Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή έναρξη σε όλους...μια ωρίτσα και κάτι πριν πάμε για δουλειά.... Τα τρυγόνια λιγοστά και τα πιο πολλά αρσενικά... .hair. View attachment 31084
Έπρεπε να είχα διασποράς σήμερα...τα περισσότερα μου ερχόντουσαν καρφί πάνω μου στα δέκα μέτρα... Τα πουλιά ξεκίνησαν να φαίνονται από τις 7 παρά 20.
Οι ντοπιαρες φάσες έχουν πάει καλά....πολυ καλα....και θα τις περιποιηθώ την επόμενη φορά από άλλο καρτέρι ...
Δεν το μελετησες καλα το μερος αδερφι!!!
Δεν ειμαστε στα κιοσπορα εμεις
Ομως πολυ ωραια περασες σε χαρηκα .shake hands.

Είναι πολυ κοντά ρε πατρίδα οι ντουφεκιες και μόνο αυτά τα σαλεποφυσιγγα κάνουν... Τα βαράνε με το συγκεντρωτηρα και τα βουτάει ο σκυλος ζαλισμένα... Καθαρό το πουλί να μπει στο κλουβί...
View attachment 31088
Ρε
Ειδες το χαμογελο του σκυλου στο πρωτο πουλι.love..sarcastic.

να τον φοβασαι αυτον
Αν αστοχησεις κοιτα ναχεις κωλο καλυμενο καημενε την γαμησες.sarcastic.

Είναι πολυ κοντά ρε πατρίδα οι ντουφεκιες και μόνο αυτά τα σαλεποφυσιγγα κάνουν... Τα βαράνε με το συγκεντρωτηρα και τα βουτάει ο σκυλος ζαλισμένα... Καθαρό το πουλί να μπει στο κλουβί...
View attachment 31088
Εγώ πάντως τα είδα πολύ στραπατσαρισμένα !!!:rolleyes: :cool: ... Εκτός και αν ο σκύλος, λόγω της στέρησης του κυνηγιού για πολύ καιρό, "επέδειξεν υπερβάλλοντα ζήλον" !!! ;)

.sarcastic.

Έβγαινε πιο μπροστάααα την κάνη o_Oo_O:p
Τι πιο μπροστά Λάμπη μου???? Έτσι που έσκαγαν αποχη ήθελα όχι τουφεκι!!!!
Έριξα και σε ένα τρίτο και το τσαλακωσα και το αποτελειωσε ένας κυριουλης πιο διπλα. Ήρθε προς τιμήν του ο άνθρωπος και μου λέει παρε το πουλί , το ειχες τραυματισει. Είχε έρθει από Αθήνα , του είπα κράτα το πουλί γιατί δεν θα έπεφτε και θα πήγαινε χαμένο αν δεν το χτυπουσες. Χάρηκε παρα πολυ και εγώ περισσοτερο!
Είχε κόσμο οι πιο πολλοί με κουλούρι ο καλυτερος με 2!!!
Στο τέλος πήρα 4 κηρομυτια και 2 κουρουνες. Ήρθαν και οι θηροφυλακες και όλα κομπλε. Τώρα μπανακι , ρεβυθια, ύπνο και στις 16:30 απογευματινό!!!

Τι πιο μπροστά Λάμπη μου???? Έτσι που έσκαγαν αποχη ήθελα όχι τουφεκι!!!!
Έριξα και σε ένα τρίτο και το τσαλακωσα και το αποτελειωσε ένας κυριουλης πιο διπλα. Ήρθε προς τιμήν του ο άνθρωπος και μου λέει παρε το πουλί , το ειχες τραυματισει. Είχε έρθει από Αθήνα , του είπα κράτα το πουλί γιατί δεν θα έπεφτε και θα πήγαινε χαμένο αν δεν το χτυπουσες. Χάρηκε παρα πολυ και εγώ περισσοτερο!
Είχε κόσμο οι πιο πολλοί με κουλούρι ο καλυτερος με 2!!!
Στο τέλος πήρα 4 κηρομυτια και 2 κουρουνες. Ήρθαν και οι θηροφυλακες και όλα κομπλε. Τώρα μπανακι , ρεβυθια, ύπνο και στις 16:30 απογευματινό!!!
Εχεις ηθος!!!!!
Μπραβο!!!!!

Δεν το μελετησες καλα το μερος αδερφι!!!
Δεν ειμαστε στα κιοσπορα εμεις
Ομως πολυ ωραια περασες σε χαρηκα .shake hands.
Το μέρος το ξέρω Χρυσανθε... αλλά σκοπευτήριο δεν πάω....επωμισεις στο σπίτι δεν έκανα.... μου σκαγανε στα δέκα μέτρα τα πουλιά....πάλι καλά που έπεσε ένα... Τα καλύτερα έρχονται....

