Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη πες δυο λόγια και για το εργαλείο.. Η ithaka είναι?
.
Ναι Τάσο ιthaca ειναι, έχω γράψει πιο πάνω λεπτομέρειες, βρήκα παιχνίδι να παίζω .goodboy.
Από φυσίγγια imperial 9αρι και R16 δορκάς 8άρι. Και τα δύο μπαμ και κάτω.[/QUOTE]

.
Ναι Τάσο ιthaca ειναι, έχω γράψει πιο πάνω λεπτομέρειες, βρήκα παιχνίδι να παίζω .goodboy.
Από φυσίγγια imperial 9αρι και R16 δορκάς 8άρι. Και τα δύο μπαμ και κάτω.
[/QUOTE]
Την γνώρισα αλλά έλεγα ότι είναι 12αρα..Από την ίδια έχει σε 16αρα και αυτός ενας μπαρμπας από διπλανό χωριό..Με αυτήν βαραγε τις πέρδικες.Γερο τουφέκι.Να το χαιρεσε Γιαννη!!Αν και το ματωσες γρήγορα!!;)

Last edited:
Την γνώρισα αλλά έλεγα ότι είναι 12αρα..Από την ίδια έχει σε 16αρα και αυτός ενας μπαρμπας από διπλανό χωριό..Με αυτήν βαραγε τις πέρδικες.Γερο τουφέκι.Να το χαιρεσε Γιαννη!!Αν και το ματωσες γρήγορα!!;)[/QUOTE]
Σ'ευχαριστώ Τάσο. Άντε να βγεις κ'εσύ σιγά-σιγά!!!!.hunter.

Last edited:
Χα Χα Που θα πάει..Κυριακή κοντή γιορτή..Πλησιάζει ο Σεμπτεμβρης αλλά δεν αρκεί από μόνο του δυστυχώς...Το θέμα ειναι να διαβενει καμιά παλιοτρυγονα από τα καρτερια....hunter.1.hunter.1

Και για να ξαναμπουμε στο τοπικ να αναφερω οτι στη σημερινη εξοδο δεν εκανα καμια ντουφεκια,στο δρομο της επιστροφης ομως εντοπισα ενα ηλιοσπορο με 15-20 πουλια μεσα,δεν πλησιασα πολυ να μην τα τρομαξω,αυριο πρωι πρωι θα ειμαι μεσα στο χωραφι και θα τα περιμενω....
Περισσοτερα αυριο....
Κι ας ελπισουμε να τραβηξω και μερικα ωραια βιντεακια...
Καλημερα,κατι επαιξε χθες στο ηλιοσπορο,απλα δεν μπορεσα να βρω ολα τα τρυγονια που χτυπησα,επειδη το χωραφι ειχε παρα πολυ χορτο,φαινεται και στο βιντεο που ανεβαζω...

Last edited:
Γιαννη σκοτωνει πολυ το εργαλειο,μπαμ και κατω,τι θα γινει με αυτες της απαισιες αμερικανες χραπες,πολυ σκοτωμα.very happy.
Όπως τα λες φίλε, αν και οι καψουρα μου είναι μια remi wingmaster 20άρα, τη ψάχνω αλλά τίποτα.........

Γιαννη έχεις πάει με την Ithaka για μύτες?Το κακό ειναι ότι δεν υπάρχουν διασποράς 16άρια..Σε ανοιχτά μέρη όμως θα ειναι οκ..

Με τον αγαπημένο μου πατέρα ο οποίος ήρθε βολτούλα σήμερα ...
Το πρώτο τρυγονάκι της χρονιάς στην πρώτη έξοδο της χρονιάς
μακρια κοντά είδα σύνολο 5-6 πουλιά.. ντουφεκίσιμα 2(ζευγάρι) εκ των οποίων ντουφέκισα το ένα το οποίο και κράτησα..
Τέζα τα νίτρα και πολύ πολύ γρήγορο(κλασσικα) πέταγμα..
Αφιερωμένη σε όλη τη παρέα και στον Μάικ

photo uploading

Με τον αγαπημένο μου πατέρα ο οποίος ήρθε βολτούλα σήμερα ...
Το πρώτο τρυγονάκι της χρονιάς στην πρώτη έξοδο της χρονιάς
μακρια κοντά είδα σύνολο 5-6 πουλιά.. ντουφεκίσιμα 2(ζευγάρι) εκ των οποίων ντουφέκισα το ένα το οποίο και κράτησα..
Τέζα τα νίτρα και πολύ πολύ γρήγορο(κλασσικα) πέταγμα..
Αφιερωμένη σε όλη τη παρέα και στον Μάικ

photo uploading
Ωραιος!!!!.congrats.

