Άμα συνεχίσει αυτή η κάψα, θα φάνε μαχαίρι!Ρε παιδιά καμία πληροφορία έχουμε;
Τα λιοσπορα σε τι κατάσταση θα είναι μετά τις 15 φέτος;
Άμα συνεχίσει αυτή η κάψα, θα φάνε μαχαίρι!Ρε παιδιά καμία πληροφορία έχουμε;
Εχουν ηδη βαλει ψαλίδι οι αλωνιστικές να ξερετε σε καποια πρόημα κομμάτια...Άμα συνεχίσει αυτή η κάψα, θα φάνε μαχαίρι!
Ποιος στο είπε αυτό και που?Εχουν ηδη βαλει ψαλίδι οι αλωνιστικές να ξερετε σε καποια πρόημα κομμάτια...
Μπαρούτι.Ρε παιδιά καμία πληροφορία έχουμε;
Κιλκίς....Ποιος στο είπε αυτό και που?
Θα ναι μαζεμένα;Μπαρούτι.
Από την εποχή που προσπέρασα και μύρισα το κομβόι τις πλατφόρμες με τις τομάτες στα Λεχαινά, ούτε να δω θέλω πελτέδες, κέτσαπ κλπ.Και εδω στα μεροι μου, η βιομηχανική τομάτα εχει αρχισει η συγκομιδή της, εδω κ 10 μερες....νωρίτερα...
Συμφωνώ και επαυξάνω...Το τρυγόνι για διάφορους λόγους πρέπει να ανοίγει 5 Αυγούστου στη χώρα μας.
Άσε μας ρε να κάνουμε 15αυγουστο! Να μας δίωξη η γυναίκα μας θες?Το τρυγόνι για διάφορους λόγους πρέπει να ανοίγει 5 Αυγούστου στη χώρα μας.
Τώρα αφού ξέρεις Τζόκερ είναι, μπορεί να έρθει 19 και να στο κόψη, άμα το γυρισει παλι σε πολύ υγρασία αντε να καθηστερησουν λίγο τα πολλά.Θα ναι μαζεμένα;
Ας ειναι οπως ειναι , και με 4 σε καθε εξοδα και θα ειμαστε ευχαριστημενοι , το καθολου ειναι το ασχημοΤο τρυγόνι για διάφορους λόγους πρέπει να ανοίγει 5 Αυγούστου στη χώρα μας.
Όχι ,όχι .. μια χαρά είναι η 20η Αυγούστου. Έχουν φύγει από εσάς,έχουν έρθει σε εμάς,όλα καλά..!Το τρυγόνι για διάφορους λόγους πρέπει να ανοίγει 5 Αυγούστου στη χώρα μας.
Πήγαινε Ιούλιο διακοπέςΆσε μας ρε να κάνουμε 15αυγουστο! Να μας δίωξη η γυναίκα μας θες?
εγω θεωρω οτι οι ζωνες ειναι περιτες και ταλαιπωρια , και χωρις οφελος , και πρεπει να καταργηθουν , τωρα που υπαρχουν και πολλες φασσες και αγριογουρουνα εκτος ζωνης , και εαν θελει καποιος να παρανομηση με το να κυνηγαει περδικες και λαγο , μπορει καλυστα να το κανει και μετα στης 15 σεπτεμβριου της δευτερες , τριτες , πεμτες , παρασκευες , και χωρις φοβο εαν δεν του βρουν θηραμαΌχι ,όχι .. μια χαρά είναι η 20η Αυγούστου. Έχουν φύγει από εσάς,έχουν έρθει σε εμάς,όλα καλά..!![]()
Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν λόγοι που υπάρχουν οι ζώνες και καλά κάνουν και τις έχουν..εγω θεωρω οτι οι ζωνες ειναι περιτες και ταλαιπωρια , και χωρις οφελος , και πρεπει να καταργηθουν , τωρα που υπαρχουν και πολλες φασσες και αγριογουρουνα εκτος ζωνης , και εαν θελει καποιος να παρανομηση με το να κυνηγαει περδικες και λαγο , μπορει καλυστα να το κανει και μετα στης 15 σεπτεμβριου της δευτερες , τριτες , πεμτες , παρασκευες , και χωρις φοβο εαν δεν του βρουν θηραμα