Άσε το καράβι κι έλα πάνω αύριο.Τι ώρα έχει καράβι;
Άσε το καράβι κι έλα πάνω αύριο.Τι ώρα έχει καράβι;
Δεν θελω να σε στενοχωρω, θα το συζητησουμε το θεμα στην επομενη συναντηση, οπου να'ναιΛες ρε Σταύρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Λοιπόν σε πληροφορω ότι σε ταξίδια μου σα φοιτητής με καράβι Οκτώβρη μήνα (γύριζα από Αθήνα για τα μπασιματα της τσίχλας) τα πουλιά ήταν πολλές φορές τόσο κουρασμένα που καθοντουσαν πάνω στο καράβι,έβγαινα για τσιγάρο και σηκωνοντουσαν πάνω από τη λαμαρίνα, κάποιες χτύπαγαν πάνω στα κάγκελα του πλοίου και πεφτανε στην θάλασσα . Με το που έβλεπα τέτοιο σκηνικό όπως κατέβαινα στο λιμάνι με περίμενε ο ξάδελφος και τρέχαμε απευθείας στο πέρασμα!Τι ώρα έχει καράβι;
Ε καλα το Remington άχρηστο είναι και εγώ θα το έκαιγα σε τσίχλα αλλά RC????Σιγά ωρέ Σταύρο.......
Και Rem express να είχα παλι θα εριχνα.....
Καλησπέρα φίλε ,θέλω να σε ρωτήσω, το τσοκ που φοράς στην beretta σου είναι το 4* της victory? και αν είναι όντως αυτό ,ποια είναι η άποψη σου για την απόδοση του?Καρτέρι 1 ώρα αυτές οι 2 πέρασαν λίγο πρίν το σούρουπο και μπήκαν γιλέκο.
View attachment 59089
Πιστεύω πως και αυτές τόσο σου έφαγανΜε προσοχή και σύνεση. Αν έριχνα σε όσες πέρασαν ήθελα 1μιση κουτί...View attachment 59094
χαλάρωσε τούφεκε...Πιστεύω πως και αυτές τόσο σου έφαγαν![]()
Τι μου είπε? Τον έχω στην....άγνοια.
Και πολύ καλά κάνεις!!Τι μου είπε? Τον έχω στην....άγνοια.
Ναι φίλε μου 4* Beretta Vicroty είναι. Φέτος το πήρα και δεν το έχω βγάλει από πάνω. Έχω το ίδιο σε 1* αλλά ακόμα δεν το χρειάστηκα. Το 4* είναι τέλειο. Μέχρι τα 30-35m ανάλογα το φυσίγγι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ.Καλησπέρα φίλε ,θέλω να σε ρωτήσω, το τσοκ που φοράς στην beretta σου είναι το 4* της victory? και αν είναι όντως αυτό ,ποια είναι η άποψη σου για την απόδοση του?
Εχει πανηγυρι πουθενα Κωστή με γουρνοπούλα κ βραστό;;;;Τυχεροί όσοι βγουν αύριο! Προβλέπεται κάτι καλό!
σε ευχαριστώ για την απάντηση ,σου εύχομαι καλά κυνήγιαΝαι φίλε μου 4* Beretta Vicroty είναι. Φέτος το πήρα και δεν το έχω βγάλει από πάνω. Έχω το ίδιο σε 1* αλλά ακόμα δεν το χρειάστηκα. Το 4* είναι τέλειο. Μέχρι τα 30-35m ανάλογα το φυσίγγι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ.
Όταν ακούω τέτοια ωρα τσίχλες και κοκκινολαιμια στην Πετρούπολη κάτι καλό ξημερωνει!Εχει πανηγυρι πουθενα Κωστή με γουρνοπούλα κ βραστό;;;;
Σημερα αν εκανα περπατητο, θα εκανα μερικα πουλακια για πλάκα...