Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σήμερα Πολιτικά νεκρά φύση αν δεν κυνηγαγε ένας λαγας ποίο πάνω από εκεί που είχα καθηση θα έλεγα ότι ήταν καλοκαίρι η είμαι σε λάθος εποχή τι να πω χάλια μαύρα.
Τα Πολιτικά μόνο στα μπασιματα αξίζει πλέον να τα επισκεφτείς. Ακόμα και με χιόνια πέρσι και πρόπερσι δεν έβαλαν πουλιά και δεν ξέρω γιατι. Ο τόπος είναι καλος. Έμαθα ότι έχει πολλές τσιπούρες αυτές τις μερες στην παραλια των Πολιτικών . Σκέφτομαι να βγάλω τα καλάμια σιγά σιγα! Ρε τι μας κάνουν οι ρουφιανες οι τσιχλες φετος!!!!!

Τα Πολιτικά μόνο στα μπασιματα αξίζει πλέον να τα επισκεφτείς. Ακόμα και με χιόνια πέρσι και πρόπερσι δεν έβαλαν πουλιά και δεν ξέρω γιατι. Ο τόπος είναι καλος. Έμαθα ότι έχει πολλές τσιπούρες αυτές τις μερες στην παραλια των Πολιτικών . Σκέφτομαι να βγάλω τα καλάμια σιγά σιγα! Ρε τι μας κάνουν οι ρουφιανες οι τσιχλες φετος!!!!!
Δημήτρη κάτω εκεί στο ρέμα αν ξέρεις έχει γίνει μεγάλη ζημιά από τής βροχές έχει χαλάσει το μέρος πάντως όταν έφευγα εκεί στη ΛΑΡΚΟ πολλοί ψαράδες.

Καλημέρα και από εμένα.
Στο γνωστό μου μέρος,είχε και πάλι αρκετά πουλιά.
Περπατητο μόνος, 6 χτύπησα, 4 στο χέρι. Οι άλλες δύο μέσα στα αμπέλια...
Κλαμπανισα και κάνα 2-3 που έπρεπε να κρατήσω..δεν πειράζει,βγήκε ο μεζές :) και μια φωτό..
Και τα φυσιγια του Ρουμελιώτη,και τα Ναβάρο, πολύ καλά...

Attachments

• IMG_20210102_102136.jpg
    IMG_20210102_102136.jpg
    402,6 KB · Προβολές: 44
Το απόγευμα θα βγω ένα αποχαιρετιστηριο απογευματινό, γιατί 11 του μήνα δε το βλέπω να ανοίγει πάλι. Ας το είπαν...
Όποιος νομίζει ότι 11 θα ανοίξει ας αλλάξει πλευρό. Το μαρτύριο της σταγόνας το γνωρίζετε? Κάποιοι το έχουν σπουδάσει

Επειδή δεν άκουσα ειδήσεις, ποιος ο λόγος που το κόψανε, είπανε;;; Έγινε διασπορά του ιού από κυνηγούς;;; Σε ποια περιοχή;;;
Έπιασαν κυνηγούς να συνωστίζονται;;; Πού ;;;
Βρήκαν κυνηγούς θετικούς στον κορονοϊό;;; Πού και πόσους ;;;
Ρε δεν πάνε να γ@μ#θούνε πατόκορφα !!! Αϊ σιχτίρ οι καραγκιόζηδες !!! :mad: :mad::mad:

Επειδή δεν άκουσα ειδήσεις, ποιος ο λόγος που το κόψανε, είπανε;;; Έγινε διασπορά του ιού από κυνηγούς;;; Σε ποια περιοχή;;;
Ρε δεν πάνε να γ@μ#θούνε πατόκορφα !!! Αϊ σιχτίρ οι καραγκιόζηδες !!! :mad: :mad::mad:
Για να αποφυγουμε το 3ο κυμα.

Προληπτικά είπανε μπράβο που τα προλαβαίνουν και τα προβλέπουν όλα είναι αξιοθαύμαστο

Πάνω που χαρήκαμε κ η θέα Άρτεμις μας αντάμειψε με μπεκατσουλα γυρνώντας ακούμε τα νέα ότι κλείνει πάλι το κυνήγι κ μας κόπηκαν τα πόδια. Γαμω το φελεκι μου

Attachments

• IMG_20210102_110512.jpg
    IMG_20210102_110512.jpg
    509,4 KB · Προβολές: 53
Γρήγορο περπατητο γύρω από τα χωράφια παλι, άλλα 7 πουλιά... Φεύγουμε για απογευματινό και στο τέλος του θα ψαλουμε τον εθνικό ύμνο, γιατί είμαστε υπό κατοχή τελικά ...

View attachment 21018
View attachment 21019
Εχει πεσει πικρα στα πυρομαχικα βλεπω...

Status
Not open for further replies.
Back