Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πως ξεχωρίζουμε ποιο είναι το αρσενικό και ποιο το θυληκο τρυγονι?
Κάποτε τουφέκισα καθηστό ένα τρυγόνι κ δν το πήρα...αφού σηκώθεικε σα σαΐτα κ έφυγε του έριξα τα άλλα 2 σμπάρα αλλά τίποτα....εκεί κατάλαβα πως ήταν αρσενικό..... .sarcastic. .sarcastic. γιατί του έκλασα τ'@.....δια.....very happy..vert funny.

Δν ξεχωρίζουν Γιάννη....ίσως από το μέγεθος κ το πτέρωμα.
Εγώ πάντος δν τα διακρίνω.

Ν.Ηλείας παρόν.....για ξανά πες το....:cool:.sarcastic.

Τώρα προτερεώτητα έχουν τα τρυγόνια....ποιός τις .sex. τώρα τις τρυγόνες........sarcastic.
Πέρισυ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ έπεσα στο κρεβάτι από τη μέση μου...το πάθος είναι μαζεμένο από πέρισυ.
Δεν με έπιασες μικρέ .sarcastic.

Διάκριση φύλου

Τα δύο φύλα είναι σχεδόν όμοια χωρίς χαρακτηριστικές διαφορές διάκρισης. Ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσει κανείς το αρσενικό από το θηλυκό τρυγόνι είναι μέσω της μεταξύ τους σύγκρισης, καθώς τα αρσενικά είναι λίγο μεγαλύτερα με κάπως πιο έντονα και λαμπερά χρώματα στο πτέρωμα, σε σχέση με τα θηλυκά.

Κάποτε τουφέκισα καθηστό ένα τρυγόνι κ δν το πήρα...αφού σηκώθεικε σα σαΐτα κ έφυγε του έριξα τα άλλα 2 σμπάρα αλλά τίποτα....εκεί κατάλαβα πως ήταν αρσενικό..... .sarcastic. .sarcastic. γιατί του έκλασα τ'@.....δια.....very happy..vert funny.

Kαι εμενα ετσι στην εναρξη μου εφυγε ενα μεγαλο που εκατσε σε δενδρο σηκωθηκε και του εριξα δυο με το super pose . Aλλα εμενα ηταν θηλυκο σιγουρα γιατι οπωs εφευγε επεφταν οι γοβεs και οι ζαρτιερεs .

Πάλι καλά.Εγω πιτσιρικάς μάζευα το χαρτζιλίκι μου και κατέβαινα στην Αθήνα να πάρω τα ημερολόγια που είχαν τα συνεργεία.....Ξερεις!Μετα τις κολλαγα σε όλους τους τοίχους του δωματίου και γινόντουσαν κάτι μπασίματα.... .sarcastic.
Σου αρέσουν τα αμάξια δηλαδή. ..πισωκινητα πιστεύω...για μπασιματα με τις πάντες.

Ντουφεκας καθιστά πουλιά;

Status
Not open for further replies.
Back