Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το κυνήγι στη Ζάκυνθο από ανέκαθεν είχε την πλάτη της εκκλησίας ,γι'αυτό και είχε μια χαλαρότητα,παρόλα τα μέτρα και το κυνηγητό,το οποίο με τα χρόνια έγινε εντονότερο.
Aυτό δεν το ''πιάνω'':πώς γίνεται η λαθροθηρία να έχει την ευλογία της Εκκλησίας;Δεν το έχω ξανακούσει για την Ελλάδα ποτέ αυτό... .think.

Aυτό δεν το ''πιάνω'':πώς γίνεται η λαθροθηρία να έχει την ευλογία της Εκκλησίας;Δεν το έχω ξανακούσει για την Ελλάδα ποτέ αυτό... .think.
Πριν πάνε για λαθροθηρια πήγαιναν από την εκκλησία πρώτα και αναβαν ένα κεράκι και τους ευλογουσε ο παππάς .πως και δεν το έχεις ξανακούσει? Είναι πολύ σύνηθες ανα την Ελλάδα!.big smile.

Ορέ είναι πολλά που δε ξέρετε για την χώρα σας .Ότι κάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης της Αμερικής το κάνει κάνει ο κάθε αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα .Όσο ποιο απλά μπορούσα το έθεσα.

Ορέ είναι πολλά που δε ξέρετε για την χώρα σας .Ότι κάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης της Αμερικής το κάνει κάνει ο κάθε αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα .Όσο ποιο απλά μπορούσα το έθεσα.
Και πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;o_O

Καλά τώρα μας δουλεύεις δεν είπε ο Χαρδαλιάς ότι απαγορεύεται το κυνήγι δεν βγήκε εγκύκλιος..δεν βγήκαν ξεφτέρια δικά μας με της τσίχλες κρεμασμένες στο fb ,αυτοί δεν ζημιωσαν το κυνήγι......και δεν συγκρινα τιποτα φίλε η παρανομία είναι παρανομία τέρμα
Όχι Ηλία. Κανένα κυνήγι δεν απαγορευτηκε στην καραντίνα. Η μετακίνηση για να πας για κυνήγι και ψάρεμα απαγορευόταν. Είδες εσύ να βγει κάποιο ΦΕΚ που έλεγε ότι απαγορεύεται η θήρα? Γιατί εγώ δεν είδα. Το τι ελεγε ο Χαρδαλιας ειναι θεμα επιστημονικής μελετης.Επίσης οι τσίχλες στο fb ηταν που ζημιωσαν την υγειονομική κατάσταση της χώρας και μας εκαναν ρεζιλι. Το ότι χιλιάδες κάθε βράδυ γλεντοκοπουσαν σε κρυφά υπόγεια κλαμπ και το διαφήμιζαν στο fb πακτωμενοι σαν σαρδέλες σε κονσέρβα δεν πείραξε κανέναν. Και πάλι σου λέω συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αυτός που βγήκε στην "καραντινα" ,ο θεος να την κάνει, δεν έχει σχέση με τους κατ εξακολούθηση λαθροθηρες του Ιονίου. Οι ενέργειες του παραβατη της καραντίνας δεν είχαν πραγματικο αντίκτυπο σε κανέναν. Μήπως απαγορευτηκε το κυνηγι εξαιτιας των αναρτησεων με τσιχλες στο fb μετα την καραντινα? Τώρα όμως αν κόψουν το τρυγόνι για χάρη των νταηδων της Ζακύνθου θα επηρεαστεί πολύς κόσμος. Και φυσικά οι μόνοι που ΔΕΝ θα επηρεαστούν είναι οι λαθροθηρες που θα τα βαράνε Απρίλιο και Σεπτέμβρη παραδοσιακά πάντα...

Last edited:
Όχι Ηλία. Κανένα κυνήγι δεν απαγορευτηκε στην καραντίνα. Η μετακίνηση για να πας για κυνήγι και ψάρεμα απαγορευόταν. Είδες εσύ να βγει κάποιο ΦΕΚ που έλεγε ότι απαγορεύεται η θήρα? Γιατί εγώ δεν είδα. Το τι ελεγε ο Χαρδαλιας ειναι θεμα επιστημονικής μελετης.Επίσης οι τσίχλες στο fb ηταν που ζημιωσαν την υγειονομική κατάσταση της χώρας και μας εκαναν ρεζιλι. Το ότι χιλιάδες κάθε βράδυ γλεντοκοπουσαν σε κρυφά υπόγεια κλαμπ και το διαφήμιζαν στο fb πακτωμενοι σαν σαρδέλες σε κονσέρβα δεν πείραξε κανέναν. Και πάλι σου λέω συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αυτός που βγήκε στην "καραντινα" ,ο θεος να την κάνει, δεν έχει σχέση με τους κατ εξακολούθηση λαθροθηρες του Ιονίου. Οι ενέργειες του παραβατη της καραντίνας δεν είχαν πραγματικο αντίκτυπο σε κανέναν. Μήπως απαγορευτηκε το κυνηγι εξαιτιας των αναρτησεων με τσιχλες στο fb μετα την καραντινα? Τώρα όμως αν κόψουν το τρυγόνι για χάρη των νταηδων της Ζακύνθου θα επηρεαστεί πολύς κόσμος. Και φυσικά οι μόνοι που ΔΕΝ θα επηρεαστούν είναι οι λαθροθηρες που θα τα βαράνε Απρίλιο και Σεπτέμβρη παραδοσιακά πάντα...
Μιτσο δεν νομίζω ότι θα?!? μας το κόψουν για αυτό τον λόγο .... Το απέραντο μπουρδέλο Ευρώπη το κάνουν για άλλους λόγους .. .όσο για τους δικούς μας εδώ αν ήθελαν θα τους σταματαγανρ γιατί στην Κέρκυρα δεν το κάνουν αυτό το κυνήγι δεν κυνηγάει ολλο το Ιόνιο παράνομα

δεν είπε ο Χαρδαλιάς ότι απαγορεύεται το κυνήγι δεν βγήκε εγκύκλιος
Ηλία το είπε ο Χαρδαλιάς αλλά εγκύκλιος δεν βγήκε.. κοινώς μας εξαπάτησαν και σε αυτό τον βοήθησαν τα ΜΜΕ αλλά και οι σύλλογοι και η ΚΣΕ δεν αντέδρασαν ενώ το γνώριζαν , κάνανε τους χαζούς..

Back