σημερα το απογευμα πηγα κ εγω εκτος ζωνων σε μερος απεναντι απο καλωδια που τα εβλεπα απο τον Μαϊο,με το που βγαινω απο το αυτοκινητο παρναει στα 4 μετρα το πολυ απο μπροστα μου 1,παιρνω το baikal με τα πραγματα κ πηγαινω καμια 80-100 μετρα πιο κατω για καρτερι,βλεπω στο απεναντι δεντρο 1 ζευγαρακι με την 1η τουφεκια σηκωνονται 7 κομματια απο τα γυρω δεντρα,μια χαρα εγω που βρηκα τρυγονια τοσο ευκολα κ σε καλες αποστασεις,ριχνω σε κανενα μισαωρο καμια 6-7 τουφεκιες κ σε καρακαξες κ τα τρυγονια να πηγαινο-ερχονται απο το ρεματακι,στην τελευταια τουφεκια σηκωθηκαν μεσα απο το ρεμα παρα πολλα,17 προλαβα να μετρησω,η μαλακια σε ολο αυτο ειναι πως στα 250 μετρα,μπορει κ περισσοτερο υπαρχει μια μοναδα με ζωα κ ηρθαν κ μου εκαναν παρατηρηση κ με εδιωξαν,τοση ατυχια μου λετε πως γινεται;η μοναδα σε νοητη ευθεια απο το χωραφι οπου καθομουν εκτος απο τα 200-250 μετρα αποσταση ηταν κ πιο χαμηλα οσο μια πολυκατοικια κ τα παραπονα ηταν οτι τα σκαγια επεσαν 1-2 φορες στις λαμαρινες,ενω εγω εριχνα στο υψος των δεντρων κ πιο ψηλα κ οχι προς εκεινη την κατευθυνση για να αποφυγω αυτα ακριβως τα παραπονα,απλα ηταν γνωστος ο κτηνοτροφος κ αρκετα ευγενικος κ ειπα να φυγω,ο υπαλληλος του ομως μου την εδωσε,γιατι λεει τι κυνηγας εδω κ τετοια κ οτι ριχνω κατα εκει,που εκτος του οτι τα σκαγια φτανουν σε αυτα τα μετρα με το ζορι δεν εριξα ουτε 1 φορα σε εκεινη την κατευθυνση κ του εξηγησα πως εκεινος βρισκεται 15 μετρα πιο βαθια απο τη δικη μου θεση,ειναι 200 μετρα στα σιγουρα απο εμενα σε νοητη ευθεια κ πως εγω ριχνω σε αλλες κατευθυνσεις κ απο το υψος των δεντρων κ πανω,οπου τα δεντρα ηταν σιγουρα 5 μετρα,διοτι ηρθε με μεγαλο τρακτερ εκει οπου βρισκομουν κ τα δεντρα ηταν αρκετα πιο ψηλα απο αυτο,αλλα εκεινος να επιμενει,του ειπα θα φυγω,αλλα δεν εχεις δικιο σε οσα λες,γιατι πολυ απλα δεν εριξα προς τα εκει
για πειτε τη γνωμη σας ρε παιδια;
εσεις τι θα κανατε;
1ον δεν ειναι κατοικημενη περιοχη,
2ον η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο τα απαραιτητα νομικα 150 μετρα οταν κυνηγαμε φτερωτα θηραματα,
3ον δεν ηταν σε ευθεια η κτηνοτροφικη μοναδα,αλλα 15 κ παραπανω μετρα πιο χαμηλα απο το επιπεδο οπου βρισκομουν εγω κ
4ον δεν προκαλεσα καμια ζημια σε ξενη περιουσιακ ουτε θα μπορουσα αλλωστε λογο αποστασης,αλλα κ λογω προσοχης,αφου δεν εριξα προς τα εκει
η ευγενια του κτηνοτροφου κ η δικη μου σκεψη να μην ανησυχησω τα ζωα με εκαναν κ εφυγα