Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
Καλύτερα να πας Σούλι Κορινθίας. Εκεί τουλάχιστον θα τουφεκίσεις καμμιά κόκκινη.

Δώσε ανταπόκριση αν πας, το μετάνιωσα που δεν πήγα εκεί χθες κ πήγα Ξηρονομή.
Το κομμάτι του Αη Γιώργη θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχε σταματήσει να δουλεύει, μάζευε τόσο κόσμο που είχε ¨καεί¨. Πιθανότατα να έβλεπες λιγότερα πράγματα σε σχέση με Ξηρονομή

Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
Αν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.

kaραμαουνας έγραψε ότι απ' τις τελευταίες αυτοψίες του βρήκε πουλιά στο Μόδι Αμφίκλεια κλπ πήγε κανένας γιατί το μπάρμπα δε τον πολυπιστευω
Το Σάββατο δεν είχε τίποτα! Στα απογευματινά που πάει ντόπιος φίλος, μας είπε χθες, ότι ανεβαίνουν ελάχιστες αργά προν νυχτώσει για 10 λεπτά. Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί...

Το Σάββατο δεν είχε τίποτα! Στα απογευματινά που πάει ντόπιος φίλος, μας είπε χθες, ότι ανεβαίνουν ελάχιστες αργά προν νυχτώσει για 10 λεπτά. Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί...
Σε ευχαριστώ φίλε μου

Status
Not open for further replies.
Back