Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξέχνα τα βοριαδακια Κωστη. Νότιοι νοτιοδυτικοι ήδη από αποψε.....
Αυτή τη στιγμή πνέει ΒΑ εδώ.:oops: κ ώς το σάββατο μου δίχνει Β με ΒΔ...τέλος πάντων κουβέντα κάνουμε αλλά....................οκ τα τρυγόνια εδώ θα έρθουν....yel.

Αυτή τη στιγμή πνέει ΒΑ εδώ.:oops: κ ώς το σάββατο μου δίχνει Β με ΒΔ...τέλος πάντων κουβέντα κάνουμε αλλά....................οκ τα τρυγόνια εδώ θα έρθουν....yel.
Δεν θα φυσάει δυνατά οπότε χεστηκαν τα τρυγόνια!!!! Μακάρι ρε να τα πετύχεις και να μην προλαβαίνεις να δηλώνεις όρια στην Αραμπατζοεφαρμογη! Εδώ ένα παιδί που πήγε απογευματινό μου είπε ότι έπαιξαν 6-7 πουλιά σε μέρος που την Κυριακή δεν πετούσε ούτε πεταλουδα. Μετακινουνται....

Νυχτα θα περασουν....... :cool:
Κανένα ταλαιπωρο θα ξεμενει πισω......

Σήμερα στο σκοπευτήριο μου είπανε ότι είχε εδώ πολύ καλό πέρασμα την Παρασκευή ή το Σάββατο !!! Κάποιοι τυχεροί που τα πετύχανε πιάσανε αρκετά πουλιά. Δυο αδέρφια, φίλοι μου, πιάσανε το όριο 12 τρυγόνια, στο Ακρωτήρι κοντά το σκοπευτήριο, ενώ είχανε πάει για κανένα περιστέρι !!! Αλλά και άλλοι, και σε άλλες περιοχές του Ν. Χανίων σηκώσανε, λέει, κοπαδάκια μέσα από τις ελιές, ξαφνικά και χωρίς να το περιμένουν !!! :oops: ... Ότι άκουσα σας λέω ...:cool:
Την Παρασκευή κάτι έβλεπες κι εδώ....
Το Σάββατο άφαντα.... Τα πουλιά φύγανε με το φεγγάρι πιστεύω...

Καλημερα και απο μενα και καλη σαιζον. Εναρξη στο βορειο κιλκις με αρκετα πουλια αλλα και περιεργως λιγο κοσμο, στο σημειο που ημουν, το οριο ανετα και απο νωρις με πολυ ωραιες τουφεκιες ιδιογομωση 1.55 με 31γρ, νουμερο 8, gm-3, cx-2000.

Καλημερα και απο μενα και καλη σαιζον. Εναρξη στο βορειο κιλκις με αρκετα πουλια αλλα και περιεργως λιγο κοσμο, στο σημειο που ημουν, το οριο ανετα και απο νωρις με πολυ ωραιες τουφεκιες ιδιογομωση 1.55 με 31γρ, νουμερο 8, gm-3, cx-2000.
Καλημέρα Χρήστο, πρέπει να ήμαστε πολύ κοντά!!!

Ζ2Μ 21 βύσμα ;

Βορεια Ευβοια σημερα,μπηκαν παλι κατι πουλακια.Περιπου σαν χθες.
Κυριως 2αδες 3αδες.Πεταλωσα ενα ευκολο και ξεκρεμασα αλλο εμα απο μια 3αδα..Ηταν αλλοι 3 στην περιοχη και επεσαν μερικα τουφεκια.
Ολα αυτα μεχρι τις 10 το πρωι περιπου.
Καποιοι απο τους αλλους 3 εριξαν σε κατι 18οχτουρες και σε ενα κοπαδι ημερα περιστερια απο το οποιο πρεπει να πηραν 2-3,σε καθιστα πουλια που βοσκουσαν...

