430 m/s καί πάνωΤον tubo30 θελει για να δουλέψει , οχι να κοψεις το αμορτησερ απο οποιονδιποτε tubo. Θελει μεγαλες ταχυτητες για να δουλέψει.
Δεν το εχω επιχηρησει προσωπικά αν κ εχω tubo 30
430 m/s καί πάνωΤον tubo30 θελει για να δουλέψει , οχι να κοψεις το αμορτησερ απο οποιονδιποτε tubo. Θελει μεγαλες ταχυτητες για να δουλέψει.
Με τον Tubo 30 (και με οποιονδήποτε Tubo, 30, 43, 48, 53) απλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον όχι πάντα.Τον tubo30 θελει για να δουλέψει , οχι να κοψεις το αμορτησερ απο οποιονδιποτε tubo. Θελει μεγαλες ταχυτητες για να δουλέψει.
Μέσα όμως όχι συγκετροτηρα. 2ταπες έβαλα γκουαλαντη κ από πάνω σκάγια.Εαν εχω καταλαβει σωστα ,τοποθετεις το φυσιγειο χωρις καψυλι ,και με ενα πειρο σπρωχνεις εως οτου ανοιξει το ρελο???
Ο turbo 30 έχει την φούστα(κουρμπα) από κάτω κ δουλεύει με άλλη αεροδυναμική Από το φλατ που δημιουργητε αν κομεις το αμορτισέρ από τους άλλους.Με τον Tubo 30 (και με οποιονδήποτε Tubo, 30, 43, 48, 53) απλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον όχι πάντα.
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μια MEC 600jrκαι ένα δράπανο πάγκου με στροφείο OMV 12-2 , κάτι κάνω λάθος και το στροφείο μου δαγκώνει τους κάλυκες,ίσως είναι η ρύθμιση στο αστέρι της MEC, ίσως το κεντράρισμα του στροφειου με το κόντρα στο δράπανο κάποια ιδέα από τους εμπειρότερους.
Ποσο κενό αφήνεις από τα σκάγια μέχρι το χείλος του κάλυκα??Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μια MEC 600jrκαι ένα δράπανο πάγκου με στροφείο OMV 12-2 , κάτι κάνω λάθος και το στροφείο μου δαγκώνει τους κάλυκες,ίσως είναι η ρύθμιση στο αστέρι της MEC, ίσως το κεντράρισμα του στροφειου με το κόντρα στο δράπανο κάποια ιδέα από τους εμπειρότερους.
Εχεις κοντρα στροφειο απο κατω?Το στροφείο το είχα λιπασμένο ,και το κενό είναι στα 11 χιλ.
ναι κωνικόΕχεις κοντρα στροφειο απο κατω?
Ανέβασε μια φωτό το φυσιγγι μετα το κλείσιμο πριν το ρελιασμα.Και το δραπανο με.το κόντρα..Το στροφείο το είχα λιπασμένο ,και το κενό είναι στα 11 χιλ.
Οταν ασκουμε πιεση κατα το ρελιασμα παρατηρειτε ενα φαινομενο που κανει τους καλυκεςναι κωνικό
Το στροφείο το είχα λιπασμένο ,και το κενό είναι στα 11 χιλ.
αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία να δείτε,και αυτό που λέει ο Νίκος έχει συμβεί σε κάποια φυσίγγια στο κλείσιμό μετά την λακουβα στα πλάγια του χείλους το στροφείο να το κάνει δάγκωμα.