Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αέρας κ εδώ που έπιασε το ξημέρωμα αλλά αργότερα κόπασε λιγάκι...
Τσιχλες μέτρησα 5-6 από μακριά...
Και μια τριάδα φασσες που περασε κάτω από τα βράχια από κατω..

Ένας γνώριμος αλλά κ σπάνιος ήχος (για τα εδώ δεδομένα) έφτασε στα αυτιά μου..
Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......

View attachment 59029
Κρίμα το φυσεκι 😭

Πρέβεζα σήμερα από φασσες τίποτα από κοτσυφια όμως είχε αρκετά που πέρναγαν, έτσι πριν φύγουμε ρίξαμε 3 τουφεκιες για να μην φύγουμε ατουφεκιστοι....
Πάλι σήμερα σήμερα είδα πολλές κυργιαρινες αλλά καμία εντός βολής....
.
Να το χαιρεσαι το κοριτσι σου. Μπραβο!

Καλημέρα Άρχοντες
Επιστροφή από Δερβενοχώρια με μπόλικη ξεραιλα που θυμίζει καλοκαιρινούς μήνες
Πουλιά ελάχιστα απογοητευτική κατάσταση
Την παρτίδα την έσωσε στο τέλος μια ρεματιά που κρατάει υγρασία και εκεί είχε κάμποσα μαζεμένα
Απολογισμός

IMG_20221030_093740.jpg

Καλημέρα Άρχοντες
Επιστροφή από Δερβενοχώρια με μπόλικη ξεραιλα που θυμίζει καλοκαιρινούς μήνες
Πουλιά ελάχιστα απογοητευτική κατάσταση
Την παρτίδα την έσωσε στο τέλος μια ρεματιά που κρατάει υγρασία και εκεί είχε κάμποσα μαζεμένα
Απολογισμός

View attachment 59053
Τι μαρκα ειναι το δικαννακι σου φιλε?

Πρώινο για λαγό, στημένοι τέλεια δεν ήταν εκεί ούτε μυρωδια... Αλλάξαμε μερος βγάλαμε άλλον αλλά πήγε και έπεσα μέσα σε πρόβατα που ήρθαν από το πουθενά και παπαλα...

Έβγαλα το lab έκατσα καρτερακι και βάρεσα 6 δεντροτσιχλες... Το highlight ήταν που είχα αφήσει δύο βαρεμενες μακριά να μην πάει ο σκύλος και χαλάσει η κάλυψη και μόλις τον αμολησα είδα να τρέχει σαν τρελός σε μια πεζουλα και νσ γαυγίζει και στα 20 μέτρα πέρασε μια αλεπού... Με 1 ντουφεκια τέζα η κυρά Μάρω... Μάλλον είχε πάει για τις τσίχλες και έπεσε στον πλούτο...

206 formula no7 32 γρ πολυ πολυ καλά, χαίρομαι που φόρτωσα μερικές χιλιάδες φέτος και πέρσι... Sx3 και brain MR. Ορεινή Αρκαδια

IMG_20221030_123005.jpgIMG_20221030_112008.jpgIMG_20221030_093149.jpg

Μποφορια περισσότερα,πουλιά λιγότερα 2 στο χέρι και άλλες τρεις χαμένες τις πήρε ο αέρας και έπεσαν στο πυκνό.View attachment 59052
Ωωωωωπ
Συνελήφθηκες με αστοχία...

Vinci στο κεφάλι και
Μ2 στα χέρια ⁉️😎

Το καλό είναι πως έχεις μπενελι😃😃😍

Αααααα εσυ περίμενες να δεις το καινουργιο μου ποζε με το αριστερό του κοντακι...
Εεεε την επόμενη φορά......sarcastic.
Με το καλό.
Κανένα πλαγιο περίμενα.
Είναι το μοναδικό είδος που δεν έχω και δεν έχω ρίξει και ποτέ μου.
Ότι και να έχεις όμως από τη στιγμή που βαρας είναι το καλυτερο.

Ειδικά η τσατσάρα μ αρέσει πολυ.
Φτουράει και σε μεζέ αλλά και σε κυνήγι.

