καλημερα, θα βρίσκομαι φθιωτιδα την Κυριακη πέριξ Μακρακωμης. Ξερουμε κανεναν ηλιοσπορο ή κάτι αναλογο εκει κοντά για να πιω τομ πρωινο καφε στη φυση;
Καλημέρα φίλε μου!καλημερα, θα βρίσκομαι φθιωτιδα την Κυριακη πέριξ Μακρακωμης. Ξερουμε κανεναν ηλιοσπορο ή κάτι αναλογο εκει κοντά για να πιω τομ πρωινο καφε στη φυση;
Σπύρο λίγο πιο πάνω από εσένα προς Δομοκό Ξυνιάδα βάζουνε ηλιόσπορα αρκετά.Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχουν θερίσει τώρα.Δυστυχώς δεν ξέρω φέτος τι γίνεται για να σε κατατοπισω περισσότερο.καλημερα, θα βρίσκομαι φθιωτιδα την Κυριακη πέριξ Μακρακωμης. Ξερουμε κανεναν ηλιοσπορο ή κάτι αναλογο εκει κοντά για να πιω τομ πρωινο καφε στη φυση;
Η περιοχή δεν έχει πολλά λιόσπορα γενικά. Νομίζω η λέξη κλειδί είναι ο βίκος. Βρες κάποιο σημείο με ελιές ή φιστικιές (τώρα βέβαια μαζεύουν οπότε προσοχή) και τριγύρω χωράφια που είχαν σπείρει βίκο κ κάτι μπορεί να περάσει. Το κακό είναι ότι η περιοχή είναι μεγάλη, τα πουλιά λίγα και μετά τις πρώτες μέρες μένουν κι αυτά στα κομμάτια που ανοίγουν στις 15/9. Πάντως βγες να κάνεις τη βόλτα σου, κάθε μέρα στη φύση είναι μια κερδισμένη μέρα κ όπως λέω σ εναν φίλο όταν γκρινιάζει, Άμα δε πας δε θα βρεις σίγουρα, άμα πας κάτι μπορεί να βρεις! Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλους!καλημερα, θα βρίσκομαι φθιωτιδα την Κυριακη πέριξ Μακρακωμης. Ξερουμε κανεναν ηλιοσπορο ή κάτι αναλογο εκει κοντά για να πιω τομ πρωινο καφε στη φυση;
ακουω ακουωΤο προξενιό έχει κλείσει μην ξεχνιόμαστε έτσι.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Το ακούς kurtzhaar μου...
Φίλε μου μην ανησυχείς, όταν είναι λίγα αυτό είναι φυσιολογικό, πιάσε μια μεριά με καλό ίσκιο και ορατότητα και περίμενε, αφού βλέπεις πουλιά κάποια θα σου περάσουνΤι γκαντεμιά είναι με εμένα φέτος, τα ελάχιστα που έχει μια περνάνε δεξία μου μια αριστερά μου κι όλα εκτός βολής![]()
Ξυνιάδα είχε τίποτα φέτος ;;;;Σπύρο λίγο πιο πάνω από εσένα προς Δομοκό Ξυνιάδα βάζουνε ηλιόσπορα αρκετά.Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχουν θερίσει τώρα.Δυστυχώς δεν ξέρω φέτος τι γίνεται για να σε κατατοπισω περισσότερο.
Ακομα αυτο το αναθεματισμενο το γοφαρι;Ξυνιάδα είχε τίποτα φέτος.
Εκεί ήθελα να πάω πρώτη μέρα με τον ξάδερφο αλλά δεν πήγα τελικά.
Ο ξάδερφος κοιμήθηκε και πήγε για ορτύκια και εγώ γύρισα στο μέρος που μένω γιατί ο μικρός ήθελε ψάρεμα![]()
Σώπα το έχει ξεχάσει τώραΑκομα αυτο το αναθεματισμενο το γοφαρι;
![]()
Χρήστο να είσαστε καλά και να τη χαίρεσαι την κούκλα σου (βάλτης κανα ματόχαντροΣε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!
Πάντα μαζί μου και σε κυνήγι και στο ψάρεμα και όπως λέει και η ίδια "το κυνήγι είναι η ζωή μου"!!!
Δεν έμαθα κάτι για εκεί φέτος.Περασα ανεβαίνοντας για Καρδίτσα και είχε αρκετά ηλιόσπορα η περιοχή,αλλά από πουλιά δεν ξέρω τι έγινε.Λογικα θα είχε κάτι όπως κάθε χρόνο.Ξυνιάδα είχε τίποτα φέτος ;;;;
Εκεί ήθελα να πάω πρώτη μέρα με τον ξάδερφο αλλά δεν πήγα τελικά.
Ο ξάδερφος κοιμήθηκε και πήγε για ορτύκια και εγώ γύρισα στο μέρος που μένω γιατί ο μικρός ήθελε ψάρεμα![]()
Αύριο καρτέρι στην αυλή από το τελευταίο σπίτι Δημήτρη. Αν έχει και καμιά ωραία ιδιοκτήτρια ακόμα καλύτερα..Παίρνω την φρενταρα μου και ξεκιναω για απογευματινο. Βγαίνω από το χωριό και 100 μέτρα από το τελευταίο σπίτι βλέπω 4 φετιναρια να λιαζονται σε ένα καλώδιο και ανατσουτσουρωσα! Φτάνω και πιάνω εκεί που ήθελα γεμίζω το δίκανο και αραζω. Μελισσοφαγοι παλι εμφανίστηκαν και αρκετοί μαλιστα.Είδα και τον πρώτο κιτρινιαρη για φετος αλλά τρυγονι ούτε ενα! Έκανα εναν ωραιο ντουμπλε σε δύο απροσεκτες κουρουνες και εφυγα! Αύριο παλι!
Απαπα δεν παιζει! Ο ιδιοκτητης ειναι λιγο βλημα!!! Αν και έχει ένα μεγαλο χερσαδι με γαιδουραγκαθο εκεί και σίγουρα πέφτουν μέσα για μασα! Δεν τα πειραζει κανενας εκει και είμαι σίγουρος ότι έχει κι αλλά . Χάθηκε να είναι 500 μέτρα πιο πανω??????Αύριο καρτέρι στην αυλή από το τελευταίο σπίτι Δημήτρη. Αν έχει και καμιά ωραία ιδιοκτήτρια ακόμα καλύτερα..![]()
Τι θυμήθηκα...Απαπα δεν παιζει! Ο ιδιοκτητης ειναι λιγο βλημα!!! Αν και έχει ένα μεγαλο χερσαδι με γαιδουραγκαθο εκεί και σίγουρα πέφτουν μέσα για μασα! Δεν τα πειραζει κανενας εκει και είμαι σίγουρος ότι έχει κι αλλά . Χάθηκε να είναι 500 μέτρα πιο πανω??????
Βαραμε αλλα δεν τα ανεβαζουμε, γτ τα καταμετρα ο Κένταυρος απευθειας απο τις φωτογραφιες του forum με ειδικο αλγόριθμο! Ασε που δε θελουμε να τα ματιαξουν!Ρεεεεεεε κουμπάροι.....θα βαρέσετε κανένα τρυγόνι να πάρουμε μάτι ή τα φιλάτε για να τα έχετε την επόμενη έναρξη;;;![]()
![]()