2 γέννες κάνουν.Απόψε το απόγευμα συνάντησα αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία! ... δεν κάνω λάθος είναι πιτσούνι! ... πότε πρόλαβαν !!!
2 γέννες κάνουν.Απόψε το απόγευμα συνάντησα αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία! ... δεν κάνω λάθος είναι πιτσούνι! ... πότε πρόλαβαν !!!
Μια χαρά... Τώρα βγαίνουν τα πρώτα... Ωραία εικόνα...Απόψε το απόγευμα συνάντησα αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία! ... δεν κάνω λάθος είναι πιτσούνι! ... πότε πρόλαβαν !!!
Έτσι ακριβώς!!2 γέννες κάνουν.
Γτ όχι; Λογικά για τα περισσότερα πτηνά.Έτσι ακριβώς!!
Με τα ορτυκάκια τη να γίνεται το ίδιο άραγε;;;
Το ορτύκι από ότι γνωρίζω κάνει σίγουρα δύο γέννες μέσα στη χρονιά.Πιστεύω ότι τις χρονιές που ευνοεί και ο καιρός,όπως η χρονιά που πέρασε, κάνουν και τρίτη.Για αυτό πολλοί έβρισκαν φωλιές και μικρά πουλάκια ακόμα και Σεπτέμβρη μήνα.Έτσι ακριβώς!!
Με τα ορτυκάκια τη να γίνεται το ίδιο άραγε;;;
Το αποσπασμα αναφερετε στην προστασια των μερικων εναπομεινατων νανοχηνων στο δελτα ευρου και οχι γενικα σε λαθροκυνηγους προς αποφυγη παρεξυγησεων"...Στη Δράνα είναι για χήνες... Λαθροκυνηγός της περιοχής... Τους τα 'χω μιλήσει... Μην μπλέξουν μαζί μου...!!!"
www.youtube.com/watch?v=50Wh72SVnFs
Υ.Γ.: Ο πολυαγαπημένος μας, αείμνηστος κωμικός, Θανάσης Βέγγος, σε έναν "καρακόντρα" ρόλο...!!!
Δεν κάνεις λάθος ...Απόψε το απόγευμα συνάντησα αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία! ... δεν κάνω λάθος είναι πιτσούνι! ... πότε πρόλαβαν !!!
Αν μας αφήσουν και δεν το κόψουν τελείως και κάνω τα μισά της φωτογραφίας από 20/8 μέχρι 20/9 θα κάνω κωλοτουμπες!!! Πάντα τέτοια φιλε!View attachment 28398
View attachment 28399
20 Αυγούστου 2018
Μακάρι να πάνε όλα καλά φέτος να ξανασυναντηθούμε με αυτό το υπέροχο θήραμα.
Συμφωνώ απολύτως Δημήτρη και το εννοώ πραγματικά!Αν μας αφήσουν και δεν το κόψουν τελείως και κάνω τα μισά της φωτογραφίας από 20/8 μέχρι 20/9 θα κάνω κωλοτουμπες!!! Πάντα τέτοια φιλε!
Για εμένα προσωπικά το τρυγονι και ειδικά στην περιοχή μου δεν ειναι θεμα αριθμων. Η πρώτη επιτυχία στην εναρξη είναι να το δεις! Η δεύτερη να το τουφεκισεις. Ε αν το πάρεις κιόλας είσαι άρχοντας και την κάνεις για καφεδαρα στην πλατεία. Τώρα αν μπορείς και πας κάθε μερα ειδικά Σεπτέμβρη όλο και σε τίποτα περαστικά θα πεσεις! Αλλά γενικά μόνο και μόνο η αναμονή το καρτερι μήπως και περάσει κάποιο μου φτανει. Ίσως σε μερικούς από εσάς να φαίνεται αστείο αλλά εδώ συνήθως έτσι ειναι. Παλιότερα είχε πολλα πουλιά. Στην πρώτη έναρξη της ζωής μου είχα ρίξει 37 φυσίγγια και είχα κρατήσει 4 πουλιά! Ακόμη θυμάμαι την καρδιά μου να πάει να τρυπήσει τον θώρακα μου όταν γκρεμισα το πρώτο και έψαχνα να το βρω και την απερίγραπτη χαρά μου όταν το χουφτωσα! Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ημουν πολύ πιο κουλ 1000%....Συμφωνώ απολύτως Δημήτρη και το εννοώ πραγματικά!
Έστω και ένα-δύο να μας επιτρέπεται να χτυπάμε ημερησίως εφέτος, εμένα προσωπικά (για τα τρυγόνια που βαστάει ο τόπος μου και τις λιγοστές τρυγονοευκαιρίες που μου προσφέρονται) μού φτάνει και μού περισσεύει και θα το απολαμβάνω επαρκέστατα...!