Το μέρος το ξέρω Χρυσανθε... αλλά σκοπευτήριο δεν πάω....επωμισεις στο σπίτι δεν έκανα.... μου σκαγανε στα δέκα μέτρα τα πουλιά....πάλι καλά που έπεσε ένα... Τα καλύτερα έρχονται....
Μην στεναχωριεσαι
Την κυριακη θα χω κ γω τα ιδια .love. .sarcastic.

Εχεις ηθος!!!!!
Μπραβο!!!!!
Γιάννη το χειρότερο είναι να χαθεί η τσίπα. Μας πολεμάνε ολοι και καλό είναι να μη γινόμαστε καραγκιόζηδες για ένα πουλι και να τρωγομαστε μεταξύ μας. Έχω δει να πέφτουν μπουκετα για μια τσιχλα. Έλεος δηλαδη. Επίσης ο κύριος αυτός ήταν 65άρης σιγουρα. Αν υπάρχω εγω και το κυνήγι σε 25 χρόνια θα χαιρόμουν αφάνταστα να μου κάνει κάποιος νεότερος αυτή την κινηση.

Ένα χεράτο και ένα χαμένο.
Εχασα και ένα πέναλτι με δύο πουλιά.
Ήταν σαν να χτυπάς πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα και να την στέλνεις έξω.
Για τόσο στραβωμάρα.
Είδα δύο πουλιά που κάθισαν σε ενα χωράφι με ψηλά χόρτα.
Πλησίασα κοντά περίπου στα 20 μέτρα αλλά δεν τα έβλεπα.
Λέω θα έφυγαν και δεν θα τα πήρα χαμπάρι(αν και έβλεπα συνέχεια εκεί που κάθισαν περίπου).
Νομίζοντας πως δεν είναι εκεί χαλαρώνω και βάζω το τουφέκι στον ώμο.
Μόλις πήγα να γυρίσω πετάχτηκαν και τα δύο σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Από το ξαφνιασμα ίσα που πρόλαβα μα επωμισω και να ριξω χωρίς βέβαια αποτέλεσμα.
Ακόμα το σκέφτομαι.
Αυτά είναι τα ωραία που σε νευριαζουν εκεινη την στιγμή αλλά έχεις παρατράγουδα να διηγείσαι.

Εντύπωση μου έκανε πως ήταν λίγοι κυνηγοί.
Λίγα τα πουλιά πολλές τουφεκιές δεν ξέρω αν ήταν όλες σε τρυγόνια.
Από 2 δύο και πάνω όσους είδα.
Εφαρμογή δεν έπαιξε.
Δεν την κατέβασα καν.
Αν έχει κανένα νέο κανένας ας στείλει ενα μνμ.

Ίσως απογευτινο γιατί συννέφιασε αρκετά φεύγοντας.

Σταχτοτσικνιας.
Αυτά λένε τρυγονοσουρτες??? Ηταν καμία δεκαριά και εκοβαν βολτες και μάλιστα ηταν στα παπαρια τους με τις τουφεκιες. Πρεπει να την έχουν πέσει στα βατράχια και στα νεροφιδα του ποταμού.

Αυτά λένε τρυγονοσουρτες??? Ηταν καμία δεκαριά και εκοβαν βολτες και μάλιστα ηταν στα παπαρια τους με τις τουφεκιες. Πρεπει να την έχουν πέσει στα βατράχια και στα νεροφιδα του ποταμού.
Αυτά λένε ναι.Ωραια πουλιά.Χαιρεσε να τα χαζεύεις!

Πήρα και εγώ άδεια από την σημαία και πετάχτηκα προς Εύβοια μεριά.
Τρυγονια ελάχιστα ,πήρε ένα ο αδελφός μου αλλά κυκλοφορούσαν κάτι κοπαδακια αγριοπεριστερα και πήραμε έξη.Είδαμε και μελισουργους και δυο συκοφαγια.Για τοσους μηνες μετα ωραια ήταν.Να είστε όλοι καλά και βγείτε έξω όταν μπορέσετε.Ότι και αν έχει από πουλιά.

Πάω κ εγώ πιάνω το μέρος κ στο εικοσαλεπτο σκάνε τρεις μαγκες κ κάθονται μπροστά μου ενώ με είδαν.ηθελαν κ να τους έχω το νου μου τα παιδιά.ορκιστηκα ότι δε θα κουνηθώ ούτε εκατοστό αλλά αυτοί το χαβα τους.στο διαταυτα πουλάκια είχε αρκετά για τα δεδομένα του μέρους.πηρα 4 με ωραίες κ μελετημένες βολές όλα πιτσουνια κ μετά θάλασσα για μπανιο.κ του χρονου

Attachments

• IMG_20210820_110746.jpg
    IMG_20210820_110746.jpg
    190,8 KB · Προβολές: 66
  • IMG_20210820_110706.jpg
    IMG_20210820_110706.jpg
    342 KB · Προβολές: 66
Status
Not open for further replies.
Back