Τοτε θα γίνει σίγουρα πατρίδα!Εννοείται φιλε μου και σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα σου έχω και καρτερι (prive)για τα μπλέ ξεκολια...
Η Μάνη εξακολουθεί να μην βάζει πουλιά πάντως...
Πολύ σωστά αλλά μεγάλο μέρος των συναδέλφων κυνηγετική παιδιά ζερο!Απαράδεκτη η τακτική να αφήνεις κάτι και να πιάνεις το μέρος. Δείχνει μια τάση ξελιγωμαρας και κακομοιριας. Πήγαινε νωρίς ο ίδιος και κάτσε αν θέλεις, αν δεν βρεις πάλι να κάτσεις τι εγινε μωρέ; Πήγαινε παραπέρα. Θα χαθεί ο κόσμος αν βαρέσεις ένα τρυγονι λιγοτερο; Δεν καταλαβαίνω μερικούς αλήθεια τι μυαλό κουβαλάνε. Αναφέρομαι στον φίλο που πήγε Λεγρενα και είδε λαμπάκια στα καρτερια χωρίς να είναι κανείς...
Έλα ντε.... Τι να πεις.....Απαράδεκτη η τακτική να αφήνεις κάτι και να πιάνεις το μέρος. Δείχνει μια τάση ξελιγωμαρας και κακομοιριας. Πήγαινε νωρίς ο ίδιος και κάτσε αν θέλεις, αν δεν βρεις πάλι να κάτσεις τι εγινε μωρέ; Πήγαινε παραπέρα. Θα χαθεί ο κόσμος αν βαρέσεις ένα τρυγονι λιγοτερο; Δεν καταλαβαίνω μερικούς αλήθεια τι μυαλό κουβαλάνε. Αναφέρομαι στον φίλο που πήγε Λεγρενα και είδε λαμπάκια στα καρτερια χωρίς να είναι κανείς...
Μη βιάζεσαι να πεις γιατί χθες μετά τις 9 στα αρχαία μπήκαν πολλά πουλιά και χαμηλά. Μου το είπε ο βοσκός ξέρεις ποιος. Κάποιοι λίγοι που ειχαν μείνει ντουφεκισαν αρκεταΗλια έχω ένα από τα καλύτερα καρτερια μέσα στα αρχαία (αρχαία Νικόπολη άμα έχεις ακουστα)τώρα εγώ είδα όλα και όλα 8 πουλια τα οποία και αυτά πηγαιναν με χιλια από τις ομοβροντιες που ειχαν διοτι σημερα είχε και πολλούς κυνηγούς...
Χωρίς φυσική παρουσια και χριστουγεννιάτικο δέντρο να το έχουν ντύσει το καρτέρι δεν είναι πιασμενο... από εκεί και ύστερα είναι κατά πόσο έχεις όρεξη να το τραβήξεις
Μας έτυχε πέρσι σε ένα από τα χωριά στα Δερβενοχώρια να εχει κρεμάσει καρεκλακι ο άλλος πάνω σε ελιά να μη φαίνεται στο σκοτάδι, κύριος αυτός μέσα στο αμάξι στα ζεστά εμείς να τρωμε ψοφο έξω, και να βγαινει στην ώρα του να κυνηγήσει
Φυσικα δεν έγινε κάτι τέτοιο δεν τον αφησαμε και ας φωναζε,δεν μασάμε από φωνες,τον στείλαμε και καμιά 200 μέτρα παρακάτω
Nikosdel μπας και το θυμασαι το σκηνικό ;
Και πολύ καλά κάνατε. Απλως όταν συμβεί κάτι τέτοιο ηδη η ψυχική σου ηρεμία έχει διαταραχθεί. Κοινώς χαλάς τη μέρα σου και είναι κρίμα γιατί κυνήγι πάμε για να αδειάσει το μυαλό μας.Χωρίς φυσική παρουσια και χριστουγεννιάτικο δέντρο να το έχουν ντύσει το καρτέρι δεν είναι πιασμενο... από εκεί και ύστερα είναι κατά πόσο έχεις όρεξη να το τραβήξεις
Μας έτυχε πέρσι σε ένα από τα χωριά στα Δερβενοχώρια να εχει κρεμάσει καρεκλακι ο άλλος πάνω σε ελιά να μη φαίνεται στο σκοτάδι, κύριος αυτός μέσα στο αμάξι στα ζεστά εμείς να τρωμε ψοφο έξω, και να βγαινει στην ώρα του να κυνηγήσει
Φυσικα δεν έγινε κάτι τέτοιο δεν τον αφησαμε και ας φωναζε,δεν μασάμε από φωνες,τον στείλαμε και καμιά 200 μέτρα παρακάτω
Nikosdel μπας και το θυμασαι το σκηνικό ;
Δέν έπρεπε να δώσεις τόπο...ετσι πέρνουν αέρα αυτοι οι κόπανοι και νομίζουν πως τους ανήκουν τα πάντα!!!Μετά από τις οδηγίες του φίλου Γιώργου τον ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικοτατος.... Πήγα στα πολυθρυλητα Λεγρενα .....
ΓΙΑ να μην κουράζω από τις 6 και 35 άρχισαν οι ομοβροντιες σε βαθμό που αναρωτιόμουν αν όλα αυτά είναι τρυγόνια που νρουφεκανε ..... Εγώ ένα είδα που πέρασε πίσω μου χωρίς να το προλάβω. Δύο τα σημάδεψαν καμιά δεκαριά όπλα το καθένα και πέσανε ηρωικά .. . Τώρα ποιος από όλους το καρπώθηκε τι να πω
Μετά στον απολογισμό ρωτώντας μάθω τι έγινε ήρθε κάποιος που είχε καρπωθει δύο και γενικά λέγανε ότι είχε κάποια πουλακια ....
Ο κόσμος πολύς
ΥΓ. Άσχημη εντύπωση μου έκανε ένα φαναράκι που έκαιγε εκεί όταν πήγα κατά τις 5 και 40 .... Σφυρηξα αλλά κανένας δεν αποκρίθηκε ..... Πήγα ποιο κει καμιά τριανταριά μέτρα και καθησα.,κατα τις Επτά έσκασε μύτη ένας και με ενημέρωσε ότι το μέρος είναι πιασμένο και ότι δεν κάθομαι καλά... . think έδωσα τόπο μιας και δεν είμαι από τα μέρη και πήγα πιο δίπλα .... Αυτά από Λεγρενα
Ευχαριστώ και πάλι τον Γιώργο για τις οδηγίες.
Ωραίο μέρος πάντως.
Μια χαρα εκανες φιλε!!!του τη λες σχετικα κομψα και φευγεις...σιγα τωρα μην τα βαζουμε με τους τρελλους!!!Δέν έπρεπε να δώσεις τόπο...ετσι πέρνουν αέρα αυτοι οι κόπανοι και νομίζουν πως τους ανήκουν τα πάντα!!!
Ναι ρε Νικόλα για ημερήσιο πέρασμα μιλάει ο Δημήτρης. Συνήθως μεσημέρι προς απόγευμα. Δεν το έχεις δει ποτέ σου?Στην περιοχή μου γίνεται κάθε χρονιά. Μια δυο μέρες μέσα στα περάσματα
Λογικά φάνηκαν αυτά τα λίγα τρυγόνια όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πια. Στέκονται πολύ πιο λίγα από παλιά.
οι περισσότεροι είχαν κάνει από ένα τρυγόνι.