Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ενα απογευματινο καρτερακι με τον φιλομου tallas και τα σκυλακιατου και βεβαια την μεζονετατου πανω στο jhp.sarcastic.λιγα πουλακια παιξανε και κρατησαμε ενα πιτσουνακι μωνοοοο,,παντως περασαμε ωραια με το φιλαρακι πρωινο ορτυκια και απογευματινο τρυγονακια;);)τωρα θα δωκημασω την τυχημου το απογευμα σε καρτερακι.think.
Πολύ ωραία η σκηνή οροφής, είναι βολική;

Σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως αγαπητέ Άλεξ!
Ήτανε πολύ δουλεμένη γυναίκα στη ζωή της, αλλά έτσι κατάφερε να προκόψει και να απολαμβάνει μια αξιοπρεπέστατη συνταξούλα...!
Σκληρή και διάφορη εργασία: από ατελείωτο ύφαμα στον αργαλειό και οικιακά, μέχρι αγροτικές, κτηνοτροφικές και υλοτομικές εργασίες μετά του συζύγου...! Δούλεψε και αρκετά χρόνια ως καμαριέρα σε ξενοδοχεία της περιοχής για να συμπληρώσει αρκετά ένσημα...!
Ωστόσο, η μοίρα τής επεφύλασσε πολύ άσχημο παιχνίδι για την τελευταία δεκαετία του βίου της: όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε βαριά άρρωστη και κατάκοιτη, βιώνοντας λίγο-πολύ ένα "μαρτύριο"...!!!
Αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι όμως και κατάφερνε να επιβιώνει έστω κι έτσι...! Σ' αυτό, βέβαια, συνέβαλε τα μάλα και η πολύ καλή φροντίδα από την κόρη της (η μαμά μου)...
Παρά ταύτα, συπλήρωσε 87 έτη ζωής.
Μακάρι να αναπαυθεί η ψυχούλα της και να σμίξει ξανά εκεί απάνω με τον παππού μου που την πρόσεχε και την αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά τον εχάσαμε πρώτον πριν 2μισι χρόνια στα 88 του κι ας ήτανε όρθιος και υγιής μέχρι την τελευταία του πνοή...!
Συλλυπητήρια Νικόλα, να είσαι καλά να τη θυμάσαι.

Πήγα σήμερα έσμιξα και με τον @Dr V κατά τις 6 και πιάσαμε ένα μερός μαζί.Δεξιά μου μέσα από κατι ελιές,γκορτσιές κλπ κάτι πήρε το μάτι μου.Προλαβαίνω το ένα από τα δύο το πίσω του έριξα 2 αλλά ήταν μακριά και δύσκολο έτσι όπως πήγαινε. Α και ξέχασα αρσενικό !

Καλη εναρξη σε ολους, να περασετε καλα οσοι βγειτε παλι αυριο ανεξαρτητως καρπωσεως, πηγα κι εγω μια βολτα αλλα αργα γιατι δεν ξυπνησα παλι, ειδα 6 τρυγονακια καταφερα να τουφεκισω ενα αλλα εκανα λαθος υπολογισμο και επεσε σε βατα.

Αυριο πιστευω να σηκωθω πρωι πρωι μπας και προλαβω και τις ρουφιανες τις κουρουνες να ριξω κανενα φυσιγγι να γουσταρω.

Πήγα σήμερα έσμιξα και με τον @Dr V κατά τις 6 και πιάσαμε ένα μερός μαζί.Δεξιά μου μέσα από κατι ελιές,γκορτσιές κλπ κάτι πήρε το μάτι μου.Προλαβαίνω το ένα από τα δύο το πίσω του έριξα 2 αλλά ήταν μακριά και δύσκολο έτσι όπως πήγαινε. Α και ξέχασα αρσενικό !
Πήγα και εγώ με τον ξάδερφο και τον φίλο μας τον Γιωργη. Ένα ήταν σε όλη την περιοχή και περασε στον Γιώργη που το βάρεσε με ένα 28άρι Ρουμελιώτη. Εγώ βολεύτηκα με 2 καρακαξονια και ο ξάδερφος με κανα κιλό σύκα που τα έφαγε επί τοπου και δεν υπαρχει καμία αμφιβολία ότι θα χεστει αποψε.

Αύριο παλι στο ποτάμι μηπως και ξαναπαιξουν αυτά που είδαμε σήμερα και μετά θα δούμε πότε θα ξαναπαμε!

Τα βήματα μου ήταν σαν αυτά που πας τουαλέτα μετά από ζαμπόν κασέρι με μιλκο.
Κατ ελάχιστη εκτίμηση απόστασης 45 μέτρα στο S.I.
Τα σημερινά του μπήκαν σβαρνα και με ανοιγμένες τις νιτρομπουκαλες. Αφού πρόλαβε να ρίξει και δύο, καλά ήταν!
Εγώ ακόμα παρθένα την έχω την Πενελη.
Ες αύριον τα σπουδαία .yel.

Ελπίζω όσοι βγήκατε να το ευχαριστηθηκατε.
Από τις πιο ήσυχες ενάρξεις που θυμάμαι.Τα πουλιά ελάχιστα και σε ένα σημείο που είχε κάποια πουλιά μαζεμένα το είχαν πιάσει από τις 18 του μήνα.
Τρεις τουφεκιές έριξα σε τρυγόνια και συνολικά να είδα αλλά 5-6 πουλιά όσο έβλεπε το μάτι.Ευτυχως έπαιζε και καμιά φάσσα και προστέθηκαν και κάποιες από αυτές στην πουλιαστρα.
Να είμαστε καλά και του χρόνου να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη.Ετσι είναι το κυνήγι άλλωστε,άλλες φορές σου χαμογελάει και άλλες όχι.
Δυστυχώς έπρεπε να γυρίσουμε έκτακτα χθες και χάθηκε η σημερινή έξοδος.
Για την ιστορία δύο τρυγόνια το πρωί και μια φάσσα,ενώ το απόγευμα τρεις φασσες+μια χαμένη και ένα τρυγόνι.

hqdefault1.jpg

Τα βήματα μου ήταν σαν αυτά που πας τουαλέτα μετά από ζαμπόν κασέρι με μιλκο.
Κατ ελάχιστη εκτίμηση απόστασης 45 μέτρα στο S.I.
Τα σημερινά του μπήκαν σβαρνα και με ανοιγμένες τις νιτρομπουκαλες. Αφού πρόλαβε να ρίξει και δύο, καλά ήταν!
Εγώ ακόμα παρθένα την έχω την Πενελη.
Ες αύριον τα σπουδαία .yel.
Και που πρόλαβα οι τουφεκιές ήταν στον γάμο του @Θοδωρής-Εύβοια ..yel.

Status
Not open for further replies.
Back