Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού κι εγώ έλεγα πριν πάω σήμερα αύριο να πάω αλλά...Μεθαύριο πάλι...
Ετσι την πάτησε και ενας φιλος απο εδω μεσα και εχασε μπασιματακι στην Ευβοια!! Ονοματα δε λεμε!
Καθε μερα θελει (αν και εφοσον υπαρχει χρονος και διαθεση)..

Ετσι την πάτησε και ενας φιλος απο εδω μεσα και εχασε μπασιματακι στην Ευβοια!! Ονοματα δε λεμε!
Καθε μερα θελει (αν και εφοσον υπαρχει χρονος και διαθεση)..
Έτσι είναι κι έτσι προσπαθούσα να κάνω πάντα, αλλά όταν δουλεύεις, ακόμα και άδεια να πάρεις δεν μπορείς να καλύψεις 20 ημέρες που είναι πιθανό να γίνει πέρασμα.

Έτσι είναι κι έτσι προσπαθούσα να κάνω πάντα, αλλά όταν δουλεύεις, ακόμα και άδεια να πάρεις δεν μπορείς να καλύψεις 20 ημέρες που είναι πιθανό να γίνει πέρασμα.
Παντως ειδα βορειαδακια αυριο και μεθαυριο..μπορει να γινει κατι..

Αλλη μια φολα εφαγα σημερα μιας και δεν εμφανιστηξε τιποτα..αλλαξα μερος με λιγο μεγαλυτερη ορατοτητα στην μπουκα απο ενα ρεμα αλλα τιποτα..καποια στιγμη μονο ακουσα ενα γουργουρητο μεσα στο λογγο περιμενα μπας και σκασει μυτη κανενα αλλα τιποτα

Παντως ειδα βορειαδακια αυριο και μεθαυριο..μπορει να γινει κατι..
Μακάρι φίλε μου να φανούν, εγώ θα πάω μεθαύριο και την Παρασκευή και θα ενημερώσω πάλι εδώ. Αν κι έχω πολλά χρόνια να δω καλό πέρασμα στον Χάρακα.

Πάντος εδώ στα μέροι μου ξεκινάνε σιγά σιγά τα περάσματα από 7 του μήνα....και κορυφώνεται στις 9 ως 12.....κόβουν για 2 ημέρες κ ξανά μπαίνουν πάλι από 14 ως 17 κ μετά χανόνται σε μια νύχτα.....Τουλάχιστο αυτό παρατηρώ εγώ όσο κυνηγάω....(7 χρόνια)....
Οπότε την κυριακή θα κάνω το 1ο καρτέρι προς θάλασσα (λογικά συνοδεία με @Aristos )... .my man. σε θερισμένα όπου τα πουλιά είτε είναι εισερχόμενα ή από ξεκούρνιασμα πέφτουν για φαΐ..

Last edited:
Πάντος εδώ στα μέροι μου ξεκινάνε σιγά σιγά τα περάσματα από 7 του μήνα....και κορυφώνεται στις 9 ως 12.....κόβουν για 2 ημέρες κ ξανά μπαίνουν πάλι από 14 ως 17 κ μετά χανόνται σε μια νύχτα.....Τουλάχιστο αυτό παρατηρώ εγώ όσο κυνηγάω....(7 χρόνια)....
Οπότε την κυριακή θα κάνω το 1ο καρτέρι προς θάλασσα (λογικά συνοδεία με @Aristos )... .my man. σε θερισμένα όπου τα πουλιά είτε είναι εισερχόμενα ή από ξεκούρνιασμα πέφτουν για φαΐ..
εεεεε πάρε και τον χελά να γυρίσει κανένα βίντεο.για κάτι τέτοια καλός ειναι
.sarcastic.

