Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό...κάπου είχα διαβάσει ότι τα αρσενικά μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερα και να έχουν ποιο ωραίο πτέρωμα!Δεν τα ξεχωρίζουμε φίλε...
Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό...κάπου είχα διαβάσει ότι τα αρσενικά μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερα και να έχουν ποιο ωραίο πτέρωμα!Δεν τα ξεχωρίζουμε φίλε...
Κάποτε τουφέκισα καθηστό ένα τρυγόνι κ δν το πήρα...αφού σηκώθεικε σα σαΐτα κ έφυγε του έριξα τα άλλα 2 σμπάρα αλλά τίποτα....εκεί κατάλαβα πως ήταν αρσενικό.....Πως ξεχωρίζουμε ποιο είναι το αρσενικό και ποιο το θυληκο τρυγονι?
Δεν με έπιασες μικρέΝ.Ηλείας παρόν.....για ξανά πες το....
Τώρα προτερεώτητα έχουν τα τρυγόνια....ποιός τιςτώρα τις τρυγόνες.......
Πέρισυ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ έπεσα στο κρεβάτι από τη μέση μου...το πάθος είναι μαζεμένο από πέρισυ.
Kαι εμενα ετσι στην εναρξη μου εφυγε ενα μεγαλο που εκατσε σε δενδρο σηκωθηκε και του εριξα δυο με το super pose . Aλλα εμενα ηταν θηλυκο σιγουρα γιατι οπωs εφευγε επεφταν οι γοβεs και οι ζαρτιερεs .Κάποτε τουφέκισα καθηστό ένα τρυγόνι κ δν το πήρα...αφού σηκώθεικε σα σαΐτα κ έφυγε του έριξα τα άλλα 2 σμπάρα αλλά τίποτα....εκεί κατάλαβα πως ήταν αρσενικό.....![]()
γιατί του έκλασα τ'@.....δια....
Δν ξεχωρίζουν Γιάννη....ίσως από το μέγεθος κ το πτέρωμα.
Εγώ πάντος δν τα διακρίνω.
Σου αρέσουν τα αμάξια δηλαδή. ..πισωκινητα πιστεύω...για μπασιματα με τις πάντες.Πάλι καλά.Εγω πιτσιρικάς μάζευα το χαρτζιλίκι μου και κατέβαινα στην Αθήνα να πάρω τα ημερολόγια που είχαν τα συνεργεία.....Ξερεις!Μετα τις κολλαγα σε όλους τους τοίχους του δωματίου και γινόντουσαν κάτι μπασίματα....![]()
Θα πάς για καφέ μετά?Αυριο το πρωι θα αργησω λιγο να παω στη δουλεια...αλλα κατι μου λεει οτι θα αργησω πολυ![]()
Για βουτιες στα λιμανακιαΘα πάς για καφέ μετά?![]()
Ντουφεκας καθιστά πουλιά;Κάποτε τουφέκισα καθηστό ένα τρυγόνι κ δν το πήρα...αφού σηκώθεικε σα σαΐτα κ έφυγε του έριξα τα άλλα 2 σμπάρα αλλά τίποτα....εκεί κατάλαβα πως ήταν αρσενικό.....![]()
γιατί του έκλασα τ'@.....δια....
Δν ξεχωρίζουν Γιάννη....ίσως από το μέγεθος κ το πτέρωμα.
Εγώ πάντος δν τα διακρίνω.
Όταν μου κάτσουν οριακά στο βελινεκές μου ΝΑΙ....τουφεκάω!!Ντουφεκας καθιστά πουλιά;
Εγω όχι...Και δεν τα παίρνεις;Όταν μου κάτσουν οριακά στο βελινεκές μου ΝΑΙ....τουφεκάω!!
Γιατί ρωτάς;;
Και εγώ έχω χάσει καθιστό τρυγόνιΕγω όχι...Και δεν τα παίρνεις;
Έχουν τύχει κ περιπτώσεις που δν τα έχω πάρει......δν είναι η τύχη πάντα με το μέρος μας βλέπεις....Εγω όχι...Και δεν τα παίρνεις;
Να'ταν το βιολί μ...νί, θα το παίζανε πολλοί....το ξέρεις;;;;Και εγώ έχω χάσει καθιστό τρυγόνι![]()
Όταν κάθεται είναι πιο μικρός ο στόχοςΈχουν τύχει κ περιπτώσεις που δν τα έχω πάρει......δν είναι η τύχη πάντα με το μέρος μας βλέπεις....