ΥΓ1:Τι μαλακες υπαρχουν ρε;Ερχοντουσαν απο πισω μου πουλια και οι αλλοι 3 εκαναν τις "παπιες".Ουτε να μου φωναξουν ουτε τιποτα..Παει στο καλο αυτο.Περναει απο εναν μπροστα ενα πουλι,νομιζα οτι θα το δει και δεν του φωναζω.Το αντιλαμβανεται τελευταια στιγμη και το πεταλωνει με 2 τουφεκιες..."Συγγνωμη φιλε", του λεω, "νομιζα οτι το ειχες δει γτ περασε απο μπροστα σου και δεν ηθελα να το τρομαξω"...
Ουτε καν με κοιταξε,οχι να μου μιλησει...
Φευγω μετα,περναω απο κοντα του,"καλημερα,πηρες τιποτα;"...Σιγην ιχθυος...
ΥΓ2:Φευγω και γω "φτιαγμενος",παιρνω τον θηροφυλακα:
ΕΓΩ:"Ελα .......,ο ........ ειμαι"
Θηροφυλακας:"Ελα φιλε τι εγινε;Πες μου"
ΕΓΩ:"Αυτο,εκεινο,το αλλο,σε αυτο το μερος".big smile.
Θηροφυλακας:"Εγινε ευχαριστω"
ΥΓ3:Αντε και γ@@@@θειτε.big smile.

14.jpg

ΥΓ4:Φωτο δεν βαζω με ενα πουλι γιατι θα με κοροϊδευει ο @PredatoZ ....

Last edited:
Κυριως 2αδες 3αδες.Πεταλωσα ενα ευκολο και ξεκρεμασα αλλο εμα απο μια 3αδα..Ηταν αλλοι 3 στην περιοχη και επεσαν μερικα τουφεκια.
Καποιοι απο τους αλλους 3 εριξαν σε κατι 18οχτουρες και σε ενα κοπαδι ημερα περιστερια απο το οποιο πρεπει να πηραν 2-3,σε καθιστα πουλια που βοσκουσαν...

ΥΓ1:Τι μαλακες υπαρχουν ρε;Ερχοντουσαν απο πισω μου πουλια και οι αλλοι 3 εκαναν τις "παπιες".Ουτε να μου φωναξουν ουτε τιποτα..Παει στο καλο αυτο.Περναει απο εναν μπροστα ενα πουλι,νομιζα οτι θα το δει και δεν του φωναζω.Το αντιλαμβανεται τελευταια στιγμη και το πεταλωνει με 2 τουφεκιες..."Συγγνωμη φιλε", του λεω, "νομιζα οτι το ειχες δει γτ περασε απο μπροστα σου και δεν ηθελα να το τρομαξω"...

View attachment 31436
Που να δεις ο άλλος τις προάλλες που τουφέκαγε τα περιστέρια και τα βάπτιζε αγριοπερίστερα....Άσε καλύτερα μην μιλήσεις, όπως ένας στα μπασιματα τσίχλας μπήκε ένα κοπαδάκι φάσσες και φώναζε(ΦΑΣΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ) και έστριψαν γιατί αν δεν είσαι στο κατάλληλο μέρος δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πότε είναι η ώρα και τι δεν άκουσε να λέτε.Ή όπως ένα φιλαράκι που έχει τουφεκήσει δύο φορές νωρίς κοπαδάκι με φάσσες που θα έστρωναν και σε άλλα καρτέρια και άκουσε ό,τι μπορούσε να ακούσει..yel. Βάρησε και μία τσίχλα μετά και φοβόταν να πάει να την πάρει....sarcastic..very funny.

Πλέον μόνο με φίλους που πάμε μαζί φωνάζω και σε έναν αθηναίο που είχαμε γίνει φιλαράκια.Μακρυμάλλης με ένα σουζούκι βιτάρα άσπρο υγραέριο που μακάρι να ήταν μέσα στο φόρουμ να τα λέγαμε.Φοβερός άνθρωπος.Έχω δει να λένε ψέματα και να πάνε να τσεπώσουν τσίχλα,να έχει δεμένο ο άλλος το σέττερ πίσω του και να το κλωτσάει κλπ.Επειδή βλέποντας αυτά και δεν ξέρεις ο άλλος τι είναι (κάθε καρυδιάς καρύδι) δεν φωνάζω.Ας έχουν ανοιχτά τα αμυγδαλωτά ματάκια τους να τις δουν...

View attachment 31436

ΥΓ4:Φωτο δεν βαζω με ενα πουλι γιατι θα με κοροϊδευει ο @PredatoZ ....
Έλα Τεο λίγο βράσιμο παραπάνω θέλουν, πως κανείς έτσι!!!!!χαχαχχα

Status
Not open for further replies.
Back