Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και εδω στα μεροι μου, η βιομηχανική τομάτα εχει αρχισει η συγκομιδή της, εδω κ 10 μερες....νωρίτερα...
Από την εποχή που προσπέρασα και μύρισα το κομβόι τις πλατφόρμες με τις τομάτες στα Λεχαινά, ούτε να δω θέλω πελτέδες, κέτσαπ κλπ.

Όχι ,όχι .. μια χαρά είναι η 20η Αυγούστου. Έχουν φύγει από εσάς,έχουν έρθει σε εμάς,όλα καλά..! 😁
εγω θεωρω οτι οι ζωνες ειναι περιτες και ταλαιπωρια , και χωρις οφελος , και πρεπει να καταργηθουν , τωρα που υπαρχουν και πολλες φασσες και αγριογουρουνα εκτος ζωνης , και εαν θελει καποιος να παρανομηση με το να κυνηγαει περδικες και λαγο , μπορει καλυστα να το κανει και μετα στης 15 σεπτεμβριου της δευτερες , τριτες , πεμτες , παρασκευες , και χωρις φοβο εαν δεν του βρουν θηραμα

εγω θεωρω οτι οι ζωνες ειναι περιτες και ταλαιπωρια , και χωρις οφελος , και πρεπει να καταργηθουν , τωρα που υπαρχουν και πολλες φασσες και αγριογουρουνα εκτος ζωνης , και εαν θελει καποιος να παρανομηση με το να κυνηγαει περδικες και λαγο , μπορει καλυστα να το κανει και μετα στης 15 σεπτεμβριου της δευτερες , τριτες , πεμτες , παρασκευες , και χωρις φοβο εαν δεν του βρουν θηραμα
Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν λόγοι που υπάρχουν οι ζώνες και καλά κάνουν και τις έχουν..

ο λογος ηταν οτι πριν χρονια που επιτρεπονταν το απριλιατικο τρυγονι , της δημιουργησαν το 1976 για να μην ενοχλουν τα ενδημικα θηραματα που ειχαν αρχησει να ζευγαρωνουν

και πολλες ζωνες παραμενουν οι ιδιες οπως πριν απο 50 χρονια , με την μονη διαφορα να συρρικνωνοντε περισοτερο γιατι στον καμπο εχουν χτιστει πολλα σπιτια και δεν μπορει κανεις εκει να κυνηγηση

Back