Από τί αποσταση ειναι τραβηγμένες οι φωτο Αρη;
15-40 μέτρα χοντρικά....Από τί αποσταση ειναι τραβηγμένες οι φωτο Αρη;
Όπως πάντα, τρομερό αποτέλεσμα!
Ά-παι-χτος (πάλι) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εναλλαγες σημερα, βροχη, νοτιας, ηλιος, συννεφια... Την πιστευα πιο πολυ τη σημερινη μερα αλλα γενικα δεν εβγαλε πουλιά στα νοτια... Λιγα λοιπον, αλλα παρα τις κακες φωτογραφικες συνθηκες με το χαμηλο φωτισμο και τα λιγα τρυγονια, η τυχη μου χαμογελασε κ πηρα μερικα ωραια κλικ...
Είσαι παιχταράς.....ΜΠΡΑΒΟ.
Αρη πολυ ωραιες ο εγω παντα θαυμαζω τα πουλια ολα εν πτιση ζωντανα και αφηνω πολλα ατουφεκιστα ετσι για να τα χαζευω!!! Ρε συ εχεις φτια ξει κοντακι στη φοτογραφικη πολλα κεντρα βλεπω στις εναεριες ληψεις αχαχχααχχααχαχαχ
Αρη τι τρωνε ρε φιλε δε μπωρω να καταλαβω απ τις φοτο σαν σπορος απο λευκες κατι μου φενετε
Γενικά αυτή την εποχή οποιοδήποτε σπορο βρουν αλλά τα συγκεκριμένα είναι σε λιοστασι κ τρώνε τα παλιά σπόρια από τις ελιές που βγαίνουν στην επιφάνεια με το φρεζαρισμα...Αρη τι τρωνε ρε φιλε δε μπωρω να καταλαβω απ τις φοτο σαν σπορος απο λευκες κατι μου φενετε
Με το όργωμα βγαίνουν στην επιφάνεια κάτι μικροί βολβοί που θυμίζουν κρεμμυδάκια, ίσως είναι τέτοια.Αρη τι τρωνε ρε φιλε δε μπωρω να καταλαβω απ τις φοτο σαν σπορος απο λευκες κατι μου φενετε
Τρώνε κ τέτοια, έτσι θυμίζουν κρεμμύδι... Αλλά κάτω από τις ελιές τρώνε περισσότερο τα παλιά μικρά κουκούτσια...Με το όργωμα βγαίνουν στην επιφάνεια κάτι μικροί βολβοί που θυμίζουν κρεμμυδάκια, ίσως είναι τέτοια.
Βοσκουν και χωρταρι αυτο το κανουν και οι φασσεςΤρώνε κ τέτοια, έτσι θυμίζουν κρεμμύδι... Αλλά κάτω από τις ελιές τρώνε περισσότερο τα παλιά μικρά κουκούτσια...
Εχθές τα πέτυχα σε κάτι βάτα κ τσιμπολογουσαν χλωρό το βλαστάρι από μια αγριάδα που δεν είχα ξαναδεί να την τρώνε...