Τρόποι κλεισίματος φυσιγγίων

Τον tubo30 θελει για να δουλέψει , οχι να κοψεις το αμορτησερ απο οποιονδιποτε tubo. Θελει μεγαλες ταχυτητες για να δουλέψει.
Δεν το εχω επιχηρησει προσωπικά αν κ εχω tubo 30
Με τον Tubo 30 (και με οποιονδήποτε Tubo, 30, 43, 48, 53) απλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον όχι πάντα.

Εαν εχω καταλαβει σωστα ,τοποθετεις το φυσιγειο χωρις καψυλι ,και με ενα πειρο σπρωχνεις εως οτου ανοιξει το ρελο???
Μέσα όμως όχι συγκετροτηρα. 2ταπες έβαλα γκουαλαντη κ από πάνω σκάγια.
Για να κλείσω σωστά κατω από τις τάπες έβαλα χαρτοπετσέτα για να δουλέψει σαν αμορτισέρ. Πιρος ήταν μια 6αδα βίδα με 6γωνο κεφάλι

Με τον Tubo 30 (και με οποιονδήποτε Tubo, 30, 43, 48, 53) απλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον όχι πάντα.
Ο turbo 30 έχει την φούστα(κουρμπα) από κάτω κ δουλεύει με άλλη αεροδυναμική Από το φλατ που δημιουργητε αν κομεις το αμορτισέρ από τους άλλους.
Τώρα βέβαια δεν το δούλεψα κ είμαι στην θεωρία.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μια MEC 600jrκαι ένα δράπανο πάγκου με στροφείο OMV 12-2 , κάτι κάνω λάθος και το στροφείο μου δαγκώνει τους κάλυκες,ίσως είναι η ρύθμιση στο αστέρι της MEC, ίσως το κεντράρισμα του στροφειου με το κόντρα στο δράπανο κάποια ιδέα από τους εμπειρότερους.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μια MEC 600jrκαι ένα δράπανο πάγκου με στροφείο OMV 12-2 , κάτι κάνω λάθος και το στροφείο μου δαγκώνει τους κάλυκες,ίσως είναι η ρύθμιση στο αστέρι της MEC, ίσως το κεντράρισμα του στροφειου με το κόντρα στο δράπανο κάποια ιδέα από τους εμπειρότερους.

Τι υψος καλυκα αρελιαστου εχεις ?? Ποσο θελεις να τον κατεβασεις...τελικο υψος ? Λιπαινεις τον καλυκα
πριν το ρελιασμα ??

Ποσο κενό αφήνεις από τα σκάγια μέχρι το χείλος του κάλυκα??

ναι κωνικό
Οταν ασκουμε πιεση κατα το ρελιασμα παρατηρειτε ενα φαινομενο που κανει τους καλυκες
μπομπε.Καλο ειναι να παρεις μια πατουρα cal 12.Υπαρχει και η περιπτωση της ελλατωματικης
παρτιδας καλυκων αλλα κατα 99% ειναι το κοντρα στροφειο φιλε.

Το στροφείο το είχα λιπασμένο ,και το κενό είναι στα 11 χιλ.

Βασιλη με 11 χιλιοστα και μαλακο βυσμα .....μηπως εχεις λακουβα στο κλεισιμο....και προσπαθεις να
εξαλειψεις την λακουβα ρελιαζοντας χαμηλοτερα ?? Ρωταω για να βγαλουμε ακρη φιλε μου.

αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία να δείτε,και αυτό που λέει ο Νίκος έχει συμβεί σε κάποια φυσίγγια στο κλείσιμό μετά την λακουβα στα πλάγια του χείλους το στροφείο να το κάνει δάγκωμα.

αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία να δείτε,και αυτό που λέει ο Νίκος έχει συμβεί σε κάποια φυσίγγια στο κλείσιμό μετά την λακουβα στα πλάγια του χείλους το στροφείο να το κάνει δάγκωμα.

Βασιλη δεν ειναι καλο να εχει λακουβα το φυσιγγιο....σημαινει οτι δεν εχεις σωστη ογκομετρια . Δοκιμασε
να τροποποιησεις το σεταπ σου ....ή με ψηλοτερο βυσμα ( εαν σε παιρνει ) ή βαλε χαρτακι cal20 μεσα στο
ποτηρι του βυσματος ωστε να ερθεις στα 10 χιλιοστα κενου χωρου ....και να εξαλειψεις την λακουβα.
Συγνωμη που στο λεω....αλλα θελεις δωσε ολοκληρο το σεταπ μηπως μπορεσουμε και σε βοηθησουμε
φιλε μου.

Back