Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από μικρός έπαιρνα χάρτες με μεταναστεύσεις πουλιών ,πορείες ,μέρη άφιξης Ο καιρός , ο νοτιάς , γνώμες παλιών κυνηγών για περάσματα ,οι τρυγονοσουρτες κλπ .Τελικά αυτό που κατάλαβα ότι ξέρω γι' αυτά τα πουλιά είναι ΤΊΠΟΤΑ. Φεύγουν και έρχονται ξαφνικά και πάντα με αιφνιδιασμό.
Το ίδιο εκανα και εγώ χρόνια παρακολούθηση....πλέον δεν...μάλλον είναι πολλές οι μεταβλητές που δεν τις γνωρίζουμε,απλά εάν έχεις χρόνο και χρήμα βγες όλο το Σεπτέμβρη και κάτι θά σού κάτσει!

Πρέβεζα σήμερα Μπήκαν αρκετά κοπαδακια και είχε και λίγο ξεκλαρωμα με αποτέλεσμα να πάρω τρία τρυγονακια...
.
Το απόγευμα θα βγω πάλι μια βόλτα...
Μπράβο ρε Χρήστο!
Από αύριο κ για την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω κ εγώ! .hunter.
Κάπου θα σε πετύχω...

Πέρυσι έκανα 8 πρωινά κ πήρα 4 τρυγόνια.
Να δούμε τι φόλα θα φάμε κ εφέτος. .ha ha.

Πρέβεζα σήμερα Μπήκαν αρκετά κοπαδακια και είχε και λίγο ξεκλαρωμα με αποτέλεσμα να πάρω τρία τρυγονακια...
.
Το απόγευμα θα βγω πάλι μια βόλτα...
Μπράβο Χρήστο Είδα και εγώ λίγα αλλά λόγω δουλειάς οχτώ έφυγα δυστυχώς. Πήρα ένα πάλι καλά....

Να ετοιμαζεστε και στον Ν.ΗΛΕΙΑΣ !!! Ο αιφνιδιασμοs απο αυτα τα δαιμονιωδη φτερωτα ειναι φοβεροs .
Ν.Ηλείας παρόν.....για ξανά πες το....:cool:.sarcastic.
ακους κωστακη![contradosi] κατεβα αυριο για κανα πουλακι και να δεις κανα στριγκακι! .big smile.
Τώρα προτερεώτητα έχουν τα τρυγόνια....ποιός τις .sex. τώρα τις τρυγόνες........sarcastic.
Πέρισυ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ έπεσα στο κρεβάτι από τη μέση μου...το πάθος είναι μαζεμένο από πέρισυ.

Status
Not open for further replies.
Back