gvp9000
Banned
Και εγώΠροτιμο το δευτερο

Και εγώΠροτιμο το δευτερο
Τρυγονια μπας και περασει τιποτα, για τα γρουνια εχεις μερεςΓια αύριο τρυγόνια ή αναγνωριστική για γουρούνια ;;; Ιδού η απορία ...
Φανηκαν και καρβουνια και μεγάλες ζαργανες......Και εγώ![]()
Για καμιά παλαμίδα, πήρε τίποτα το αυτί σου?? Εκεί ανοιχτά στα πολιτικά.Φανηκαν και καρβουνια και μεγάλες ζαργανες......
Έχουν πιάσει μερικές όπως και λίγους κυνηγούς κάποιες μέρες αλλά ακόμη να φανούν σε αριθμους. Και τα καρβουνια μη νομίζεις τιποτα καλά και πολλά. Όσο για την χρονιά που λες το είχαμε καταευχαριστηθει!!!!Για καμιά παλαμίδα, πήρε τίποτα το αυτί σου?? Εκεί ανοιχτά στα πολιτικά.
Πριν τρία τέσσερα χρόνια είχε γεμίσει ο τόπος και βόλαζαν καΐκια που είχαν έρθει ακόμα και από Καβάλα.
Φέτος άργησαν....
Με αυτή την moonara είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μετακινήσεις....Aπόψε με ενημέρωσε φίλος ότι είδε τα πρώτα τρυγονάκια σήμερα απόγευμα
σε ύψωμα κοντά στα παράλια .Άρχισε ενωρίς το κατέβα για Αφρική ....
Εδω φανηκαν πολλα τονοειδη,τσαουσια,τσιπουρες και ετσι οπως το βλεπω,επεται συνεχεια δυνατη!Φανηκαν και καρβουνια και μεγάλες ζαργανες......
Απο σαββατο εχουν φανει λιγα ΛαμπηAπόψε με ενημέρωσε φίλος ότι είδε τα πρώτα τρυγονάκια σήμερα απόγευμα
σε ύψωμα κοντά στα παράλια .Άρχισε ενωρίς το κατέβα για Αφρική ....
Μπορεί να μας πάρεις για παλαβους αλλά η παρέα μου είναι πεπεισμένη ότι καλή χρονιά στα τονοειδη=καλή χρονιά στα τσιχλοειδη!!!!Εδω φανηκαν πολλα τονοειδη,τσαουσια,τσιπουρες και ετσι οπως το βλεπω,επεται συνεχεια δυνατη!
Γιατί να σας περάσουμε για παλαβούς; Έχουν κάτι κοινό όντως....Το δεύτερο συνθετικό.Μπορεί να μας πάρεις για παλαβους αλλά η παρέα μου είναι πεπεισμένη ότι καλή χρονιά στα τονοειδη=καλή χρονιά στα τσιχλοειδη!!!!
Όλο το φόρουμ στα ποστ σου.View attachment 31281
Ρε για τρυγόνια μου είπες θα βγεις και τώραΕδω φανηκαν πολλα τονοειδη,τσαουσια,τσιπουρες και ετσι οπως το βλεπω,επεται συνεχεια δυνατη!