Εχμε απτοθκομας!Αν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.

Εχμε απτοθκομας!Αν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.
Ευχαριστώ κε Γιώργο, να σαι καλά!Αν Θελήσεις να πας πες μου.
Αυτό το << κύριε Γιώργο >> με ανεβάζει πολύ.Ευχαριστώ κε Γιώργο, να σαι καλά!
Είσαι και μεγάλος εσύ ...Αυτό το << κύριε Γιώργο >> με ανεβάζει πολύ.
ε τράβα γιαλο έπεσαν γοφάριαΑπλά για να επιβεβαιώσω τον κανόνα και επειδή είχα να βγω πάνω από 10 μέρες, πήγα μία βολτίτσα κατά τις 5 στα μέρη μου (δυτικά της Χαλκίδας).
Περπάτησα 1-1,5 χλμ, όχι πως περίμενα κάτι, αλλά για να μην είμαι στατικός από την αρχή.
Εννοείται ότι δεν πέταξε σπίνος, ωστόσο μετά τις 5:30 ακούστηκαν καμιά 30αριά τουφεκιές ακόμη δυτικότερα, προς στα Λουκίσια.
Φυσικά δεν ξέρω ούτε πόσα τουφέκια ήταν , ούτε τι τουφεκούσαν, αλλά και η περιοχή δεν φημίζεται.
Εγώ μία που γέμισα το όπλο και μία που το άδειασα. Στο πολύ βαθύ σούρουπο πέρασαν 5-6 μαύρες το ένα μέτρο ύψος δέκα μέτρα απ΄τα πόδια μου με 200 χλμ/ώρα.
Είμαι και παππούςΕίσαι και μεγάλος εσύ ...![]()
και εγω όταν κηνηγάω μπεκάτσες σε σφυχτά μέροι οι τσίχλες είναι διπλα μου...Δυστυχώς πουλιά όπου υπάρχουν είναι αραχτά και δεν μετακινούνται,έτσι ένας φίλος που λείπει για φάσες ενώ θα έπρεπε να έχω φύγει μαζί δεν τα κατάφερα τελικά ,δυστυχώς και έχει και πουλιά.Με πήρε τηλ το πρωί λέγοντας φίλε τα σφιχτά είναι γεμάτα τσιχλοκοτφυφα και παίζουν πέρα δώθε μπροστά μου αλλά δεν κινείτε τίποτε από καρτέρι ούτως η άλλως κάθετε σε φασοκαρτερα δεν θα τα ντουφεκούσε αλλά μου λέει είδα πολλά πουλιά τα οποία ανενόχλητα σα μαλακισμένα είναι αραχτά ,περιοχή Μαγνησία ,τα υπόλοιπα ειναι απόρρητα .Μάλλον για φέτος αντί για φάσες θα κλείσω το κυνήγι με 2/3 τσοχλοκυνήγια γιατί πριν το επόμενο σκ γιοκ οι κυρίες .
Σε δυό μήνες κι εγώ!!!!!Είμαι και παππούς![]()
ωχ,,,,,Σε δυό μήνες κι εγώ!!!!!
Με το καλό!!Σε δυό μήνες κι εγώ!!!!!
Και στη σύνταξη είμαι αρκετά χρόνια και παππούς προ 6μήνου και το κυνήγι δεν το έκοψα.ωχ,,,,,
αν βγεις και στη σύνταξη σε βλεπω να κόβεις το κηνηγι
Με το καλό!Σε δυό μήνες κι εγώ!!!!!
Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι θα νοιώσεις. Με το καλό σου εύχομαι.Σε δυό μήνες κι εγώ!!!!!
Σε λίγα χρόνια, έρχεται και η σειρά μας!Τι γίνεται εδώ ρε όλος ο εφκα μαζευτηκε