Last edited:
Σήμερα τελικά απ ότι είδα είχε πέρασμα αλεπούς... 😃🙄

Εγώ δεν τις μαζεύω, αν τύχη και χτυπήσω καμιά.
Έχουν λενε πολλά τσιμπούρια και όλους οπότε από μακρυά.
Εκτός της αρρώστιας που είναι φορείς.
Έτσι και εγώ! Ξέρω άτομο που είχε βρει ψόφια σε μαντρί και την έπιασε να την πετάξι στο ρέμα.Μετά λέγοντάς το σε άλλους τον περίλαβαν ότι είναι επίκινδυνο για τους λόγους τους οποίους ανέφερες.Έβγαλε σπυριά μετά ο άνθρωπος και ήταν από το άγχος που του μετέδωσαν...

Απο τα 6 άτομα που είμασταν στο κομμάτι εγω εκαμα τις περισσότερες..... fgr2 αυτο πιστεύω τα λεει ολα για το πέρασμα που ειχε.....Μέχρι τις 11:00 που φύγαμε τελευταίοι με τον κουμπάρο μου ειδαμε καμιά 20αρια κιχλοκότσυφα στο σύνολο .. .....δε περιγράφω αλλο.......very funny.
20221030_104221.jpg

Με το καλό.
Μην μου λες τέτοια ρε Άγγελε, να χαρεις ότι αγαπας......pray to God.

Είναι το μοναδικό είδος που δεν έχω και δεν έχω ρίξει και ποτέ μου.
Σοβαρά????
Χαααααανεις....

Ότι και να έχεις όμως από τη στιγμή που βαρας είναι το καλυτερο.

;).RESPECT.

Αέρας κ εδώ που έπιασε το ξημέρωμα αλλά αργότερα κόπασε λιγάκι...
Τσιχλες μέτρησα 5-6 από μακριά...
Και μια τριάδα φασσες που περασε κάτω από τα βράχια από κατω..

Ένας γνώριμος αλλά κ σπάνιος ήχος (για τα εδώ δεδομένα) έφτασε στα αυτιά μου..
Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......

View attachment 59029
Μπράβο Τασσαρα......μονο να σημειώσεις την ημερομηνία να το γιορτάζεις καθε χρόνο....... .exciting.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα βρήκαμε πουλάκια και κάναμε το κέφι μας. Αν δεν υπήρχαν και οι αστοχίες θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά για κάποιον λόγο φέτος δεν ρίχνω καθόλου καλά στα περάσματα τσιχλας ενώ στο τρυγόνι και τα παπια πήγε καλά. Δεν ξέρω τι φταίει.

Θα περιγράψω και ένα αστείο σκηνικό. Το πρωί με έπιασε το έντερο και βρήκα ένα μέρος εκεί κοντά στο καρτέρι να κάνω τη δουλειά μου. Ωραίο κατηφορικό μέρος για να μην βρέχονται τα παπούτσια μου και δίπλα σε ένα πλέγμα για να πιάνομαι και να μην φεύγω πίσω. Ξαφνικά πέφτει μια ντουφεκια από το δίπλα καρτέρι και βλέπω μια τσίχλα να έρχεται ίσα με το έδαφος και να σκάει πάνω στο πλέγμα. Σηκώνεται στα πόδια με κοιτάει, φωνάζει κάτι και μετά ξανά πεταξε για ένα πυκνό. Ο μπάρμπας την είχε πάρει από πίσω και εκείνη την ώρα με βλέπει με την μαλαπέρδα έξω να βρακωνομαι και κοντοστάθηκε .very funny. Σου λέει σε ανώμαλο έπεσα. Πήγα μετά από εκεί γιατί μου έπεσε μια τσίχλα κοντά του και του έπιασα την πάρλα. Του λεω μάστορα έτσι και έτσι το πρωί, μη με παρεξηγείς και μου απαντάει μην ανησυχείς παλικαρι μου σε κατάλαβα οτι ήσουν για χέσιμο..sarcastic.

Για την ιστορία μπήκαν αρκετά πουλάκια και μερικά κοτσύφια. Εντύπωση μου έκαναν οι πολλές δεντροτσιχλες οι οποίες δεν τουφεκίστηκαν εκεί που πέρασαν. Πήρα μόνο μια από ένα κοπάδι που βγήκε πάνω μου. Φυσίγγια ρουμελιωτης 32 δεν τράβηξαν, ρουμελιωτης 30 λίγο καλύτερα και ιδιογομωση που με βοηθησε.

Status
Not open for further replies.
Back