Δεν με πειράζει καθόλου, καλά να είμαστε!!!
Να είσαι καλά Δημήτρη,εύχομαι και σε εσένα να το ευχαριστηθεις και φέτος. Πραγματικά ένα θήραμα που σε μαγεύει με το πέταγμα του και δυστυχώς βλέπουμε ότι κάθε χρόνο όλο και κάτι κόβουν από το κυνήγι του.Ελπιζω να μην έρθει ποτέ η μέρα που θα βγει από τα επιτρεπόμενα είδη και αποτελέσει παρελθόν.Αν μας αφήσουν και δεν το κόψουν τελείως και κάνω τα μισά της φωτογραφίας από 20/8 μέχρι 20/9 θα κάνω κωλοτουμπες!!! Πάντα τέτοια φιλε!
Επέτρεψε μου Νικόλαε να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και όπως αλλιώς θες.Συμφωνώ απολύτως Δημήτρη και το εννοώ πραγματικά!
Έστω και ένα-δύο να μας επιτρέπεται να χτυπάμε ημερησίως εφέτος, εμένα προσωπικά (για τα λιγοστά τρυγόνια που βαστάει ο τόπος μου και τις μετρημένες τρυγονο-ευκαιρίες που μου προσφέρονται) μού φτάνει και μού περισσεύει και θα το απολαμβάνω μια χαρά μάλιστα...!
Δεν με πειράζει καθόλου, καλά να είμαστε κι ας είναι έστω κι έτσι!!! Απ' το ολότελα... χίλιες φορές καλύτερα!!!
Γεια σου Γιάννη με την ζερβοΜ2 σου...View attachment 28398
View attachment 28399
20 Αυγούστου 2018
Μακάρι να πάνε όλα καλά φέτος να ξανασυναντηθούμε με αυτό το υπέροχο θήραμα.
Όταν άλλοι τον Αυγουστο πιανουν το ημερήσιο όριο εμένα δεν με φτάνουν ουτε δυο Σεπτεμβρηδες για να το πιασω...Επέτρεψε μου Νικόλαε να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και όπως αλλιώς θες.
Αυτές ακριβώς οι πρακτικές χρησιμοποιούνται ανέκαθεν από τους ισχυρούς για να περάσουν στη μαζα ότι αντ...... θες. Αντεργατικό θες, αντικυνηγετικό θες, ότι κι αν σκεφτείς έτσι στο περνάνε. Διαρρέουν πληροφορίες τάχα μου για μείωση μισθών πχ 20%, μετά σου κάνουν ένα 10% και λες κι ευχαριστώ. Διαρρέουν ότι πχ του χρόνου θα απαγορευτεί εντελώς το τρυγόνι, μετά έρχονται και σου λένε ότι μπορείς να καρπώνεσαι 2 τη μέρα κι εσύ λες πάλι καλά.
Όχι, καθόλου καλά. Οποιαδήποτε μείωση κεκτημένων μόνο να μας βρίσκει εναντίον τους πρέπει. Το ότι εγώ προσωπικά δεν κυνηγάω καθόλου τριχωτό, δεν πρέπει να με αφήνει αδιάφορο μια ενδεχόμενη απαγόρευση. Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες απαγορεύσεις, άλλωστε το ξέρουμε το έργο, αντιδράσεις μετράνε και πράττουν ανάλογα.
Ετσι!Επέτρεψε μου Νικόλαε να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και όπως αλλιώς θες.
Αυτές ακριβώς οι πρακτικές χρησιμοποιούνται ανέκαθεν από τους ισχυρούς για να περάσουν στη μαζα ότι αντ...... θες. Αντεργατικό θες, αντικυνηγετικό θες, ότι κι αν σκεφτείς έτσι στο περνάνε. Διαρρέουν πληροφορίες τάχα μου για μείωση μισθών πχ 20%, μετά σου κάνουν ένα 10% και λες κι ευχαριστώ. Διαρρέουν ότι πχ του χρόνου θα απαγορευτεί εντελώς το τρυγόνι, μετά έρχονται και σου λένε ότι μπορείς να καρπώνεσαι 2 τη μέρα κι εσύ λες πάλι καλά.
Όχι, καθόλου καλά. Οποιαδήποτε μείωση κεκτημένων μόνο να μας βρίσκει εναντίον τους πρέπει. Το ότι εγώ προσωπικά δεν κυνηγάω καθόλου τριχωτό, δεν πρέπει να με αφήνει αδιάφορο μια ενδεχόμενη απαγόρευση. Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες απαγορεύσεις, άλλωστε το ξέρουμε το έργο, αντιδράσεις μετράνε και πράττουν ανάλογα.