Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο ρε φίλε μακάρι να μαστε όλοι έτσι

Καλα και σήμερα!🙂
Λίγο καρτέρι το πρωί και μετά περπατητο,όλοι της παρεας ικανοποιημένοι!
Μ'αυτα που βλέπω στα "καρτερια",θα την πω την αμαρτία μου,σκέφτομαι ότι πολλοί συνάδελφοι είναι οικονομικά ανεξάρτητοι!!
Πρέπει να ερχόταν 1-2 πουλιά/κουτί φυσίγγια!
Φθιώτιδα.
Επαυξάνω 100 τοις εκατό

Καλα και σήμερα!🙂
Μ'αυτα που βλέπω στα "καρτερια",θα την πω την αμαρτία μου,σκέφτομαι ότι πολλοί συνάδελφοι είναι οικονομικά ανεξάρτητοι!!
Φθιώτιδα.
Εδώ πετάνε και τις καραμπίνες

Καλα και σήμερα!🙂
Φθιώτιδα.
Γιάννη ,εγώ απογοητεύτηκα φέτος από τα απογευματινά εντός Αττικής. Οι περισσότεροι συνάδελφοί άδειαζαν τις καραμπίνες σε πουλιά που πετούσαν σε υπερβολικά μεγάλα ύψη. Αυτό είχε σαν συνέπεια τα μέρη αυτά να καούν και οι τσίχλες ακόμα και στο σούρουπο να περνούν μεσουρανα για να αποφύγουν τα καρτερία και να βουτούν στα πυκνά σαν στούκας .

Γιάννη ,εγώ απογοητεύτηκα φέτος από τα απογευματινά εντός Αττικής. Οι περισσότεροι συνάδελφοί άδειαζαν τις καραμπίνες σε πουλιά που πετούσαν σε υπερβολικά μεγάλα ύψη. Αυτό είχε σαν συνέπεια τα μέρη αυτά να καούν και οι τσίχλες ακόμα και στο σούρουπο να περνούν μεσουρανα για να αποφύγουν τα καρτερία και να βουτούν στα πυκνά σαν στούκας .
Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό και την πρακτική...
Ρε φίλε,αν ήταν να πέσει το πουλάκι,θα έπεφτε με την πρώτη που συνήθως είναι η πιο μετρημένη,ζυγισμενη και στην κοντινότερη απόσταση!
Όταν από τα 60μ της πρώτης τουφεκιας (κακώς,κάκιστα την επιχειρ-εις-ω),ρίχνεις την τελευταία στα 90-100,είναι δυνατόν να περιμένεις ότι θα πέσει???

Πρέπει να είπα πάνω από 10 φορές"που ρίχνουν ρε μ@λ@κ@!?!?"
Να επιχειρησεις μια τουφεκιά,να πω πάει στο καλό!
Να ρίχνεις 3-4-5 στην κουκίδα,είναι παραλογισμός!!
Αυτό δεν λεω τόσα χρόνια? Καίνε τα καρτερια χωρίς λόγο. Στα απογευματινα εδώ είχε τόσα πολλά πουλιά κάποια στιγμή που διαλέγοντας ΜΟΝΟ αυτά που θα επεφταν στα πόδια μου έφτανα κοντά στο όριο πολλές φορές. Μέχρι που ήρθαν οι τουφεκαραδες των 60+ μετρών....Ήταν αρχές Δεκεμβρίου που πήγα τελευταία φορά σε....διάσημο καρτέρι και έριξα πολλά καντήλια. Από τότε και μέχρι τώρα σε δευτεροτριτα καρτερια έκανα το κέφι και πολλά πουλιά κατα περιοδους με διαχείριση των σημείων. Οι τουφεκαλευρηδες επέμεναν μέχρι και τωρα στα διάσημα καρτερια ρίχνοντας 3αρες σε κουκίδες μέχρι που σταμάτησαν να περνάνε και αυτές....

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα σε μέρος (Βοιωτία) που πριν 2 εβδομάδες στο καρτέρι έριχνες με ευκολία 2 κουτάκια, έριξα μόλις 9 φυσίγγια. 4 στο χέρι και μια στις αλεπούδες! Περπατητο δεν επιχείρησα λόγω κούρασης και έλλειψης παρέας! Μια χαρά! Την πλάκα μας την κάναμε! Αντε άλλη μια μέρα μεσοβδόμαδα και μετά του χρόνου με υγεία! Καλά να είμαστε όλοι και μακάρι να είναι σαν και φέτος πάντα...

Η φετινή περίοδος τελείωσε σήμερα για εμένα. Περιξ Ναυπλίου και πάλι, σαφώς λιγότερα τα πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες που κυριολεκτικά κάναμε καρτέρια άλλων εποχών.
Συνολικά για τα μέρη μου ήταν μια εξαιρετική χρονιά, με εξαίρεση τον Δεκέμβριο που έκανε μια μικρή κοιλιά, αν ήθελα να την κατατάξω κάπου θα έλεγα ότι μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας.
Ενα τελευταίο βιντεάκι λοιπόν με πλάνα του Σαββατοκύριακου, καλή θέαση και καλό υπόλοιπο σε όσους κυνηγήσουν και μεσοβδόμαδα.

Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό και την πρακτική...
Ρε φίλε,αν ήταν να πέσει το πουλάκι,θα έπεφτε με την πρώτη που συνήθως είναι η πιο μετρημένη,ζυγισμενη και στην κοντινότερη απόσταση!
Όταν από τα 60μ της πρώτης τουφεκιας (κακώς,κάκιστα την επιχειρ-εις-ω),ρίχνεις την τελευταία στα 90-100,είναι δυνατόν να περιμένεις ότι θα πέσει???
Οι λεγόμενοι καψοφυσέκηδες Γιάννη. Αυτοί είναι.

Σήμερα πρωινό καρτέρι στα 12χιλιόμετρα από Κόρινθο. Ελάχιστα πουλιά αρκετός κόσμος , πιασμένα δεν ξέρω από ποιά ώρα τα καλά καρτέρια.
Πιάσαμε με τον συγκυνηγό μου κάπου απόμερα.
Συνάδελφοι το καταευχαριστηθήκαμε. Οχι επειδή κάναμε πολλά πουλιά το αντίθετο μάλιστα αλλά για τις πολύ όμορφες τουφεκιές που μας χάρισαν τα δικαννάκια μας.
Για περπατητό δεν μας έπαιρνε λόγω κλαδεμάτων.
Να είμαστε όλοι καλά να βγαίνουμε για κυνήγι και να ευχαριστιόμαστε.

και του χρόνου με υγεια σε όσα παιδιά σταμάτησαν σήμερα ….όσο για τους ουρακοτάγκους που ρίχνουν στα 60/70/80 μέτρα 3αρρς και παραπανο στην κακομηρι την τσιχλα καλητερα να πάνε για ψαρεμα..
Που να δεις Ηλία που τουφεκάνε στην έναρξη του κυνηγίου τις φάσσες στην ορεινή Κορινθία.
Είναι να κάθεσαι να τους χαζεύεις και να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια για να μην αρχίσεις τα καντήλια.

και του χρόνου με υγεια σε όσα παιδιά σταμάτησαν σήμερα ….όσο για τους ουρακοτάγκους που ρίχνουν στα 60/70/80 μέτρα 3αρρς και παραπανο στην κακομηρι την τσιχλα καλητερα να πάνε για ψαρεμα..
Αυτοί όταν πάνε για ψάρεμα Ηλία τα ίδια σκατα θα είναι και εκεί. 5cm σπαρακι θα καταλήγει στον κουβά...

χθεσινο απογευματινο καρτερακι με τον φιλομου apo tziobi λιγα πουλια αλα της τουφεκιεσμας της καναμεεεε,,,,,,σημερα μωνοςςςς 4 πουλακιαααα,,της τσιχλας τελικα η καρδιααα ειναι μια αβησωςςς ;) ΥΓ τελικα με επιμωνη και επημωνηηη περνης πουλια εαν στρωσης κολοοοο;)

χθεσινο απογευματινο καρτερακι με τον φιλομου apo tziobi λιγα πουλια αλα της τουφεκιεσμας της καναμεεεε,,,,,,σημερα μωνοςςςς 4 πουλακιαααα,,της τσιχλας τελικα η καρδιααα ειναι μια αβησωςςς ;) ΥΓ τελικα με επιμωνη και επημωνηηη περνης πουλια εαν στρωσης κολοοοο;)

Άλλο μια μακρυνή οριακή βολή που ο καθένας μας μπορεί να επιχειρήσει και άλλο το κλαμπανισμα αυτοί οι παπάρες καίνε τα καρτερία και χαλάνε το κυνήγι και των υπολοίπων τη μανία είναι αυτή να ακούνε το μπαμ δε το κατάλαβα ποτέ και να πάρει το πουλί 1 Σκάι δε θα βρεθεί ποτε

Σιγά μην έμενε ο κουτσος μέσα....αφου το βράδυ έπεσε μνμ απο παρεα πασαλοιφτηκα μιση counterpain κολλησα και 2 εμπλαστρα και 5μιση το πρωί όπλα παλασκες και δρόμο. Το κομμάτι που κυνηγάμε έχει σχεδόν αδειάσει σε σχέση με ένα 10ημερο πριν, ωστόσο με υπομονή κ επιμονή όλοι ρίξαμε τα φυσιγγακια μας. Μόνο ισάδια σήμερα και μονοπάτια και η ομοιοπαθητικη έπιασε αφού το πόδι επέστρεψε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ξεκίνησε. Δεν λέω αντε κ του χρόνου, ποντάρω σε μια τελευταία έξοδο στο κλείσιμο.

Σιγά μην έμενε ο κουτσος μέσα....αφου το βράδυ έπεσε μνμ απο παρεα πασαλοιφτηκα μιση counterpain κολλησα και 2 εμπλαστρα και 5μιση το πρωί όπλα παλασκες και δρόμο. Το κομμάτι που κυνηγάμε έχει σχεδόν αδειάσει σε σχέση με ένα 10ημερο πριν, ωστόσο με υπομονή κ επιμονή όλοι ρίξαμε τα φυσιγγακια μας. Μόνο ισάδια σήμερα και μονοπάτια και η ομοιοπαθητικη έπιασε αφού το πόδι επέστρεψε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ξεκίνησε. Δεν λέω αντε κ του χρόνου, ποντάρω σε μια τελευταία έξοδο στο κλείσιμο.
Ρε Τάσο σε τρωει μου φεναιτε

Status
Not open for further replies.
Back