.Γιαννη πες δυο λόγια και για το εργαλείο.. Η ithaka είναι?
[/QUOTE].
Ναι Τάσο ιthaca ειναι, έχω γράψει πιο πάνω λεπτομέρειες, βρήκα παιχνίδι να παίζω .goodboy.
Από φυσίγγια imperial 9αρι και R16 δορκάς 8άρι. Και τα δύο μπαμ και κάτω.
Καλημερα,κατι επαιξε χθες στο ηλιοσπορο,απλα δεν μπορεσα να βρω ολα τα τρυγονια που χτυπησα,επειδη το χωραφι ειχε παρα πολυ χορτο,φαινεται και στο βιντεο που ανεβαζω...Και για να ξαναμπουμε στο τοπικ να αναφερω οτι στη σημερινη εξοδο δεν εκανα καμια ντουφεκια,στο δρομο της επιστροφης ομως εντοπισα ενα ηλιοσπορο με 15-20 πουλια μεσα,δεν πλησιασα πολυ να μην τα τρομαξω,αυριο πρωι πρωι θα ειμαι μεσα στο χωραφι και θα τα περιμενω....
Περισσοτερα αυριο....
Κι ας ελπισουμε να τραβηξω και μερικα ωραια βιντεακια...
Όπως τα λες φίλε, αν και οι καψουρα μου είναι μια remi wingmaster 20άρα, τη ψάχνω αλλά τίποτα.........Γιαννη σκοτωνει πολυ το εργαλειο,μπαμ και κατω,τι θα γινει με αυτες της απαισιες αμερικανες χραπες,πολυ σκοτωμα![]()
Ωραιος!!!!Με τον αγαπημένο μου πατέρα ο οποίος ήρθε βολτούλα σήμερα ...
Το πρώτο τρυγονάκι της χρονιάς στην πρώτη έξοδο της χρονιάς
μακρια κοντά είδα σύνολο 5-6 πουλιά.. ντουφεκίσιμα 2(ζευγάρι) εκ των οποίων ντουφέκισα το ένα το οποίο και κράτησα..
Τέζα τα νίτρα και πολύ πολύ γρήγορο(κλασσικα) πέταγμα..
Αφιερωμένη σε όλη τη παρέα και στον Μάικ
photo uploading
Καλησπέρα Τάσο. Φέτος θα τις αφιερωσω 4-5 κυνήγια σε ανοικτά μέρη όπως ειπες, γιατί τα πιο πολλά κυνήγια μου είναι σε πυκνά.Γιαννη έχεις πάει με την Ithaka για μύτες?Το κακό ειναι ότι δεν υπάρχουν διασποράς 16άρια..Σε ανοιχτά μέρη όμως θα ειναι οκ..
Το ίδιο και στη Ρόδο υπάρχει ντόπιος πλυθυσμός που αναπαράγεται στο νησί.έλεγε οτι φασσες στην Ελλάδα ντοπιαζουν απο τη μέση της Πελλοπονησου και πανω...έστειλα επιστολή στο περιοδικό και έλεγα οτι ενας σοβαρός αριθμών φασσων ντοπιαζουν και στην Κρήτη
16άρι, το διαμέτρημα που κατα τη γνώμη μου δίνει τα καλύτερα ''ζυγισμένα'' στο μάτι όπλα και αγαπημένο διαμέτρημα των κυνηγών της 10ετίας του '50 που παιρνούσαν απο τα εμπροστόγεμή (που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν διαμέτρημα 16) στα σύγχρονα οπισθογεμή.Ξέχασα να συμπλήρωσω πως το όπλο είναι μια ithaca 37 διαμέτρημα 16 71εκατοστα και τσοκ σταθερό 3άρι, μου το χάρισε ένας φίλος του πατέρα μου γιατί ξέρει πως μου αρέσουν τα επαναληπτικά, παρεπιμτοντος βγάζει ωραίες τουφεκιες