αρκαιτααααα κοτσιφια εδω πανω σε εμας
μαλλων πηγανε καλα η γενεςςςς

Με τόσες φωτιές στην τουρκία, ίσως φέτος να προτιμήσουν να περάσουν από Ελλάδα....ας ελπίσουμε όσο ζεστός είναι τώρα ο καιρός άλλο τόσο να αλλάξει τόν Οκτώβρη Νοέμβρη να μπουν πολλά πουλιά.
Εσύ ρε Σάκη είσαι σε κυνηγετικό παράδεισο,έχει δεν έχει πάντα κάτι θα κάνεις και όλα αυτά έξω από τη πόρτα σου.
Δεν το ξέρουν ότι κάηκε η Τουρκια!!!! Ούτε ότι καιγόμαστε εμεις! Ο καιρός παιδιά , ο καιρός θα τις φέρει εδώ η θα τις στείλει παλι αλλου.Με τόσες φωτιές στην τουρκία, ίσως φέτος να προτιμήσουν να περάσουν από Ελλάδα.
Αν η χρονιά είναι σαν το 2016,Ένα 2016 ακόμα.Ζητάω πολλά;![]()
Που θα νομιζουν ότι θα μας έχουν εννοεις....Αν η χρονιά είναι σαν το 2016,
οι μισοί κυνηγοί θα αυτοκτονήσουν
και οι άλλοι μισοί θα πάνε στη φυλακή.
Δεδομένης της καραντίνας που θα έχουμε.
Περιοχή??Σήμερα άκουσα και είδα μία τσίχλα στην κερασιά του γείτονα .κοτσύφια είναι πολλά στα ξεραμένα κεράσια στα 840μ υψόμετρο.
Πάνω από τα 1200 έχει και μερικές δεκάρες κυργιαρινες στα νερά
Πάντως είχα χρόνια να δω τσίχλα και ειδικά μέσα στο χωριό τέτοια εποχή.
Ηλεκτρικό ρεύμα με χτύπησε όταν άκουσα τσικ ενώ έπινα τον καφέ στην βεράντα.
Είναι και η στέρηση από πέρυσι.....
Τα ίδια και Καρδίτσα οι βελανιδιές.Απο ότι μου λένε δεν θυμούνται άλλη χρονιά να έχουν ξεραθεί τόσο τέτοια εποχή.Ορεινή Καλαμπάκα. Το κακό είναι ότι το 70% των βελανιδιων είναι κίτρινο, καμμενο από την ζέστη ενώ η οξια δεν έχει ίχνος καρπού!
Ακου τον παλιο.... θα γηνει της π@@@@@ φετοςΠάντως βλέποντας κάτι μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις για τον καιρό της Ευρώπης στην περίοδο των μπασιματων , μου μυρίζει παλι φόλα φετος. Καρμπόν με πέρισυ και πρόπερσι γαμω την τύχη μας μεσα. Ελπίζω να τουμπαρουν όλα όπως ,δυστυχώς, ο βροχερός και δροσερός Ιουλιος που προέβλεπαν έγινε ο θερμότερος και ξηροτερος.
Μακαρι Ηλια.Ακου τον παλιο.... θα γηνει της π@@@@@ φετος
Πάντα απο μικρός μ'άρεσε να κάθομαι και ν'ακούω με τις ώρες μεγαλύτερους -απόμαχους της ζωής να διηγούνται ιστορίεςΠάντως βλέποντας κάτι μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις για τον καιρό της Ευρώπης στην περίοδο των μπασιματων , μου μυρίζει παλι φόλα φετος. Καρμπόν με πέρισυ και πρόπερσι γαμω την τύχη μας μεσα. Ελπίζω να τουμπαρουν όλα όπως ,δυστυχώς, ο βροχερός και δροσερός Ιουλιος που προέβλεπαν έγινε ο θερμότερος και ξηροτερος.