Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τι ώρα έχει καράβι;
Λοιπόν σε πληροφορω ότι σε ταξίδια μου σα φοιτητής με καράβι Οκτώβρη μήνα (γύριζα από Αθήνα για τα μπασιματα της τσίχλας) τα πουλιά ήταν πολλές φορές τόσο κουρασμένα που καθοντουσαν πάνω στο καράβι,έβγαινα για τσιγάρο και σηκωνοντουσαν πάνω από τη λαμαρίνα, κάποιες χτύπαγαν πάνω στα κάγκελα του πλοίου και πεφτανε στην θάλασσα . Με το που έβλεπα τέτοιο σκηνικό όπως κατέβαινα στο λιμάνι με περίμενε ο ξάδελφος και τρέχαμε απευθείας στο πέρασμα!

Καρτέρι 1 ώρα αυτές οι 2 πέρασαν λίγο πρίν το σούρουπο και μπήκαν γιλέκο.
View attachment 59089
Καλησπέρα φίλε ,θέλω να σε ρωτήσω, το τσοκ που φοράς στην beretta σου είναι το 4* της victory? και αν είναι όντως αυτό ,ποια είναι η άποψη σου για την απόδοση του?

Καλησπέρα. Τριήμερο στο χωριό. Τρία απογευματινά, της μιας ώρας περίπου, στο κοντινό μου καρτεράκι ... Απελπιστικά λίγα πουλιά. Φοβερός αέρας, ειδικά την Πέμπτη και Παρασκευή, πέρασαν κοντά-μακριά γύρω στα 7-8 πουλιά κι έριξα μόνο 2 βολές την κάθε μέρα, αλλά από τις 2 μόνο η μια καλή. Αλλά την Πέμπτη η τσίχλα έπεσε ζωντανή στριγγλίζοντας και, παρόλο που έτρεξα αμέσως, μέχρι να πάω να την πάρω είχε εξαφανιστεί. Έψαξα για αρκετή ώρα τριγύρω αλλά ... άνοιξε η γη και την κατάπιε !!!:(
Χθες ο αέρας είχε κόψει αρκετά, αλλά τα πουλιά εξαφανισμένα. Μόλις 4 πέρασαν, από τις 6.00' έως 6.10' περίπου, πάλι 2 τουφέκισα και πήρα τη μια !!! Μετά και μέχρι τις 7 παρά 10' που έφυγα δεν φάνηκε απολύτως τίποτα άλλο !!! :oops:o_O
IMG_20221028_175849.jpg
IMG_20221029_180947.jpg

Καλησπέρα φίλε ,θέλω να σε ρωτήσω, το τσοκ που φοράς στην beretta σου είναι το 4* της victory? και αν είναι όντως αυτό ,ποια είναι η άποψη σου για την απόδοση του?
Ναι φίλε μου 4* Beretta Vicroty είναι. Φέτος το πήρα και δεν το έχω βγάλει από πάνω. Έχω το ίδιο σε 1* αλλά ακόμα δεν το χρειάστηκα. Το 4* είναι τέλειο. Μέχρι τα 30-35m ανάλογα το φυσίγγι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ.

Και σήμερα το πρωί στο καρτεράκι μου... Οι τσίχλες δεν ήτανε όπως εχθές (μάλλον πολλές), αλλά αρκετές για να κυλήσει όμορφα η ώρα...
Τελικώς, 10 χάμω, εκ των οποίων οι 3 δεν ανευρέθησαν ποτέ...
Στο απογεματινό μου, η ίδια, πενιχρή, εφετινή εικόνα (προς το παρόν έστω): περάσανε ελάχιστα πουλιά αργά το σούρουπο, αλλά με δύο μπηχτές, έβαλα άλλες δύο στον ντορβά!
Αύριο πάλι, να ιδούμε τι θα ιδούμε...

Ναι φίλε μου 4* Beretta Vicroty είναι. Φέτος το πήρα και δεν το έχω βγάλει από πάνω. Έχω το ίδιο σε 1* αλλά ακόμα δεν το χρειάστηκα. Το 4* είναι τέλειο. Μέχρι τα 30-35m ανάλογα το φυσίγγι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ.
σε ευχαριστώ για την απάντηση ,σου εύχομαι καλά κυνήγια

Εχει πανηγυρι πουθενα Κωστή με γουρνοπούλα κ βραστό;;;; .yel.
Σημερα αν εκανα περπατητο, θα εκανα μερικα πουλακια για πλάκα...
Όταν ακούω τέτοια ωρα τσίχλες και κοκκινολαιμια στην Πετρούπολη κάτι καλό ξημερωνει!

Status
Not open for further replies.
Back