Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προχθές είπα μεγάλη κουβέντα.....κι η παρημία λέει: Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις....;)...είπα πως θα τα κυνηγούσα ως την περασμένη τετάρτη κ τέλος.....η αλλαγή του καιρού άλλαξε ΟΛΑ τα δεδομένα Γιώργο....πλέον με το νοτιαδάκι που έχουμε αυτή τη στιγμή, το οποίο θα κρατήσει ως το Σ/Κ πιστεύω να πάρουμε κανένα ακόμη ως ότου φύγουν.....
κρυβε λογια! κρυβε λογια!πες οτι σταματας παλι να τα κυνηγας και πηγαινε ξαφνικα στο χωραφι να σε δουνε μπροστα τους! .sarcastic.

Σήμερα πήγα με πολύ χαμηλές προσδοκίες .
Όμως κινήθηκαν τα πουλιά .Πήρα το καριοφίλι σήμερα (mirocu 3800s 1-2 30'')
Aπό τα 5 τα 2 ήσαν σε θέση βολής 30-35 μ .
Τα άλλα 3 έμοιαζαν χελιδόνια απο το ύψος .Φυσίγγι ιδιογόμωση PSB2 33 gr (1.75 -688)no.7
Σκέφτηκα να βάλω κι'εγώ μια φώτο ...
pros and cons of bmi

Γατάκι......εεε γατάκι.... .yel. .yel. .yelling..yelling..yell at..yell at..very funny..very funny..yell at..yell at..yell at.
View attachment 163345' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

View attachment 16332
μη το φασ χλεμπονα ειναι θα σε παει ζουμι

Σήμερα πήγα με πολύ χαμηλές προσδοκίες .
Όμως κινήθηκαν τα πουλιά .Πήρα το καριοφίλι σήμερα (mirocu 3800s 1-2 30'')
Aπό τα 5 τα 2 ήσαν σε θέση βολής 30-35 μ .
Τα άλλα 3 έμοιαζαν χελιδόνια απο το ύψος .Φυσίγγι ιδιογόμωση PSB2 33 gr (1.75 -688)no.7
Σκέφτηκα να βάλω κι'εγώ μια φώτο ...
pros and cons of bmi
Μπράβο Λάμπη....ωραίο σύνολο!!
μη το φασ χλεμπονα ειναι θα σε παει ζουμι
Κι όμως....μια χαρά ήταν....το Νοέβρη που θα γενιθούν νέα σε μέγεθος πεπονιού θα είναι όλα τα λεφτά στη γεύση.
Δν ξέρω αν έχεις δοκημάσει να φας το Νοέμβρη από παρατημένη καρπουζιά.... ;)

Μπράβο Λάμπη....ωραίο σύνολο!!

Κι όμως....μια χαρά ήταν....το Νοέβρη που θα γενιθούν νέα σε μέγεθος πεπονιού θα είναι όλα τα λεφτά στη γεύση.
Δν ξέρω αν έχεις δοκημάσει να φας το Νοέμβρη από παρατημένη καρπουζιά.... ;)
μια χρονια πετυχενω τα ορτυκια σε μαι καρπουζια τελος οκτωβρη σφαζω ενα τετοιο και δοκιμαζω ολα τα λευτα φορτωσα το αμαξι λουκοπυμι Κωστα

Καλησπερα στην παρεα,χτες ταλαντευομουν αν θα αξιζε να παω μια βολτα σημερα για τρυγονια,μιας και ο καιρος εχει ησυχασει και ολα τα ηλιοσπορα πλεον εχουν κοπει...
Τα πουλια ξεκινησαν να πεφτουν στο κομμενο ηλιοσπορο απο πολυ νωρις,γυρω στις 7:20 ηρθε το πρωτο,το οποιο ειδα να περναει ακριβως μπροστα μου και να χανεται στο συνορο χωρις να μου δωσει ευκαιρια για βολη!
Η συνεχεια ηταν καλυτερη,αξιζε το πρωινο ξυπνημα και η εξοδος...
Πεντε πουλια τουφεκισα,πηρα τα 3 στο χερι και τα 2 φυγαν τραυματισμενα σε δυσβατο μερος,οπου ηταν αδυνατο να τα ψαξω για να τα βρω!
Οπλο Beretta 692 Sporting,τσοκ 4&3* μαμα και φυσιγγια Lambro series 2 sporting no 8.
Αυριο θα παω με ενα φιλαρακι να πιασουμε καλυτερα το μερος.
Stay tuned....

