Φιλαράκι θες να μας κατεβάσουν το φόρουμ οι οικολόγοι;Έχουμε καμια συνταγή ?
Mε τέτοιο κοντάκι στην οπλάρα πάντως και πτεροδάκτυλο κατεβάζεις με skeet φυσίγγια... απορώ πώς έμεινες στο φλαμέγκο..Έχουμε καμια συνταγή ?
Τις πρώτες 2-3 μέρες ναι....μετά θα θες ένα λεωφορείο κόσμο στο περπατητό, μπας κ κάνει καμία κατά πάνω σου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, το σιγουρο ειναι οτι οταν ανοιξει το κυνηγι θα γινουν πολυ καλα τσιχλοκυνηγια, ετσι οπως εχουν ηρεμησει...
Μην ανησυχείτε παιδια! Δεν θα ανοιξει τιποταΤις πρώτες 2-3 μέρες ναι....μετά θα θες ένα λεωφορείο κόσμο στο περπατητό, μπας κ κάνει καμία κατά πάνω σου.
www.youtube.com/watch?v=vUKl3qkVOXwΣε λίγο θα μας βλέπουν τα τσιχλοκοτσυφα και θα μας δείχνουν τα π@π@ρι@ και τα κωλομερια τους όπως οι Σκωτσεζοι στο braveheart!!!
Ναι ακριβώς αυτό Νικολαε! Μονο που εμείς θα απαγορεύεται να τους μπηξουμε κανα βέλος στον πισινο!!!!
κατεβηκαν απο τα βουνα οπως ηταν αναμενομενο. χιονιζει αυτη τη στιγμη στο χιονοδρονικο παρνασσουTα κωλόπουλα θα μας τρελάνουν... Χθες και ενώ δεν έβρεχε, δεν πεταγόταν ή ακουγόταν ούτε 1! Δεν ήθελα να βγω ούτε για περπάτημα σήμερα το πρωί... Αλλά με ζάλισε ο σκύλος που ήθελε προπόνηση και εμφανίστηκε με το μπαλάκι στη μούρη μου...
View attachment 18775
Ε, σήμερα σε πορεία 800 μέτρων σε απλό δρόμο, όχι σε κανένα σοβαρό τσιχλοτόπι πετάχτηκαν 18... μόλις πήγα σε κάτι όχτους και κυπαρρισώνες που ξέρω, πετάχτηκαν σύννεφα κοινές, κοτσύφια μέχρι και μια τσαρτσάρα... Πού είχαν πάει χθες και από πού ήρθαν σε ένα βράδυ, ιδέα δεν έχω... Πάει θα αρχίσω το πιόμα πρωινιάτικα...
View attachment 18774
Mόνο ο σκύλος το ευχαριστήθηκε που έτρεξε και γύρισε και απολαμβάνει τώρα τον ύπνο του σαν ψεκασμένη κατσαρίδα...
View attachment 18776
Πρώτη χρονιά που απ'ότι διαβάζω δεν θα κάνω Χριστούγεννα ατενίζοντας τον χιονσιμένο Παρνασσό.κατεβηκαν απο τα βουνα οπως ηταν αναμενομενο. χιονιζει αυτη τη στιγμη στο χιονοδρονικο παρνασσου
Στην επόμενη ζωή θάθελα να ξαναγυρναγα σαν ο ...σκύλος του Γρηγόρη!!!!Tα κωλόπουλα θα μας τρελάνουν... Χθες και ενώ δεν έβρεχε, δεν πεταγόταν ή ακουγόταν ούτε 1! Δεν ήθελα να βγω ούτε για περπάτημα σήμερα το πρωί... Αλλά με ζάλισε ο σκύλος που ήθελε προπόνηση και εμφανίστηκε με το μπαλάκι στη μούρη μου...
View attachment 18775
Ε, σήμερα σε πορεία 800 μέτρων σε απλό δρόμο, όχι σε κανένα σοβαρό τσιχλοτόπι πετάχτηκαν 18... μόλις πήγα σε κάτι όχτους και κυπαρρισώνες που ξέρω, πετάχτηκαν σύννεφα κοινές, κοτσύφια μέχρι και μια τσαρτσάρα... Πού είχαν πάει χθες και από πού ήρθαν σε ένα βράδυ, ιδέα δεν έχω... Πάει θα αρχίσω το πιόμα πρωινιάτικα...
View attachment 18774
Mόνο ο σκύλος το ευχαριστήθηκε που έτρεξε και γύρισε και απολαμβάνει τώρα τον ύπνο του σαν ψεκασμένη κατσαρίδα...
View attachment 18776
Τωρα που θα μαζεψουμε φραγγα οπως λεει ο κυριακος στην καραντινα να παρουμε ολοι ενα ακομα ιδιο οπλο να χουμε δυο για πατεριτσες και καλα στο βουνο αχαχαχα α α αχαΣτο βουνο που είχα παει για άθληση είχε αρκετά κοτσυφια στο σούρουπο!
Ρε αφηστε το κυριακο μη μας μασει καμια σβαρνα κατα δω αχαχαχαχαχαχαχαχαΑκριβώς Τζίμη, ένα τέτοιο "σατανικό" ουρλιαχτό μετά από κάθε πετυχημένη ντουφεκιά για αρκετές ημέρες μέχρι να εκτονωθούμε καλά-καλά και να αποβληθεί εντελώς όλη η αρνητική ενέργεια από την "Κατοχή"...!!! Αλλά προσοχή να μην μας γίνει κακό συνήθειο...!!!![]()
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι άνετα θα αντάλλαζα την ανθρωπίσια ζωή με μια τέτοια σκυλίσια!Pluto ζωαρα, τζακαρα και καναπεδαρα... View attachment 18801View attachment 18802View attachment 18808View attachment 18804View attachment 18805
![]()
Τωρα που θα μαζεψουμε φραγγα οπως λεει ο κυριακος
Ρε φιλαράκι, έχεις τίποτα με τους Κυριάκους;Ρε αφηστε το κυριακο μη μας μασει καμια σβαρνα κατα δω αχαχαχαχαχαχαχαχα
Οχι και ειδικα με τον grizzly αχαχαχαχαχαΡε φιλαράκι, έχεις τίποτα με τους Κυριάκους;![]()
Ελπίζω να έχει δίπλωμα ο σκύλος και να του φορέσεις ζώνη επίσης.Pluto ζωαρα, τζακαρα και καναπεδαρα... View attachment 18801View attachment 18802View attachment 18808View attachment 18804View attachment 18805
![]()