Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά προσέξτε γιατί μπαίνουμε σε νέους καιρούς και το κυριότερο, δεν αποφασίζουμε μόνοι μας.Σε πολλές ευρωπαικές χώρες υπάρχει πέρα από τους περιορισμούς στο όριο και άμεσος έλεγχος της κάρπωσης και μάλιστα για όλα τα θηρεύσιμα είδη ανεξαιρέτως και όχι μόνο για το τρυγόνι!
Αυτά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε,έχω βαρεθεί μια ζωή να μου λένε δεν φταίμε εμείς αλλά είναι από την Ευρώπη . Όχι ούτε μια μέρα να μας κόψουν δεν το κατάλαβα ,ούτε ένα τρυγόνι να μην μας κόψουν.

Αυτά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε,έχω βαρεθεί μια ζωή να μου λένε δεν φταίμε εμείς αλλά είναι από την Ευρώπη . Όχι ούτε μια μέρα να μας κόψουν δεν το κατάλαβα ,ούτε ένα τρυγόνι να μην μας κόψουν.
Δυστυχώς οι <<οικολόγοι>> και οι αντικυνηγοί είναι πια παντού πολύ περισσότεροι από τους κυνηγούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Δυστυχώς οι <<οικολόγοι>> και οι αντικυνηγοί είναι πια παντού πολύ περισσότεροι από τους κυνηγούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Για τους αντικυνηγους συμφωνο για τους οικολογους σιγα μην ειναι περισσοτεροι απο εμας

Ξεχασε τα
Και δεν ειναι μονο ο βιασμος της κυνηγετικης ιστοριας του νησιου αυτου που πραγματικα το κυνηγι αποτελουσε βιοποριστικο μεσο αλλα και της ιδιας της ιδιας της πανιδας αφου η καταστροφη που θα επιφερουν στα πουλια αλλα και το φυσικο περιβαλοντικο συατημα ειναι τεραστια
Το αστειο ειναι οτι σε βαθος μιας δεκαετιας που τα χρηματα πισω απο αυτο το αισχος θα εχουν κορεστει θα πουν οτι τελικα κανοφν μεγαλο κακο και θα σταματησει η χρηση τους αφου τα κερδη σε συνδιασμο με την καταστροφη που εφεραν ειτε ωια να τόοθετηθουν ειτε κατα την λειτουργια τους ηταν τεραστια
Πρωτα ομως το χρημα.....

Το παραδοξο ειναι που η ηγεσια σας εκει δεν ερχετε και να πει

Κυριες ΜΚΟ κλπ πως υποστηριζετε την καταστροφη του φυσικου πλουτου , την εκχερσωση των δασων και την χρηση αυτων των πραγματων εφοσον υπαρχουν αποδεθκτικα στοιχεια και μελετες που δειχνουν την ζημια που προκαλουν;
Πως δικαιολογειται την καταστροφη που γινεται για να μπουν ενω σε καμια αλλη χωρα δεν προηγειτε τετοια για την χρηση τους;
Πως και δεν εχετε κανει μοα συγκριση της εφωλειας της χρησης φωτοβολταικων στα ψηλα κτηρια και κρατικα ακινητα εναντι της χρησης ανεμογεννητριων;

οταν ειναι για κατι εναντιων εμας ολες αυτες κανουν χρηση στα παντα
Εμεις ποτε θα αποφασισουμε να τους πολεμησουμε;

Τραγηκα πραγματα ......αρε χουντα που θελουμε να τους κραμασουμε ολλους...λαμογια
Όχι φίλε μου, κάνεις λάθος, χούντα έχουμε είδη, η δημοκρατία μας λείπει, μας λείπει κυβέρνηση που θα ακούει τους πολίτες, με το εργατικό νομοσχέδιο τόσος κόσμος αντέδρασε απλά μας γράφουν κανονικά δεν μας ακούν, δεν γουστάρουν να ακούσουν τους πολίτες, είδη έχουμε χούντα.