εεεεε πάρε και τον χελά να γυρίσει κανένα βίντεο.για κάτι τέτοια καλός ειναι
.sarcastic.
Ευριπίδηηηη.......!!
Έχω μπλέξει με Αριανούς..... @Aris
@Aristos όπου είναι συμπολίτες μου....άντε να πάρω και τον @aris_kalamata που'νε απ'το διπλανό νομό,να τριτώσει το κακό...... .ha ha. .sarcastic..sarcastic.

Σήμερα αποφάσισα να κάνω την πρώτη αναγνωριστική έξοδο σε περιοχή εκτός ζωνών, για να έχω έτοιμο το έδαφος για τις 15 Σεπτέμβρη...
Έπαθα λίγο σόκ με αυτά που βρήκα, αν και κατι μου λεει οτι μάλλον στις 15 θα εχουν φτάσει Αφρική...
Παρακολούθηση - Τρυγόνια

Σήμερα αποφάσισα να κάνω την πρώτη αναγνωριστική έξοδο σε περιοχή εκτός ζωνών, για να έχω έτοιμο το έδαφος για τις 15 Σεπτέμβρη...
Έπαθα λίγο σόκ με αυτά που βρήκα, αν και κατι μου λεει οτι μάλλον στις 15 θα εχουν φτάσει Αφρική...
Παρακολούθηση - Τρυγόνια
Αχ χρειάζεσαι βοήθεια στο κουβάλημα να έρθω με το Lab...Εγώ εσένα σκέφτομαι.... .sarcastic. dg.

Παρακολούθηση - Τρυγόνια
Πω ζημιες που κανεις Ηλια..ευκαιρια να ανεβω μια βολτα προς το χωριο μπας και δουμε και λιγο το χρωμα τους

Παρακολούθηση - Τρυγόνια
αμα εχουν αρκετη τροφη και ηρεμια ισως να εισαι απο τους τυχερους! :)

Αχ χρειάζεσαι βοήθεια στο κουβάλημα να έρθω με το Lab...Εγώ εσένα σκέφτομαι.... .sarcastic. dg.
Κουβαλητή εχω το Drahthaar που μου φέρνει και αυτά που τουφεκάνε οι φίλοι :P , αλλά θέσεις για καρτέρια ΠΑΝΤΑ υπάρχουν!!
Πω ζημιες που κανεις Ηλια..ευκαιρια να ανεβω μια βολτα προς το χωριο μπας και δουμε και λιγο το χρωμα τους
Μακάρι φιλέ να μείνουν λιγο τα πουλια να τα προλαβουμε στις 15 γιατι αλλιως θα τα ξαναδούμε του χρόνου... Εγω φέτος συνολικά 5-6 φορες βγήκα και μονο την πρώτη μερα βαρεσα, τις αλλες μερες πεταγαν ελάχιστα ως καθόλου...δεν υπάρχει τροφη εδω χαμηλά...
αμα εχουν αρκετη τροφη και ηρεμια ισως να εισαι απο τους τυχερους! :)
Σημερα και αυριο θα παω να ξαναδω, αν ειναι εκει, θελω να πιστέυω οτι ειναι ντόπια πιασμένα και όλο και κατι θα εχει μίνει ως τις 15...αλλιως θα αρχίσουμε τα ορτύκια ώσπου να ερθουν οι γαλάζιες...

Εδω Μεσσηνια ακομα δεν εχει εμφανιστη τιποτα παρα μονο κατι μελισουργοι, και κατι
αγριοκοκορακια, απο τρυγονια το απολυτο τιποτα....
κανονικα επρεπε κατι να κινητε τωρα μιας και εχει μπει ο Σεπτεμβρης, ισως να προβλεπουν καλοκαιρια ακομα,
και δεν κατεβαινουν... η περιμενουν το φεγγαρι να μας τις κανουν και παλι στα υποπτα χωρις να τα παρουμε χαμπαρι.
Οπως και να εχει αναμενουμε με την ελπιδα κατι να φανει τις επομενες μερες.

Status
Not open for further replies.
Back