Δεν είναι αυτό το νυχτοκοράκι πάντως... Ενημερωτικά το λέω!
Τα πρώτα σκουξίματα είναι το χαρακτηριστικό του νυχτοκόρακα..
Ελεύθερα, άγρια πτηνά είναι, όπου θέλουνε πετάνε και τρέφονται...! Είναι αδύνατον να τα "μαντρώσουμε" κάπου, όσο κι αν εμείς το θέλουμε...!!!Πηγα κ εγώ σμρ μια βόλτα σε ένα μέρος που είχα πάει κ προχθές γν δω κ κάνα άλλο Χωραφάκια πιο δίπλα με ηλιόσπορος...πως γίνεται σε χωράφι με ηλιόσπορος που είδα προχθές καμία 30αρια να βουτάνε για φα'ι σμρ να περνάνε όλα από πάνω αλλά να Μν πιάνει κανένα μέσα;;;;;Μ έκανε μεγάλη εντύπωση...κ ένα μεγάλο κοπάδι που είχε περάσει από το συγκεκριμένο ηλιοσπορο τις προάλλες σμρ το είδα να περνάει καμία 50αρια μετρα πιο δεξιά....τι να πω....ελπίζω να έχει όπλα εκει στην έναρξη γτ τα πουλιά παίζουν μια από δω κ μια από κει μάλλον..απλά δν περίμενα αυτά που τα είχα δει μέσα στο ηλιοσπορο τις προάλλες σμρ να Μν δω κανένα να πιάνει μέσα αλλά να περνάνε από πάνω μάλλον για κάποιο αλλο,,
Νομίζω ότι έτσι έκανε!!!!Τα πρώτα σκουξίματα είναι το χαρακτηριστικό του νυχτοκόρακα..
Τηλέφωνα πέφτουν ,φωτογραφίες μου στέλνουν και με ξεσηκώνουν που να πάρει....
Ομως .."Είναι πολλά τα λεφτά Αρι "![]()
Τα χλμ και μόνος μου ,είναι κάτι που μ αρέσει πολύ και δεν με προβληματίζει.Τιποτα δεν ειναι, η ζωη ειναι μικρη κ πρεπει να κανουμε πραγματα που μας κανουν χαρουμενος... Παρε μια βαθια ανασα κ φυγε...
Προσωπικα μονο τα αρκετα χιλιομετρα ειναι αυτα που με "προβληματιζουν" παντα ειδικα αν ειναι να τα κανεις μονος σου κ δεν εχεις κανενα "ταξιδιαρικο" αμαξι... Εγω βεβαια πρεπει να παω κ απο τη μια ακρη της Ελλαδας στην αλλη, εσυ εισαι κ 250 χλμ πιο κοντα...![]()
Πήγαινε ρε πατριώτη!Τηλέφωνα πέφτουν ,φωτογραφίες μου στέλνουν και με ξεσηκώνουν που να πάρει....
Αστον κι εσυ μη παθει χειροτερη ζημια, εχει μερες μπροστα του να παει που θα ειναι καλαΠήγαινε ρε πατριώτη!
Σωστα σκεφτεσαι ειναι νωρις ακομα ,απο της 15 και μετα και παλι σιγα στην αρχη.Τα χλμ και μόνος μου ,είναι κάτι που μ αρέσει πολύ και δεν με προβληματίζει.
Εδώ που τα λέμε ,πέρα από την τρέλα ,πέρα απο το επιθυμητό και τα έξοδα ,η αλήθεια είναι οτι δεν θα είμαι σε θέση να το κάνω για λόγους προφυλαξης του ποδιου και ενοχλήσεων που εχω ακομη. Διαφορετικά δεν με κρατάγανε . Γιατί αν παω, ξερω οτι το μυαλό μου θα γυρίσει τουμπα ,δεν θα λογαριάζω τίποτα και θα κωλογυρνάω απο το χαραμα ως το ηλιοβασίλεμα με όποιες συνέπειες.
Οποτε μένει σαν σκέψη και με το μυαλο στις 15 Σεπτεμβρη για όπου ,αν όλα είναι καλά.
Το σκεφτομαι σοβαρα και δυστυχώς είναι μονόδρομος το να μην πάω.Πήγαινε ρε πατριώτη!
Υπαρχει και η αλλη λυση και ποιο οικονομικηΤηλέφωνα πέφτουν ,φωτογραφίες μου στέλνουν και με ξεσηκώνουν που να πάρει....