Attachments

• 9BF2101A-F0CB-437F-98A5-FCD555A0A95B.jpeg
    9BF2101A-F0CB-437F-98A5-FCD555A0A95B.jpeg
    421 KB · Προβολές: 54
Καλησπερα στην παρεα,χτες ταλαντευομουν αν θα αξιζε να παω μια βολτα σημερα για τρυγονια,μιας και ο καιρος εχει ησυχασει και ολα τα ηλιοσπορα πλεον εχουν κοπει...
Τα πουλια ξεκινησαν να πεφτουν στο κομμενο ηλιοσπορο απο πολυ νωρις,γυρω στις 7:20 ηρθε το πρωτο,το οποιο ειδα να περναει ακριβως μπροστα μου και να χανεται στο συνορο χωρις να μου δωσει ευκαιρια για βολη!
Η συνεχεια ηταν καλυτερη,αξιζε το πρωινο ξυπνημα και η εξοδος...
Πεντε πουλια τουφεκισα,πηρα τα 3 στο χερι και τα 2 φυγαν τραυματισμενα σε δυσβατο μερος,οπου ηταν αδυνατο να τα ψαξω για να τα βρω!
Οπλο Beretta 692 Sporting,τσοκ 4&3* μαμα και φυσιγγια Lambro series 2 sporting no 8.
Αυριο θα παω με ενα φιλαρακι να πιασουμε καλυτερα το μερος.
Stay tuned....
Άλλαξε φυσίγγια για τά τρυγόνια,άμα συνεχίσεις σε 28 πήγαινε σε lambro sporting η lambro tordo 30.

Έκανα και εγώ μια βόλτα σήμερα το μεσημέρι σε καλαμποκια κομμένη με αποτέλεσμα να δω 5 τρυγονακια αλλά τα τρία εντός βολής τα οποία και πήρα...
.
Γεννάει τρυγόνια αυτή η καλαμποκιά! .sarcastic.

Φανηκαν κατι πουλια μετα την κακοκαιρια κ εδω..αλλα δυστηχως λογω δουλειας δεν καταφερα να παω τα πρωινα..
Προχτες το απογευμα που βγηκα,ειδα τρια πουλια που εφυγαν απο εναν ευκαλυπτο κ πηγαν μεσα σε κατι ελιες..πηγα προς τα εκει κ ηταν καθισμενες κατω κ μου την εσκασαν εκτος βολης..αλλη μια ειδα απο μακρια...
Χτες που ξαναπηγα ειδα δυο..και σημερα το πρωι ειδα μια τριαδα κ μετα ενα ζευγαρι να πετανε πανω απο το χωριο...κατι θα εχει κ το απογευμα ειπα..αλλα το απολυτο μηδεν...
Αλλα αφου καταφερα κ τα ειδα να μην λεω κ τιποτα...
Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση ειναι οτι σε πολλες περιοχες γεμισε ο κοσμος απο εκατονταδες μικροπουλα μυγοχαφτες,μυγακια,κικιδια κλπ...
Ο πλυθησμος των χελιδονιων επαθε πολυ μεγαλη ζημια λογω της κακοκαιριας..παρα πολλα πουλια νεκρα η μισοπεθαμενα..
Αυριο δινει βροχες αν κοψει θα το παλεψω παλι το απογευμα.....μπας και....

Άλλη μια πρωινή βόλτα για κανά τρυγονακι με αποτέλεσμα να δω 6 πουλιά αλλά έτσι όπως είχα κάτσει μου πέρναγαν οριακά και δεν τα πείραζα, μόνο ένα έκανε το λάθος και κοντοζυγωσε και την έφαγε...
.
Φασουλι φασουλι γεμίζει το σακουλι ο χρησταρας!

Άλλη μια πρωινή βόλτα για κανά τρυγονακι με αποτέλεσμα να δω 6 πουλιά αλλά έτσι όπως είχα κάτσει μου πέρναγαν οριακά και δεν τα πείραζα, μόνο ένα έκανε το λάθος και κοντοζυγωσε και την έφαγε...
.
Τελικά σου βγείκε σε καλό η Affinity... .sarcastic.

Προχτές με "ωραίο" καιρό λίγα τα πουλιά, που έκοψε η βροχή. Πήραμε κάποια πουλιά, όλη μέρα όμως. Εχθές τα πουλιά φύγανε, όμως κάναν την εμφάνιση τους άλλα, νεαρά πουλιά κ απονηρευτα... View attachment 16455
μπραβο δημητρη!

Status
Not open for further replies.
Back