Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελειωσε η χρονια και για μενα με ενα χαλαρο περπατητο.
Το ευχαριστηθηκα και εγω και το κοκκερακι που ειχε μηνες να βγει λογω του χειρουργειου.
Σχεδον καλοκαιρινη η ημερα και τα πουλια ηταν λιγοστα, αλλα δεν πειραζει.
Τωρα εχει κουρεμα το σκυλακι, καθαρισμα οπλων και εξοπλισμου, και του χρονου να ειμαστε καλα και να εχουμε υγεια!

View attachment 86327

ΥΓ 1 Ξεχασα να παρω φυσιγγια και εριξα κατι λιγα που ειχα στο σακιδιο...commandos ν 8...ξερα ολα.
YΓ 2 Γεματοι οι ελαιωνες με σακουλες απο λιπασματα που τις εχει παρει ο αερας και τις εχει διασκορπισει δεξια & αριστερα ( δεν γινομαστε ανθρωποι...)
ΥΓ 3 ( και σημαντικοτερο ) Kollias , τι οπλο ειναι αυτο!!! Τυχεροι οσοι το εχουν και δεν το πουλησαν!! 😂
Οπλαρα!!!

Αν κ ξύπνησα αργα, προτήμησα ενα καρτερακι πρωινό να πιω τον καφέ μου....τελικα, ημουν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμη οπου γινοταν περιξ περπατητό απο αλλους.....αποζημιώθεικα για 2.5 ωρίτσες!!
Ο καιρός, συννεφιά, ασθενής ψιλόβροχο κ έντονος αέρας....
Το ΤΟΖ MC 21-12 ζεστάθεικε καλά έπειτα απο πάααααρα πολυ καιρό...τα πουλια, παρολο τον αερα, πετουσαν ψηλωμενα οριακά, αλλα κάποιες τις τακτοποίησε το Full Choke...!!
+3 χαμένες....

20240225_122757.jpg

Φυσίγγια ιδιογόμωση
12/67.5
Cx2000 GP 1.55×30 μισόταπα Diamante No9 56.20mm
(2 στάδια).
V 1.5 395m/s

Last edited:
Προβλέπεται επειδή είναι τελευταία Κυριακή ότι θα βγεις!!! Πάω και εγώ. Καφεδάκι και 2 ώρες καρτέρι και τέλος τα πρωινά ξυπνηματα.....
Καλημέρα. Μου άρεσε πολύ η απάντηση σού, με λογική, σ ευχαριστώ. Βγήκα για την ιστορία κατά 7:30 λίγα τουφέκια κ λίγες τσίχλες. Δεν έκανα τίποτα. Έφυγα κ πήγα στο σπίτι μου κ πήρα εφτά πουλιά σε περπατητο. Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι μέχρι το τέλος κάτι μπορεί να γίνει διότι σήμερα πέρασαν πουλιά σε δυάδες κ τριάδες ψιλομενες μεν αλλά χαζές σαν καινούργια πουλιά ίσως έχει πίσω ακόμα πουλιά. Ιδωμένη.

Πουλιά κρατάει ακόμη έξω από τη Λαμία είναι εκεί φίλοι μου χθες και σήμερα και έχει πουλάκια απλά ψηλωμενα πολύ αλλά με υπομονή γίνετε δουλειά.
Και μια σακούλα σκουπιδιών να Τους πεις σε παρακαλώ να μαζεψουν τα άδεια κουτιά, ας μην είναι και δικά Τους Δεν πειράζει γιατί παραγινε το κακό Εκεί.

Και μια σακούλα σκουπιδιών να Τους πεις σε παρακαλώ να μαζεψουν τα άδεια κουτιά, ας μην είναι και δικά Τους Δεν πειράζει γιατί παραγινε το κακό Εκεί.
Εκεί τα βαρανε ένα μηνα τα πουλιά.Δεν πήγα προτιμώ να κλείσω αλλού το κυνήγι μου .Μέχρι την Πέμπτη οπότε με αφήσει η βροχή

429355001_415681334311313_5298171179318829206_n.jpg
Να χαίρεσαι και τον όμορφο Γάλλο σου Παναγιώτη...!!! Ποιοτικός και σικάτος...!!! 🤌🤌👌👌

Ήρθα νωρίς στο απογευματινό σήμερα οπότε έκανα λίγη αποψίλωση από τις βρωμιές μας!!!
IMG_20240225_160741.jpgIMG_20240225_161007.jpg

και εγω κατασταλαξα σε δυο φυσιγγια.Φορμουλα 206 kai lambro dispersante tordo.Με το ιδιο τσοκ και τα δυο εκανα πρωτα στον πινακα δοκιμες και μετα κυνηγι.το ευχαριστηθηκα.Πρωτα ο Θεος του χρονου αν θελω να δοκιμασω κατι αλλο πρωτα αγορα ενα κουτι για δοκιμη και μετα φορτωμα.

Aυτό μπορεί να θεωρηθεί ρατσισμός εναντίον των κοτσυφιών,δεν τα καταδέχεσαι...;)
Τα βλέπω να ψήνουν τα θηλυκά με το τραγούδι τους και δεν θέλω να τους την σπάσω
Άντε τώρα εσυ να ψήνεις την γειτόνισα που την χαζεύει όλη η γειτονιά και εκεί που είναι να ενδώσει και σε καλεί σπίτι της ,σου έρχεται ένα πιάνο στο κεφάλι 😆

Καλα και σήμερα!🙂
Λίγο καρτέρι το πρωί και μετά περπατητο,όλοι της παρεας ικανοποιημένοι!
Μ'αυτα που βλέπω στα "καρτερια",θα την πω την αμαρτία μου,σκέφτομαι ότι πολλοί συνάδελφοι είναι οικονομικά ανεξάρτητοι!!
Πρέπει να ερχόταν 1-2 πουλιά/κουτί φυσίγγια!
Φθιώτιδα.

Status
Not open for further replies.
Back