Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γερακαρού λέγετε το χωριό μου Δημήτρη.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει τα πουλιά που λένε σε καμία περίπτωση...

Καλημέρα Γιώργο
εγώ θα είμαι λίγο πιο κάτω από εσένα και σε μια βόλτα που έκανα χθες βιαστική
είδα να κινούνται πουλάκια αλλά όχι όπως λες αυτά που ακούγονται.
Για να καταλάβουν γι αυτούς που γυρνάνε δεν είναι ουτε το 1/3 των πουλιών
που ακούγονται για τον κάμπο των Σερρών...

Εγω απο οτι καταλαβαινω οι μετακινησεις ειναι καθημερινες με τα μπουρινακια... Καποιοι ισως αν χαλογελασουν ανελπιστα αυριο...

Εγω απο οτι καταλαβαινω οι μετακινησεις ειναι καθημερινες με τα μπουρινακια... Καποιοι ισως αν χαλογελασουν ανελπιστα αυριο...

Αυτό που λες έχει βάση γιατί δίνει βροχές και καταιγίδες για την παρασκευή και ίσως μετακινηθούν
σήμερα ή αύριο σε παραδιπλανούς νομούς

Εκπαιδευτικό σήμερα για ορτύκια δίπλα στο σταμπαρισμένο ηλιόσπορο ρίχνοντας κλεφτές ματιές ;) για τρυγονάκια. Έπαιξαν πολύ λίγα πουλάκια...
Αυτό που έχει το διπλανό βαμβάκια μόλις είχε βάλει τον "πύραυλο" και το πότιζε. Αυτό είναι καλό ή κακό;

Εκπαιδευτικό σήμερα για ορτύκια δίπλα στο σταμπαρισμένο ηλιόσπορο ρίχνοντας κλεφτές ματιές ;) για τρυγονάκια. Έπαιξαν πολύ λίγα πουλάκια...
Αυτό που έχει το διπλανό βαμβάκια μόλις είχε βάλει τον "πύραυλο" και το πότιζε. Αυτό είναι καλό ή κακό;
Χρήστο οι συνηθισμένες γεωργικες δραστηριότητες δεν τα ενοχλούν.
Ο κάθε παπαρας που παει και βαράει παλαμάκια να δει αν υπάρχουν πουλιά, ναι.

Γιάννη για το ότι πέφτει νερό δίπλα καλό δεν είναι;

Να προσθεσω και τις γνωστες κραυγες τυπου =
Κσσσ-τσσσ-τσσσ -φσσσσ-φσσσ και παει λεγοντας :rolleyes:.sarcastic..sarcastic.

Καθιερωμένη πρόβα τζενεράλε, μόνος μου ο πατέρας δεν ακολούθησε (ήθελε ψάρεμα), να τον δω που θα μου κάτσει αύριο θα φάμε τις μουστάκες μας.vah. .very funny.
Συγκρατημένη αισιοδοξία, με τύχη και λίγη ατζαμοσύνη όχι όπως πέρσι .buy buy.θα το ματώσουμε πιστεύω φέτος...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ναι μεν είδα πουλάκια, αλλά σπαστά 1 εδώ, 1 εκεί, 2 πιο κει, σε διαφορετικά σημεία όλα και δεν ξέρω που ακριβώς να κάτσω...
Επίσης κάτι που μου προξένησε εντύπωση για το μέρος και την εποχή (πιστεύω είναι τοπικές μετακινήσεις) είδα δύο διαφορετικές τριάδες τρυγονιών να πετάνε σε ύψος μετακίνησης αλλαγής τόπου (όχι μετανάστευσης, σαν να πήγαιναν λίγα χιλιόμετρα (1-2) πιο μακριά από κει που ήμουν)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μας ωφελήσει αυτό αύριο... Πάντως τα λίγα ντοπια που υπήρχαν έμειναν εδώ...
Λίγες φωτογραφίες... δεν μου έδωσαν σήμερα περιθώρια για πόζες πολλές...

Καλή έναρξη σε όλους!!!.my man.:D:cool:.shoot.

Καλη εναρξη σε ολλα τα παιδια με Υγεία ολλα αίτημα για αυριο αρκετα πουλακια τησ τελευταίεσ δυο.μερεσ προβλέπεται μαχη για τα ποστα παιδια θα το ξενυχτησουν κατο απο τα δέντρα.guitar..hunter.
μια από τα ίδια ως προς τα πόστα
άγρια χαράματα στήσιμο και αναμονή
γαμώ την τρέλλα μας
.smashfrak.

Τα κατάφερα και θα βγώ για κάνα δύωρο αυριο, το μυαλό μου τρέχει σε σπαθάτα τρυγόνια και ''μεγάλα'' κυνήγια αλλά η λογική μου δεν τρέφει αυταπάτες,
χωρίς να καταφέρω να κανω μια βόλτα στην περιοχή να δω τι παίζει
χωρίς να έχω ξανακυνηγήσει έναρξη στην περιοχή
χωρίς να εχω ρίξει ντουφεκιά εδώ και 6 μήνες (ψάχνω να βρώ που έχω βάλει το τευχος του HUNTER&PASSION που ο κ. Μητσιάλης διδάσκει τρόπους ξηράς επωμισης στο σπίτι)
μάλλον το αυριανό τρυγονοκυνήγι θα εξελιχθεί σε ένα καλό κυνήγι δίωξης επιβλαβών, δε με νοιάζει όμως και έτσι καλά είναι, αρκεί που καταφερα να βγώ.

Καλημερουδια παίδες από ήπειρο και καλή έναρξη. ...πρώτη μέρα σήμερα και δυστυχώς απογοήτευση πλήρης. ...ένα τρυγονι όλο και όλο είδαμε. ...λες και τα χτεσινά πουλιά εξαφανίστηκαν παρέα με τον χουντινι

Status
Not open for further replies.
Back