Βαράτε ρε τρυγόνια υπάρχουν. Εκτός από την Ελλάδα, εδώ είναι απειλούμενα είδη όπως και οι πολίτες με μυαλό.
Βαράτε ρε τρυγόνια υπάρχουν. Εκτός από την Ελλάδα, εδώ είναι απειλούμενα είδη όπως και οι πολίτες με μυαλό.
Aυτό δεν το ''πιάνω'':πώς γίνεται η λαθροθηρία να έχει την ευλογία της Εκκλησίας;Δεν το έχω ξανακούσει για την Ελλάδα ποτέ αυτό...Το κυνήγι στη Ζάκυνθο από ανέκαθεν είχε την πλάτη της εκκλησίας ,γι'αυτό και είχε μια χαλαρότητα,παρόλα τα μέτρα και το κυνηγητό,το οποίο με τα χρόνια έγινε εντονότερο.
Πριν πάνε για λαθροθηρια πήγαιναν από την εκκλησία πρώτα και αναβαν ένα κεράκι και τους ευλογουσε ο παππάς .πως και δεν το έχεις ξανακούσει? Είναι πολύ σύνηθες ανα την Ελλάδα!Aυτό δεν το ''πιάνω'':πώς γίνεται η λαθροθηρία να έχει την ευλογία της Εκκλησίας;Δεν το έχω ξανακούσει για την Ελλάδα ποτέ αυτό...![]()
Ορέ είναι πολλά που δε ξέρετε για την χώρα σας .Ότι κάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης της Αμερικής το κάνει κάνει ο κάθε αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα .Όσο ποιο απλά μπορούσα το έθεσα.Aυτό δεν το ''πιάνω'':πώς γίνεται η λαθροθηρία να έχει την ευλογία της Εκκλησίας;Δεν το έχω ξανακούσει για την Ελλάδα ποτέ αυτό...![]()
Και πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;Ορέ είναι πολλά που δε ξέρετε για την χώρα σας .Ότι κάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης της Αμερικής το κάνει κάνει ο κάθε αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα .Όσο ποιο απλά μπορούσα το έθεσα.
Όχι Ηλία. Κανένα κυνήγι δεν απαγορευτηκε στην καραντίνα. Η μετακίνηση για να πας για κυνήγι και ψάρεμα απαγορευόταν. Είδες εσύ να βγει κάποιο ΦΕΚ που έλεγε ότι απαγορεύεται η θήρα? Γιατί εγώ δεν είδα. Το τι ελεγε ο Χαρδαλιας ειναι θεμα επιστημονικής μελετης.Επίσης οι τσίχλες στο fb ηταν που ζημιωσαν την υγειονομική κατάσταση της χώρας και μας εκαναν ρεζιλι. Το ότι χιλιάδες κάθε βράδυ γλεντοκοπουσαν σε κρυφά υπόγεια κλαμπ και το διαφήμιζαν στο fb πακτωμενοι σαν σαρδέλες σε κονσέρβα δεν πείραξε κανέναν. Και πάλι σου λέω συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αυτός που βγήκε στην "καραντινα" ,ο θεος να την κάνει, δεν έχει σχέση με τους κατ εξακολούθηση λαθροθηρες του Ιονίου. Οι ενέργειες του παραβατη της καραντίνας δεν είχαν πραγματικο αντίκτυπο σε κανέναν. Μήπως απαγορευτηκε το κυνηγι εξαιτιας των αναρτησεων με τσιχλες στο fb μετα την καραντινα? Τώρα όμως αν κόψουν το τρυγόνι για χάρη των νταηδων της Ζακύνθου θα επηρεαστεί πολύς κόσμος. Και φυσικά οι μόνοι που ΔΕΝ θα επηρεαστούν είναι οι λαθροθηρες που θα τα βαράνε Απρίλιο και Σεπτέμβρη παραδοσιακά πάντα...Καλά τώρα μας δουλεύεις δεν είπε ο Χαρδαλιάς ότι απαγορεύεται το κυνήγι δεν βγήκε εγκύκλιος..δεν βγήκαν ξεφτέρια δικά μας με της τσίχλες κρεμασμένες στο fb ,αυτοί δεν ζημιωσαν το κυνήγι......και δεν συγκρινα τιποτα φίλε η παρανομία είναι παρανομία τέρμα
Άστο φίλε, άστο..δε ξέρειςΚαι πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;![]()
Μιτσο δεν νομίζω ότι θα?!? μας το κόψουν για αυτό τον λόγο .... Το απέραντο μπουρδέλο Ευρώπη το κάνουν για άλλους λόγους .. .όσο για τους δικούς μας εδώ αν ήθελαν θα τους σταματαγανρ γιατί στην Κέρκυρα δεν το κάνουν αυτό το κυνήγι δεν κυνηγάει ολλο το Ιόνιο παράνομαΌχι Ηλία. Κανένα κυνήγι δεν απαγορευτηκε στην καραντίνα. Η μετακίνηση για να πας για κυνήγι και ψάρεμα απαγορευόταν. Είδες εσύ να βγει κάποιο ΦΕΚ που έλεγε ότι απαγορεύεται η θήρα? Γιατί εγώ δεν είδα. Το τι ελεγε ο Χαρδαλιας ειναι θεμα επιστημονικής μελετης.Επίσης οι τσίχλες στο fb ηταν που ζημιωσαν την υγειονομική κατάσταση της χώρας και μας εκαναν ρεζιλι. Το ότι χιλιάδες κάθε βράδυ γλεντοκοπουσαν σε κρυφά υπόγεια κλαμπ και το διαφήμιζαν στο fb πακτωμενοι σαν σαρδέλες σε κονσέρβα δεν πείραξε κανέναν. Και πάλι σου λέω συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αυτός που βγήκε στην "καραντινα" ,ο θεος να την κάνει, δεν έχει σχέση με τους κατ εξακολούθηση λαθροθηρες του Ιονίου. Οι ενέργειες του παραβατη της καραντίνας δεν είχαν πραγματικο αντίκτυπο σε κανέναν. Μήπως απαγορευτηκε το κυνηγι εξαιτιας των αναρτησεων με τσιχλες στο fb μετα την καραντινα? Τώρα όμως αν κόψουν το τρυγόνι για χάρη των νταηδων της Ζακύνθου θα επηρεαστεί πολύς κόσμος. Και φυσικά οι μόνοι που ΔΕΝ θα επηρεαστούν είναι οι λαθροθηρες που θα τα βαράνε Απρίλιο και Σεπτέμβρη παραδοσιακά πάντα...
