Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φανηκαν και καρβουνια και μεγάλες ζαργανες......
Για καμιά παλαμίδα, πήρε τίποτα το αυτί σου?? Εκεί ανοιχτά στα πολιτικά.
Πριν τρία τέσσερα χρόνια είχε γεμίσει ο τόπος και βόλαζαν καΐκια που είχαν έρθει ακόμα και από Καβάλα.
Φέτος άργησαν....

Για καμιά παλαμίδα, πήρε τίποτα το αυτί σου?? Εκεί ανοιχτά στα πολιτικά.
Πριν τρία τέσσερα χρόνια είχε γεμίσει ο τόπος και βόλαζαν καΐκια που είχαν έρθει ακόμα και από Καβάλα.
Φέτος άργησαν....
Έχουν πιάσει μερικές όπως και λίγους κυνηγούς κάποιες μέρες αλλά ακόμη να φανούν σε αριθμους. Και τα καρβουνια μη νομίζεις τιποτα καλά και πολλά. Όσο για την χρονιά που λες το είχαμε καταευχαριστηθει!!!!

Aπόψε με ενημέρωσε φίλος ότι είδε τα πρώτα τρυγονάκια σήμερα απόγευμα
σε ύψωμα κοντά στα παράλια .Άρχισε ενωρίς το κατέβα για Αφρική ....
Με αυτή την moonara είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μετακινήσεις....

Aπόψε με ενημέρωσε φίλος ότι είδε τα πρώτα τρυγονάκια σήμερα απόγευμα
σε ύψωμα κοντά στα παράλια .Άρχισε ενωρίς το κατέβα για Αφρική ....
Απο σαββατο εχουν φανει λιγα Λαμπη
Για να δουμε τι θα γινει με τα ορτυκακια
Και αν θα μας αφησουν να χαρουμε λιγες φερμες

Εδω φανηκαν πολλα τονοειδη,τσαουσια,τσιπουρες και ετσι οπως το βλεπω,επεται συνεχεια δυνατη!
Μπορεί να μας πάρεις για παλαβους αλλά η παρέα μου είναι πεπεισμένη ότι καλή χρονιά στα τονοειδη=καλή χρονιά στα τσιχλοειδη!!!!

Μπορεί να μας πάρεις για παλαβους αλλά η παρέα μου είναι πεπεισμένη ότι καλή χρονιά στα τονοειδη=καλή χρονιά στα τσιχλοειδη!!!!
Γιατί να σας περάσουμε για παλαβούς; Έχουν κάτι κοινό όντως....Το δεύτερο συνθετικό..big smile.

Last edited:
Εδω φανηκαν πολλα τονοειδη,τσαουσια,τσιπουρες και ετσι οπως το βλεπω,επεται συνεχεια δυνατη!
Ρε για τρυγόνια μου είπες θα βγεις και τώρα
λες ότι βρήκες ψάρια;;
Σε καικι στήνεις καρτέρι και μετά λες δεν έχει πουλια; .yel.

Χθες απόγιεμα, ούτε ένα δεν αντελήφθην!
Σήμερα τ' απόγεμα δε, είπα ν' αλλάξω μέρος. Έκατσα σε ένα χέρσο χωράφι με ξερόχορτα, ανάμεσα σε λιόδεντρα και πού και πού συστάδες με (πουρναρο)θάμνους...
Τελικά καλά έκανα, διότι από τις 17:00 κι ύστερα πήρε το μάτι μου 5-6 τρυγονάκια, εκ των οποίων το ένα μου έδωσε την ευκαιρία για μια όμορφη, μπηχτή ντουφεκιά και έτσι το καρπώθηκα! Ήτανε ναι μεν φετινάρι, αλλά "μπαμπάτσικο"...
Μου άνοιξε την όρεξη και θα το επισκεφθώ και αύριο το μέρος αυτό, πρωί κι απόγεμα...

Status
Not open for further replies.
Back