Γιαννη έχεις πάει με την Ithaka για μύτες?Το κακό ειναι ότι δεν υπάρχουν διασποράς 16άρια..Σε ανοιχτά μέρη όμως θα ειναι οκ..
Καλησπέρα Τάσο. Φέτος θα τις αφιερωσω 4-5 κυνήγια σε ανοικτά μέρη όπως ειπες, γιατί τα πιο πολλά κυνήγια μου είναι σε πυκνά.

Σήμερα πριν αρχίσω να τα μαζεύω από το σπίτι στη θάλασσα, είπα να αποχαιρετήσω και το "χωράφι μου". Ήμουν μέσα περίπου στο κέντρο του ηλιόσπορου 6 η ώρα ακριβώς. Στις 6:30 έρχονται δυο τύποι με ξεχωριστά αυτοκίνητα και παρκάρουν 30 μέτρα από το χωράφι. Τους σφυρίζω για να ξέρουν ότι υπάρχει κι άλλος μέσα, αλλά αυτοί ακάθεκτοι ετοιμαζόταν για το χωράφι. Ο ένας έπιασε τη μια άκρη του χωραφιού και ο άλλος περνώντας από μπροστά μου πήγαινε για την άλλη άκρη. Καλημεριστήκαμε και του λέω "για εδώ είστε ρε παιδιά;" και πήρα την απάντηση "Που να πάμε; αφού δεν έχει αλλού. Ο ένας στη μια άκρη, εγώ στην άλλη και εσύ στη μέση" και μετά δεν μίλησα. Μετά από 15 λεπτά έρχεται ένα τρυγόνι αρκετά βολικά, και του ρίχνω μια μπαμ και κάτω. Ύστερα από κανένα δεκάλεπτο, έρχεται ακόμη ένα λίγο ψηλά, προς εμένα και το κόβει αυτός που μου μίλησε ρίχνοντας δυο τουφεκιές στον γάμο του καραγκιόζη και το πουλί την έκανε από την άλλη πλευρά... Στις 7 :20 οι τύποι έφυγαν αλλά δεν πέταξε τίποτα άλλο. Πολύ μακριά είδα και ένα κοπάδι φάσσες...

uOGCsXR.jpg

έλεγε οτι φασσες στην Ελλάδα ντοπιαζουν απο τη μέση της Πελλοπονησου και πανω...έστειλα επιστολή στο περιοδικό και έλεγα οτι ενας σοβαρός αριθμών φασσων ντοπιαζουν και στην Κρήτη
Το ίδιο και στη Ρόδο υπάρχει ντόπιος πλυθυσμός που αναπαράγεται στο νησί.
Ξέχασα να συμπλήρωσω πως το όπλο είναι μια ithaca 37 διαμέτρημα 16 71εκατοστα και τσοκ σταθερό 3άρι, μου το χάρισε ένας φίλος του πατέρα μου γιατί ξέρει πως μου αρέσουν τα επαναληπτικά, παρεπιμτοντος βγάζει ωραίες τουφεκιες
16άρι, το διαμέτρημα που κατα τη γνώμη μου δίνει τα καλύτερα ''ζυγισμένα'' στο μάτι όπλα και αγαπημένο διαμέτρημα των κυνηγών της 10ετίας του '50 που παιρνούσαν απο τα εμπροστόγεμή (που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν διαμέτρημα 16) στα σύγχρονα οπισθογεμή.
Και για να ξαναμπώ στο θέμα μας, σήμερα στη δουλειά κατά της 08:00, είδα ψηλά 3 τρυγόνια που απο το πεταγμά τους φαινόνταν ''ταξιδιάρικα'', το νου σας μήπως αυτά τα μαϊστρακια των τελευταίων ημερών βγάλουν κάνα πρώιμο περασματάκι μέσα στη βδομάδα.

Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα το απόγευμα σχόλασα νωριτερα, πήρα το καφεδακι μου και πήγα στο σημείο της εναρξης για κάνα ξεχασμένο τρυγόνι. Κατά τις επτά εμφανίστηκε ένα, ωραία Ρουαγιάλ τουφέκια αρκετά ψηλά και το όμορφο τρυγόνι ήρθε κοντά μου. Ή έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα όταν παραδίπλα μου στα 40-50 μέτρα πέρασαν 6 τρυγόνια κορδόνι το ένα μετά το άλλο σε διάστημα 10-15 λεπτών. Αν καταφέρω αύριο θα τους κάνω μια καταδρομική. Αυτά για σήμερα, καλή συνέχεια
BBCode (message boards & forums)
img

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back