Ηλία το είπε ο Χαρδαλιάς αλλά εγκύκλιος δεν βγήκε.. κοινώς μας εξαπάτησαν και σε αυτό τον βοήθησαν τα ΜΜΕ αλλά και οι σύλλογοι και η ΚΣΕ δεν αντέδρασαν ενώ το γνώριζαν , κάνανε τους χαζούς..δεν είπε ο Χαρδαλιάς ότι απαγορεύεται το κυνήγι δεν βγήκε εγκύκλιος
Τον υπουργό θα πάρει απευθείας ποιον θηροφυλακα..Και πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;![]()
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά και εσύ, και αλλοι ,έχει γίνει προσφυγή για αυτό το λόγο, θα πηγαίναμε με τα περσινά δεδομένα εφόσον ήταν επιτυχείς, τώρα με αυτό που έγινε, έγινε προσφυγή στην κομισιον και είμαστε στο 50/50 φετος αν δώσει το τρυγόνι, πόσο πιο Λιάνα πρέπει να το κάνουμε!.Το παράνομο κυνήγι της Ζακύνθου δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο στην συνέχιση η διακοπή του κυνηγιού της τρυγόνας .Που θα σας πληροφορήσω
Δηλ η Κομισιόν θα αποφασίσει με σκέψη την πράξη 20 λαθροκυνηγών ανάμεσα σε 150.000 κυνηγών(βάση αδειών ) στην Ελλάδα .Καλό ακούγετε αλλά με τέτοιους ντενεκέδες που έχει και εκεί και αποφασίζουν όλα τα περιμένω .Να ξέρεις ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις οδηγούν πολλούς να τις αψηφούν και επειδή είμαστε ξέφραγκο αμπέλι δε θέλω να σου γράψω δημόσια το αποτέλεσμα .Διότι μπορούμε κάλλιστα σαν χώρα να μην αποδεχτούμε την απαγόρευση κάτι που απλά θα επιφέρει πρόστιμο και μόνο όπως πρόστιμο πληρώνεις για τις παράνομες χωματερές αλλά δεν εξαλείφονται και για αλλούς 10 λόγους τους οποίους πάλι δεν θέλεις να εξαλείψεις σαν κράτος αλλά στη μαλακία είμαστε πρώτοι παρατρεχάμενοι μην χάσουμε καμία επιδοτησούλα ευρωπαϊκή.Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά και εσύ, και αλλοι ,έχει γίνει προσφυγή για αυτό το λόγο, θα πηγαίναμε με τα περσινά δεδομένα εφόσον ήταν επιτυχείς, τώρα με αυτό που έγινε, έγινε προσφυγή στην κομισιον και είμαστε στο 50/50 φετος αν δώσει το τρυγόνι, πόσο πιο Λιάνα πρέπει να το κάνουμε!.
Ακριβώς αυτό.Ηλία το είπε ο Χαρδαλιάς αλλά εγκύκλιος δεν βγήκε.. κοινώς μας εξαπάτησαν και σε αυτό τον βοήθησαν τα ΜΜΕ αλλά και οι σύλλογοι και η ΚΣΕ δεν αντέδρασαν ενώ το γνώριζαν , κάνανε τους χαζούς..
Το ξέρω ότι δεν κυνηγάει παράνομα όλο το Ιόνιο. Αλλά η αφορμή δόθηκε και με τον πιο άσχημο τρόπο.Μιτσο δεν νομίζω ότι θα?!? μας το κόψουν για αυτό τον λόγο .... Το απέραντο μπουρδέλο Ευρώπη το κάνουν για άλλους λόγους .. .όσο για τους δικούς μας εδώ αν ήθελαν θα τους σταματαγανρ γιατί στην Κέρκυρα δεν το κάνουν αυτό το κυνήγι δεν κυνηγάει ολλο το Ιόνιο παράνομα
Έτσι ακριβώς.Η προσωπική άποψη του καθενός, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η νομοθεσία είναι σαφής. Ο πληθυσμός του τρυγονιου επίσημα βρίσκεται σε μείωση και κάποια γίδια μαζί και ο πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου θέλουν ειδική μεταχείριση...εξαιτίας λοιπόν κάποιων ανεγκεφαλων κινδυνεύουμε χιλιάδες άλλοι κυνηγοί να στερηθούμε το υπέροχο κυνήγι του συγκεκριμένου θηράματος, που σηματοδοτεί την έναρξη του κυνηγιου.
Τόσο απλά