Όχι φίλε μου, κάνεις λάθος, χούντα έχουμε είδη, η δημοκρατία μας λείπει, μας λείπει κυβέρνηση που θα ακούει τους πολίτες, με το εργατικό νομοσχέδιο τόσος κόσμος αντέδρασε απλά μας γράφουν κανονικά δεν μας ακούν, δεν γουστάρουν να ακούσουν τους πολίτες, είδη έχουμε χούντα.
κοινοβουλευτηκτη δικτακτορια εχουμεκαι δυστηχως φταινε καποιοι ανεγγεφαλοι που ενω τους ηξεραν τους ξαναψησιναν δυστηχως για να μην παραξηγηθω ψηφιζω μικρα κοματα

κοινοβουλευτηκτη δικτακτορια εχουμεκαι δυστηχως φταινε καποιοι ανεγγεφαλοι που ενω τους ηξεραν τους ξαναψησιναν δυστηχως για να μην παραξηγηθω ψηφιζω μικρα κοματα
Έχοντας δοκιμάσει πλέον και τους μεν και τους δε μπορώ να πω με ασφάλεια ότι ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ και οι μικροι μαζι ειναι για τον πιτσο καβαλα! Άχρηστοι , αντιδημοκρατες και ανθελληνες.

Επέτρεψε μου Νικόλαε να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και όπως αλλιώς θες.
Αυτές ακριβώς οι πρακτικές χρησιμοποιούνται ανέκαθεν από τους ισχυρούς για να περάσουν στη μαζα ότι αντ...... θες. Αντεργατικό θες, αντικυνηγετικό θες, ότι κι αν σκεφτείς έτσι στο περνάνε. Διαρρέουν πληροφορίες τάχα μου για μείωση μισθών πχ 20%, μετά σου κάνουν ένα 10% και λες κι ευχαριστώ. Διαρρέουν ότι πχ του χρόνου θα απαγορευτεί εντελώς το τρυγόνι, μετά έρχονται και σου λένε ότι μπορείς να καρπώνεσαι 2 τη μέρα κι εσύ λες πάλι καλά.
Όχι, καθόλου καλά. Οποιαδήποτε μείωση κεκτημένων μόνο να μας βρίσκει εναντίον τους πρέπει. Το ότι εγώ προσωπικά δεν κυνηγάω καθόλου τριχωτό, δεν πρέπει να με αφήνει αδιάφορο μια ενδεχόμενη απαγόρευση. Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες απαγορεύσεις, άλλωστε το ξέρουμε το έργο, αντιδράσεις μετράνε και πράττουν ανάλογα.
100000 μπραβο ετσι ακριβως ειναι

Ξεχασε τα
Και δεν ειναι μονο ο βιασμος της κυνηγετικης ιστοριας του νησιου αυτου που πραγματικα το κυνηγι αποτελουσε βιοποριστικο μεσο αλλα και της ιδιας της ιδιας της πανιδας αφου η καταστροφη που θα επιφερουν στα πουλια αλλα και το φυσικο περιβαλοντικο συατημα ειναι τεραστια
Το αστειο ειναι οτι σε βαθος μιας δεκαετιας που τα χρηματα πισω απο αυτο το αισχος θα εχουν κορεστει θα πουν οτι τελικα κανοφν μεγαλο κακο και θα σταματησει η χρηση τους αφου τα κερδη σε συνδιασμο με την καταστροφη που εφεραν ειτε ωια να τόοθετηθουν ειτε κατα την λειτουργια τους ηταν τεραστια
Πρωτα ομως το χρημα.....
Η Μάνη δεν είναι νησί :cool:

Αυτό το έργο με τις ανεμογεννήτριες είναι το κλασσικό παράδειγμα του πως λειτουργεί η κυβέρνηση. Το χρήμα πάνω απ'όλα και μετά όλα τ'άλλα. Ξεχάσατε το οι τουρίστες φέρνουν λεφτά και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα;;; Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες αλλά αυτό που είμαστε απειλή μέσα στον τόπο μας πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία...

topic.

