Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tα κωλόπουλα θα μας τρελάνουν... Χθες και ενώ δεν έβρεχε, δεν πεταγόταν ή ακουγόταν ούτε 1! Δεν ήθελα να βγω ούτε για περπάτημα σήμερα το πρωί... Αλλά με ζάλισε ο σκύλος που ήθελε προπόνηση και εμφανίστηκε με το μπαλάκι στη μούρη μου...

1605767011816.png
Ε, σήμερα σε πορεία 800 μέτρων σε απλό δρόμο, όχι σε κανένα σοβαρό τσιχλοτόπι πετάχτηκαν 18... μόλις πήγα σε κάτι όχτους και κυπαρρισώνες που ξέρω, πετάχτηκαν σύννεφα κοινές, κοτσύφια μέχρι και μια τσαρτσάρα... Πού είχαν πάει χθες και από πού ήρθαν σε ένα βράδυ, ιδέα δεν έχω... Πάει θα αρχίσω το πιόμα πρωινιάτικα...

1605766844554.png

Mόνο ο σκύλος το ευχαριστήθηκε που έτρεξε και γύρισε και απολαμβάνει τώρα τον ύπνο του σαν ψεκασμένη κατσαρίδα...
1605767097756.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, το σιγουρο ειναι οτι οταν ανοιξει το κυνηγι θα γινουν πολυ καλα τσιχλοκυνηγια, ετσι οπως εχουν ηρεμησει...
Τις πρώτες 2-3 μέρες ναι....μετά θα θες ένα λεωφορείο κόσμο στο περπατητό, μπας κ κάνει καμία κατά πάνω σου.

Σε λίγο θα μας βλέπουν τα τσιχλοκοτσυφα και θα μας δείχνουν τα π@π@ρι@ και τα κωλομερια τους όπως οι Σκωτσεζοι στο braveheart!!!
www.youtube.com/watch?v=vUKl3qkVOXw .yelling..very funny..sarcastic.

(Φανταστείτε αντί για τα βέλη, τα δικά μας, "μαγικά" σκαγάκια...!!!)

Last edited:
Tα κωλόπουλα θα μας τρελάνουν... Χθες και ενώ δεν έβρεχε, δεν πεταγόταν ή ακουγόταν ούτε 1! Δεν ήθελα να βγω ούτε για περπάτημα σήμερα το πρωί... Αλλά με ζάλισε ο σκύλος που ήθελε προπόνηση και εμφανίστηκε με το μπαλάκι στη μούρη μου...

View attachment 18775
Ε, σήμερα σε πορεία 800 μέτρων σε απλό δρόμο, όχι σε κανένα σοβαρό τσιχλοτόπι πετάχτηκαν 18... μόλις πήγα σε κάτι όχτους και κυπαρρισώνες που ξέρω, πετάχτηκαν σύννεφα κοινές, κοτσύφια μέχρι και μια τσαρτσάρα... Πού είχαν πάει χθες και από πού ήρθαν σε ένα βράδυ, ιδέα δεν έχω... Πάει θα αρχίσω το πιόμα πρωινιάτικα...

View attachment 18774

Mόνο ο σκύλος το ευχαριστήθηκε που έτρεξε και γύρισε και απολαμβάνει τώρα τον ύπνο του σαν ψεκασμένη κατσαρίδα...
View attachment 18776
κατεβηκαν απο τα βουνα οπως ηταν αναμενομενο. χιονιζει αυτη τη στιγμη στο χιονοδρονικο παρνασσου

View attachment 18775

View attachment 18774

View attachment 18776
Στην επόμενη ζωή θάθελα να ξαναγυρναγα σαν ο ...σκύλος του Γρηγόρη!!!!

Υ/Γ: το λέγαμε για σκύλο αγαπημένου φιλου που μας άφησε πριν 2 χρόνια, αλλα όπως βλέπω ισχύει και εδω, με τις σαλονάρες του, τη ζεστασιά και τις ξάπλες του!!!

Στο βουνο που είχα παει για άθληση είχε αρκετά κοτσυφια στο σούρουπο!
Τωρα που θα μαζεψουμε φραγγα οπως λεει ο κυριακος στην καραντινα να παρουμε ολοι ενα ακομα ιδιο οπλο να χουμε δυο για πατεριτσες και καλα στο βουνο αχαχαχα α α αχα

Ακριβώς Τζίμη, ένα τέτοιο "σατανικό" ουρλιαχτό μετά από κάθε πετυχημένη ντουφεκιά για αρκετές ημέρες μέχρι να εκτονωθούμε καλά-καλά και να αποβληθεί εντελώς όλη η αρνητική ενέργεια από την "Κατοχή"...!!! Αλλά προσοχή να μην μας γίνει κακό συνήθειο...!!! .hair.
Ρε αφηστε το κυριακο μη μας μασει καμια σβαρνα κατα δω αχαχαχαχαχαχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back