Δεν έχει ακουστεί τίποτα φέτος για Δήμαινα.Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
Δεν έχει ακουστεί τίποτα φέτος για Δήμαινα.Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
Καλύτερα να πας Σούλι Κορινθίας. Εκεί τουλάχιστον θα τουφεκίσεις καμμιά κόκκινη.Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
Ευχαριστώ Γιώργο, δεν τα γνωρίζω εκείνα τα μέρη.Καλύτερα να πας Σούλι Κορινθίας. Εκεί τουλάχιστον θα τουφεκίσεις καμμιά κόκκινη.
Δώσε ανταπόκριση αν πας, το μετάνιωσα που δεν πήγα εκεί χθες κ πήγα Ξηρονομή.Εγω λεω να παιξω αι γιωργη Βοιωτίας.ειναι παλιο μου λημερι εκει κ εχω να παω χρονια
Το κομμάτι του Αη Γιώργη θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχε σταματήσει να δουλεύει, μάζευε τόσο κόσμο που είχε ¨καεί¨. Πιθανότατα να έβλεπες λιγότερα πράγματα σε σχέση με ΞηρονομήΔώσε ανταπόκριση αν πας, το μετάνιωσα που δεν πήγα εκεί χθες κ πήγα Ξηρονομή.
Αν Θελήσεις να πας πες μου.Ευχαριστώ Γιώργο, δεν τα γνωρίζω εκείνα τα μέρη.
Αν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.Καλημέρα σε όλους; Έχει ακουστεί τίποτα ενδιαφέρον για Δήμαινα ; Λέω αύριο μήπως κατηφορίσω προς τα εκεί αλλά φοβάμαι ότι θα παίξει κουβάς...
κηνηγάνε οι μπατσοιΑν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.
Δυστυχώς πλέον χρειάζονται παραστατικά...Αν δεν βρεις τσίχλες ,πάρε 50-60 κιλά λάδι για το σπίτι.
Το Σάββατο δεν είχε τίποτα! Στα απογευματινά που πάει ντόπιος φίλος, μας είπε χθες, ότι ανεβαίνουν ελάχιστες αργά προν νυχτώσει για 10 λεπτά. Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί...kaραμαουνας έγραψε ότι απ' τις τελευταίες αυτοψίες του βρήκε πουλιά στο Μόδι Αμφίκλεια κλπ πήγε κανένας γιατί το μπάρμπα δε τον πολυπιστευω
Σε ευχαριστώ φίλε μουΤο Σάββατο δεν είχε τίποτα! Στα απογευματινά που πάει ντόπιος φίλος, μας είπε χθες, ότι ανεβαίνουν ελάχιστες αργά προν νυχτώσει για 10 λεπτά. Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί...
Ένα-δύο δοχεία 60λιτρα στο πορτμπαγκάζ για το σπίτι ποιος θα τα δει;κηνηγάνε οι μπατσοι