιά ήταν πολλά αλλά δεν μας έβγαιναν καλά. Μεγάλη η σημερινή αστοχία μου αλλά το χαρήκαμε το όλο κυνήγι. Σύνολο κάναμε 25 πουλάκια, 23 τσίχλες και 2 κοτσύφια ενώ είχα και 2 χαμμένα (μια τσίχλα, ένα κοτσύφι). Σχετικά καλά δούλεψε και το απογευματινό καρτέρι αλλά αν κάνει ένα καλό κρύο με χιόνια τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Την πηγαμε την βολτα μας με τον πατερα σημερα στα δερβενοχωρια.εναν κοτσυφα που μου περασε το πρωι τον πηρα...ακουστηκαν και μερικα κοτσυφια ακομα που δεν βγηκαν απ τον λογγο προς τα καρτερια.γερακοτσιχλες παιζαν αρκετες καταφερα κρατησα δυο.το πρωι ενω πιναμε τον καφε μας,μας χαιρετισε και μια βασιλισσα!

Καλησπέρα συνάδελφοι! Βλέπω τις επιτυχίες σας και απογοητεύομαι... στις δικές μου εξορμήσεις δεν βλέπω πολλά πουλάκια...ξέρει κανένας να μου πει κανένα μέρος προς Μαρκόπουλο ή Κορωπί να πηγαίνω πριν την δουλειά μήπως μάθω και το καινούριο μου τφέκι?

Εχει κανενας φιλος ιδεα εαν δουλευουν τα απογευματινα στα μεγαρα?
Φιλε μου πολυ λιγα πραγματα.....παντως αν θες παμε παρεουλα μια απο αυτες τις μερες....τουλαχιστον θα πιουμε το καφεδακι μας στο βουνο

Φιλε μου πολυ λιγα πραγματα.....παντως αν θες παμε παρεουλα μια απο αυτες τις μερες....τουλαχιστον θα πιουμε το καφεδακι μας στο βουνο
Thanks φιλιππα!θα σε ενημερωσω νωριτερα για να το κανονισουμε η πεμπτη η παρασκευη ελεγα!

Βένιζα δουλεύει Ηλία εδώ και 2 εβδομάδες απ'ότι με πληροφόρησε φίλος,,,δεν έχω πάει όμως αλλά σκοπεύω από την άλλη εβδομάδα που θα είμαι πρωινός

το μόνο κακό με τα εκεί καρτέρια είναι πώς πρέπει να πας από πολύ νωρίς γιατί κάθεσαι σε δευτερα η και τρίτα καρτέρια και πεταλώνεις

Βένιζα δουλεύει Ηλία εδώ και 2 εβδομάδες απ'ότι με πληροφόρησε φίλος,,,δεν έχω πάει όμως αλλά σκοπεύω από την άλλη εβδομάδα που θα είμαι πρωινός

το μόνο κακό με τα εκεί καρτέρια είναι πώς πρέπει να πας από πολύ νωρίς γιατί κάθεσαι σε δευτερα η και τρίτα καρτέρια και πεταλώνεις
Ποτε θα με πας για κανενα κυνηγι;κανενα σκοπευτηριο;

Status
Not open for further replies.
Back