Η Μάνη δεν είναι νησί :cool:

Αυτό το έργο με τις ανεμογεννήτριες είναι το κλασσικό παράδειγμα του πως λειτουργεί η κυβέρνηση. Το χρήμα πάνω απ'όλα και μετά όλα τ'άλλα. Ξεχάσατε το οι τουρίστες φέρνουν λεφτά και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα;;; Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες αλλά αυτό που είμαστε απειλή μέσα στον τόπο μας πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία...

topic.
Αμαν ρε φιλε :)
Δεν ειναι νησι, χαιρω πολυ:)
Οταν μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ανθρωπος ειμαι και γω θα κανω λαθη οπως ολοι μας

Αμαν ρε φιλε :)
Δεν ειναι νησι, χαιρω πολυ:)
Οταν μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ανθρωπος ειμαι και γω θα κανω λαθη οπως ολοι μας
Αφού όλη η Πελοπόννησος είναι νησί! ... το λέει και το όνομά της το νησί του Πέλοπα :p !!!

Εγω λεω οτι θελουμε πολιτες επαναστατες....τι εκαναν για της ανεμο.....στην μανη γιατι δεν βγηκαν στο δρομο γιατι γιατι γιατι.....επαναστατες με το fb και τον φραπε ΔΕΝ....και εμας εδω πηγαν να βαλουν στα παραλια αλλα επαναστατησαν ολλοι οι συλλογοι μεχρει που τους απηλησαμε αν κανουν εστο και το παραμηκρο θα το βρουν ξηλομενο . .τερμα τα λογια λεβεντες ..στα χερια μας ειναι ολλα

Εγω λεω οτι θελουμε πολιτες επαναστατες....τι εκαναν για της ανεμο.....στην μανη γιατι δεν βγηκαν στο δρομο γιατι γιατι γιατι.....επαναστατες με το fb και τον φραπε ΔΕΝ....και εμας εδω πηγαν να βαλουν στα παραλια αλλα επαναστατησαν ολλοι οι συλλογοι μεχρει που τους απηλησαμε αν κανουν εστο και το παραμηκρο θα το βρουν ξηλομενο . .τερμα τα λογια λεβεντες ..στα χερια μας ειναι ολλα
Το ελιά -ελιά και ......Κώτσο βασιλιά, τόχεις ακουστά;

Πιο συντηρητικούς και πιο πειθήνιους προς την εξουσία από τους Λάκωνες δύσκολα συναντάς σε άλλα μέρη της Ελλάδας, γι αυτό και όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις έχουν γυρίσει και μας έχουν μουντζώσει και με τα δύο χέρια. Ένας νομός που φθίνει, που έχει μαραζώσει χωρίς υποδομές μέ απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και ανεπαρκη λιμάνια, με το τρένο και το αεροπλάνο να αποτελούν ακόμα άγνωστες εφευρέσεις!Το τοπίο της Μανης μοναδικό σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα .ΕΓΚΛΗΜΑ η αλλοίωσή του!

Πιο συντηρητικούς και πιο πειθήνιους προς την εξουσία από τους Λάκωνες δύσκολα συναντάς σε άλλα μέρη της Ελλάδας, γι αυτό και όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις έχουν γυρίσει και μας έχουν μουντζώσει και με τα δύο χέρια. Ένας νομός που φθίνει, που έχει μαραζώσει χωρίς υποδομές μέ απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και ανεπαρκη λιμάνια, με το τρένο και το αεροπλάνο να αποτελούν ακόμα άγνωστες εφευρέσεις!Το τοπίο της Μανης μοναδικό σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα .ΕΓΚΛΗΜΑ η αλλοίωσή του!
Με τα λογια δεν κανεις τιποτα...τσαμπα..σημπερασματα βγαζεις....βγητε στους δρομους

Status
Not open for further replies.
Back